braineater 30.05.07, 15:33 www.kantata.fe.pl/ uwaga, uzależnia:) Proponuję linkować rezultaty:) P:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cze67 Re: Do The Rubik! 30.05.07, 15:36 Rozumiem, że twórca strony może liczyć też na niektórych z nas >spogląda m.in. w stronę brajna, obłego i glebacza>? Odpowiedz Link
noizzy Re: Do The Rubik! 30.05.07, 17:05 kubasa napisał: > Genialne. Dokładnie. Bawię się tym i bawię i nabawić nie mogę :D Od dzisiaj "I Ty możesz zostać Rubikiem!" :D Odpowiedz Link
pytajnick Re: Do The Rubik! 30.05.07, 17:05 wierzba.wzks.uj.edu.pl/~pawelb/kantata/index.php?pg=user&login=josiek_ze_wsi przewiduję niedługie odejście pro toolsa w niepamięć. oraz szkół muzycznych. Odpowiedz Link
braineater Re: Do The Rubik! 30.05.07, 20:27 RubikEater: wierzba.wzks.uj.edu.pl/~pawelb/kantata/index.php?pg=user&login=marceli P:) Odpowiedz Link
tymbarski Re: Do The Rubik! 30.05.07, 22:40 A jak zesz tu kurwa wkleic link jak ja nigdzie adresu odnosnika nie widze??? Odpowiedz Link
tymbarski Re: Do The Rubik! 30.05.07, 22:45 Ok juz wiem wierzba.wzks.uj.edu.pl/~pawelb/kantata/index.php?pg=user&login=tymbarski Odpowiedz Link
grimsrund Re: Do The Rubik! 31.05.07, 19:04 Tja, Wam tu śmichy-chichy w głowie, a tymczasem już jutro Mistrz Piotr zagra na krakowskim Rynku. W timie perfor(m)ującym m.in. charyzmatyczny Radek (Janusz) oraz "uczestnik 'Szansy na sukces'" Michał Gasz (WTF?). Jedyna n******a w tym, że płyta Rynku załamie się pod ciężarem tylu Autorytetów - względnie wskutek wibracji generowanych przez tysiące piszczących fanek. Odpowiedz Link
braineater Re: Do The Rubik! 31.05.07, 19:11 pan się śmiejesz z Radka (Janusza), a ja Janusza (Radka) ongi widziałem live, kiej to wykonywał był wiązankę pieśni obscenicznych z repertuaru wspominanych nie tak dawno Tiger Lillies i to naprawdę warte uwagi było zjawisko, bo potrafi zafalsecic jak Jacques i generalnie, nie wiem, kto mu robił tłumacvzenia tych pieśni, ale zrobił je mistrzowsko. Aż szkoda takiego Radka dla Piotrka:) P:) Odpowiedz Link
grimsrund Re: Do The Rubik! 31.05.07, 19:25 Masz Pan zatem n******ę, że Radek (Janusz) z gówna tego bicz ukręci? Ja bym się wysoko nie zakładał... :( A na serio - na liście bolączek polskiego tzw. przemysłu tzw. muzycznego niedołęstwo w doborze repertuaru powinno się znaleźć co najmniej w pierwszej piątce. Odpowiedz Link
noizzy Re: Do The Rubik! 31.05.07, 19:45 Szczerze współczuję wszystkim mieszkańcom Krakowa. I cały czas mam nadzieję, że jeżeli "władze" Gdańska wpadną na podobny pomysł to powierzą jego wykonanie komuś innemu. Odpowiedz Link
pytajnick Re: Do The Rubik! 31.05.07, 20:39 noizzy napisał: > Szczerze współczuję wszystkim mieszkańcom Krakowa. I cały czas mam nadzieję, że > jeżeli "władze" Gdańska wpadną na podobny pomysł to powierzą jego wykonanie > komuś innemu. Przyszło mi właśnie do głowy pytanie, dlaczego jeszcze nie usłyszeliśmy o naśladowcach Rubika, których powinna już być przecież cała rzesza. Zielone wszak przyciągają. Odpowiedz Link
grimsrund Re: Do The Rubik! 31.05.07, 20:42 Bluźnierca! Mistrz Piotr jest tylko JEDEN! Odpowiedz Link