Dodaj do ulubionych

Do The Rubik!

30.05.07, 15:33
www.kantata.fe.pl/
uwaga, uzależnia:)
Proponuję linkować rezultaty:)

P:)
Obserwuj wątek
    • cze67 Re: Do The Rubik! 30.05.07, 15:36
      Rozumiem, że twórca strony może liczyć też na niektórych z nas >spogląda m.in.
      w stronę brajna, obłego i glebacza>?
    • kubasa Re: Do The Rubik! 30.05.07, 15:37
      Genialne.
      • noizzy Re: Do The Rubik! 30.05.07, 17:05
        kubasa napisał:
        > Genialne.

Dokładnie. Bawię się tym i bawię i nabawić nie mogę :D Od dzisiaj "I Ty możesz
        zostać Rubikiem!" :D
    • pytajnick Re: Do The Rubik! 30.05.07, 17:05
      wierzba.wzks.uj.edu.pl/~pawelb/kantata/index.php?pg=user&login=josiek_ze_wsi
      przewiduję niedługie odejście pro toolsa w niepamięć.
      oraz szkół muzycznych.
      • braineater Re: Do The Rubik! 30.05.07, 20:27
        RubikEater:

wierzba.wzks.uj.edu.pl/~pawelb/kantata/index.php?pg=user&login=marceli
        • tymbarski Re: Do The Rubik! 30.05.07, 22:40
          A jak zesz tu kurwa wkleic link jak ja nigdzie adresu odnosnika nie widze???
          • tymbarski Re: Do The Rubik! 30.05.07, 22:45
            Ok juz wiem

wierzba.wzks.uj.edu.pl/~pawelb/kantata/index.php?pg=user&login=tymbarski
    • grimsrund Re: Do The Rubik! 31.05.07, 19:04
      Tja, Wam tu śmichy-chichy w głowie, a tymczasem już jutro Mistrz Piotr zagra na
      krakowskim Rynku. W timie perfor(m)ującym m.in. charyzmatyczny Radek (Janusz)
      oraz "uczestnik 'Szansy na sukces'" Michał Gasz (WTF?).

Jedyna n******a w tym, że płyta Rynku załamie się pod ciężarem tylu
      Autorytetów - względnie wskutek wibracji generowanych przez tysiące piszczących
      fanek.
      • braineater Re: Do The Rubik! 31.05.07, 19:11
        pan się śmiejesz z Radka (Janusza), a ja Janusza (Radka) ongi widziałem live, kiej to wykonywał był wiązankę pieśni obscenicznych z repertuaru wspominanych nie tak dawno Tiger Lillies i to naprawdę warte uwagi było zjawisko, bo potrafi zafalsecic jak Jacques i generalnie, nie wiem, kto mu robił tłumacvzenia tych pieśni, ale zrobił je mistrzowsko.
        Aż szkoda takiego Radka dla Piotrka:)

• grimsrund Re: Do The Rubik! 31.05.07, 19:25
          Masz Pan zatem n******ę, że Radek (Janusz) z gówna tego bicz ukręci? Ja bym się
          wysoko nie zakładał... :(

A na serio - na liście bolączek polskiego tzw. przemysłu tzw. muzycznego
          niedołęstwo w doborze repertuaru powinno się znaleźć co najmniej w pierwszej
          piątce.
          • noizzy Re: Do The Rubik! 31.05.07, 19:45
            Szczerze współczuję wszystkim mieszkańcom Krakowa. I cały czas mam nadzieję, że
            jeżeli "władze" Gdańska wpadną na podobny pomysł to powierzą jego wykonanie
            komuś innemu.
            • pytajnick Re: Do The Rubik! 31.05.07, 20:39
              noizzy napisał:

> Szczerze współczuję wszystkim mieszkańcom Krakowa. I cały czas mam nadzieję, że
              > jeżeli "władze" Gdańska wpadną na podobny pomysł to powierzą jego wykonanie
              > komuś innemu.

Przyszło mi właśnie do głowy pytanie, dlaczego jeszcze nie usłyszeliśmy o
              naśladowcach Rubika, których powinna już być przecież cała rzesza. Zielone wszak
              przyciągają.
              • grimsrund Re: Do The Rubik! 31.05.07, 20:42
                Bluźnierca! Mistrz Piotr jest tylko JEDEN!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka