braineater 29.08.07, 12:48 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4441228.html Ja tam mówię, że bardzo chętnie :) Eminem zresztą też. Choć znając polskich porganizatorów, ściągną reaktywowane truchło De Polis :P P:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cze67 Re: Madonna na Śląskim 29.08.07, 14:30 Hmm, na Policów bym nawet się i wybrał. Na Madonnę raczej nie. Lubię ją i cenię ale nie AŻ TAK, żeby znowu tłuc się przez całą Polskę. Na Eminema na pewno nie. Odpowiedz Link
ihopeyouwilllikeme Re: Madonna na Śląskim 29.08.07, 16:04 Bardzo przepraszam, ale w czym Madonna i Eminem są lepsi od The Police ??? Kurde, no moim zdaniem niektórzy zaczynają juz przesadzać z tym ostentacyjnym niezalstwem :D Odpowiedz Link
braineater Re: Madonna na Śląskim 29.08.07, 16:50 W sumie w niczym specjalnie lepsi nie są, masz oczywiście rację, tyle, że Madonny i Eminema nie trzeba odkopywać z grobów... P:) Odpowiedz Link
bronkiewa Re: Madonna na Śląskim 31.08.07, 14:30 Na Śląski zawsze - w końcu piechotą se mogę. I szczerze mówiąc p. Cicconową z ciekawości bym zobaczył... Bo żadne "strike the pose" i inne mnie nie kręcą, ale doceniam ja jako genialną rzemieślniczke show - bizu... No bo z takiego potyrcza, takiej pożal się Boże panienki po latach wyrosła osobowość... Odpowiedz Link
internetauta Re: Madonna na Śląskim 31.08.07, 22:17 cze67 napisał: > Hmm, na Policów bym nawet się i wybrał. Na Madonnę raczej nie. Lubię > ją i cenię ale nie AŻ TAK, żeby znowu tłuc się przez całą Polskę. > > Na Eminema na pewno nie. > Ja najprędzej na Madonnę. Lubię ją i cenię, może nawet i tak, by się tłuc przez całą Polskę. A ten Eminem - czy jak mu tam - oczywiście odpada. Policjantów szanuję, ale nie znam się najlepiej na ich twórczości. I twierdzę, że Madonna to byłoby coś! Odpowiedz Link
cze67 Re: Madonna na Śląskim 25.09.07, 15:04 Policjanci jednak? muzyka.onet.pl/0,1611605,newsy.html Odpowiedz Link
braineater Re: Madonna na Śląskim 25.09.07, 15:34 moge iśc robić za wróżkę:( Jak co fajnego, to daleko (Mouse from Mars w Warsiawie, k!mać), a jak emeryten party, to pod oknami. Ktoś się chce zamienić na lokalizację? :) P:) Odpowiedz Link
marcinlet Re: Madonna na Śląskim 31.08.07, 14:57 Madonna jest już tak stara i zasuszona, że nie wiadomo czy dożyje. Zresztą mohery i tak nie zgodzą się na jej koncert w Polsce. Odpowiedz Link