cze67 29.02.08, 09:36 Dokłanie po 20.00 w Offensywie. Zajawki nowych płyt. No! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carmody Re: TCIOF i AfroK dzisiaj w Trójce 29.02.08, 10:29 Oł, a może ktoś byłby tak dobry i nagrał, a potem podzielił się? Bo w tym czasie odbywa się konczerto Majkiego Pattona i Kryśka Fennesza... Odpowiedz Link
cze67 Re: TCIOF i AfroK dzisiaj w Trójce 29.02.08, 12:40 Ja nagram, ale się nie podzielę:-) ...bo na kasetę Odpowiedz Link
ihopeyouwilllikeme Re: TCIOF i AfroK dzisiaj w Trójce 29.02.08, 13:47 Czy w kwestii nowej płyty AK znane są już jakieś choćby przybliżone terminy ? Odpowiedz Link
cze67 Re: TCIOF i AfroK dzisiaj w Trójce 29.02.08, 14:07 Ja tam nie wiem. A Offensywa zaczyna się o 22.00 a nie jak napisałem wyżej. Odpowiedz Link
cze67 Re: TCIOF i AfroK dzisiaj w Trójce 29.02.08, 22:33 No, już wiemy - 2008. Jak dostaną urlop. Odpowiedz Link
cze67 Re: TCIOF i AfroK dzisiaj w Trójce 29.02.08, 22:40 Acha, dwa nowe utwory, bez kadzenia, w pytę. TCIOF - to nowy wokalista? Słabiutko, niestety. Odpowiedz Link
glebogryzarka1 Re: TCIOF i AfroK dzisiaj w Trójce 29.02.08, 23:54 nie żartujmy - dekarsi wymietli. 'easy on the eye' = miazga razy (tu miał być znak nieskończoności ale nie mogę znaleźć). Michał kontynuuje stuprocentowo linię swojego poprzednika ;) wszystkie nowe: 'easy on the eye' www.zshare.net/download/82824525c5ef88/ 'oh girl you see' www.zshare.net/download/82824969c34643/ 'ombarrops' www.zshare.net/download/82825556acd8c7/ 'sing' www.zshare.net/download/828260512f3538/ 'we are going fine, minerva' www.zshare.net/download/828264134f146e/ Odpowiedz Link
cze67 Re: TCIOF i AfroK dzisiaj w Trójce 01.03.08, 00:31 Sory Franek, nie dotrwałem do końca, bo bym zasnął. W sumie druga płyta też mi weszła za pierwszym razem, ale ja tu nawet żadnego potencjału nie słyszałem. Najgorsze kawałki z Lake and Flames powielone przez zespół chory na grypę. Odpowiedz Link
grimsrund Re: TCIOF i AfroK dzisiaj w Trójce 01.03.08, 00:39 Bajtfajt! ;) W sumie sam tylko Afrosów słyszałem, bo o 23 w Radio Kraków lepsza audycja leci - dżezowa :) Fajno było. Odpowiedz Link
cze67 Re: TCIOF i AfroK dzisiaj w Trójce 01.03.08, 00:44 W sumie druga > płyta też mi weszła za pierwszym razem, NIE weszła miało być. Odpowiedz Link
carmody Re: TCIOF i AfroK dzisiaj w Trójce 04.03.08, 13:09 cze67 napisał: > Sory Franek, nie dotrwałem do końca, bo bym zasnął. W sumie druga > płyta też mi weszła za pierwszym razem, ale ja tu nawet żadnego > potencjału nie słyszałem. Najgorsze kawałki z Lake and Flames > powielone przez zespół chory na grypę. > No właśnie. Wykastrowane to. L&F też mi nie się nie podoba (oprócz "Can't Cook"), nowe kawałki brzmią tak, że mój pies-fantom chowa się pod biurko i skomli. Odpowiedz Link
carmody Re: TCIOF i AfroK dzisiaj w Trójce 01.03.08, 01:10 oi! Panie dałbyś swoje, a nie jakieś suszarkowe brzmienia. nie no serio, słuchać nie mogłem, proszę o nowe Afrosy. Odpowiedz Link
obly Re: TCIOF i AfroK dzisiaj w Trójce 01.03.08, 11:32 ten nowy afrosik co to sie jakis melon potem klanial ze chce to na singielka jest boski!!! kurde impreska sie przerwala na moment aby w skupieniu posluchac "zjedz mojego czlona" tzn tylko ten text mi zostal w glowie bo bylo glosno glebo - tym kawalkiem rzondzisz!!! kiedy plyta bo odkladam juz grosiki hej reszty neistety niw sluchalem Odpowiedz Link
glebogryzarka1 Re: TCIOF i AfroK dzisiaj w Trójce 01.03.08, 12:47 > nie no serio, słuchać nie mogłem, proszę o nowe Afrosy nie mam. naprawdę. Odpowiedz Link
cze67 Re: TCIOF i AfroK dzisiaj w Trójce 01.03.08, 12:51 Też mi cuś, ma karsów a nie ma Afrosów. Niepoważny koleżka:-) Odpowiedz Link
obly Re: TCIOF i AfroK dzisiaj w Trójce 01.03.08, 19:38 dobra co to byl za kawalek ten co to go tak dziwnie opisałem. jak go zwą! Odpowiedz Link
glebogryzarka1 Re: TCIOF i AfroK dzisiaj w Trójce 03.03.08, 03:44 ostatni? 'mężczyźni są odrażająco brudni i źli' (tak, to cytat z 'marcello') Odpowiedz Link
cze67 Re: TCIOF i AfroK dzisiaj w Trójce 06.03.08, 08:50 www.porcys.com/Porcast.aspx?id=127 Odpowiedz Link
obly Re: TCIOF i AfroK dzisiaj w Trójce 06.03.08, 11:42 zwracam tylko uwagę iż dla chytrego obserwatora można sobie dany kawałek nie tylko z danego linka obsłuchać ale i łapką giętka wsadzić sobie pod dysk. jak dla mnie bomba.. no co mam powiedziec impreskowy kawalek i mocny w gebie niecierpliwie czekam plyty co by nie gadac Odpowiedz Link
carmody Re: TCIOF i AfroK dzisiaj w Trójce 06.03.08, 11:54 czekamy. Informatyk i Przepraszam jakoś mnie potwornie wkurwiają w refrenach. Pancze ujebały mi za to rzepki w kolanach. Obły, choć na koncerta w sobotę:) Odpowiedz Link
cze67 Re: TCIOF i AfroK dzisiaj w Trójce 06.03.08, 12:02 Z tym refrenem Przepraszam też tak mam. Kiedyś już o tym pisałem na forum, żeby poprawili. Ale Afro ma rady ZNAWCY w dupie, więc kara w postaci POWSZECHNEJ krytyki go nie minie. Swoją drogą - mało jest chyba wykonawców, którzy pasowaliby takim cieniasom i porządnickim jak ja oraz świrniętym maniakom jak obły czy carmody. Fenomen jakiś czy po prostu moda? Odpowiedz Link
obly Re: TCIOF i AfroK dzisiaj w Trójce 06.03.08, 20:16 jakby to sparafrazowac cze ;)) ty go lubisz za sprasowane nogawki od szinsów ja sie zachwycam ze nie myje nóg a carmody jest w 7 niebie bo wcina takie same żelki z kieszonki po prezerwatywach Wiec wiesz obraz jeden a szczegółów w nim dużo jak mawiał Matejko. no co zrobic. a w ogóle to ja nie jestem pokrecony ja jestem sentymentalny cienias własnie, pokrecony to jest carmody bo on mysli ze cos jest jeszcze pod spodem hehehe i brajn jest pokrecony. dobra a teraz bez żartów bo sie wsciekne. dawac inżyniera i przepraszam slyszalem tylko męzczyzn.. i wychodze na durnia - czego słuchasz? - meszczyz! Odpowiedz Link
obly Re: TCIOF i AfroK dzisiaj w Trójce 06.03.08, 20:21 ha zreczny ze mnie magik komputera w dupie mam myszke a nic nie uwiera uczciwa podpowiedz - forum na porcysiu afro sorka - jakby co odgryze sobie reke ale potem Odpowiedz Link
ilhan Re: TCIOF i AfroK dzisiaj w Trójce 06.03.08, 12:04 Heh, po tytułach sądziłem, że znam 1/4, a wyszło, że 3/4. Po pierwszym odsłuchu wczoraj "Przepraszam" i "Łzy w uszach" rejony minimum 9.0, "Informatyk" 7.5-8.0, "Mężczyźni" 6.5. Odpowiedz Link
ilhan Re: TCIOF i AfroK dzisiaj w Trójce 01.03.08, 12:34 TCIOF już słucham, no i świetne te aranżacje. Kawałki już znałem z koncertu przed miesiącem, oczywiście znacie moje zdanie. Ktoś gdzieś wrzucił Afro, ale w tragicznej jakości, brzmi jakby ktoś nagrywał na dyktafon przystawiony do radia, tak się nie robi, więc niech ktoś to z łaski swojej wrzuci, bo tytuł "Łzy w uszach" nie daje mi spokoju. Odpowiedz Link
kubasa Re: TCIOF i AfroK dzisiaj w Trójce 02.03.08, 18:12 Cały dzień słucham tylko tego. Przecież z takimi piosenkami to my 9/10 ich nowej płycie damy. Wielką formę zwiastował już ich niesamowity koncert 31 stycznia, z którego jest nawet wideorelacja, ale ponoć za często na niej jestem, więc nie oglądam. Odpowiedz Link
pagaj_75 Re: TCIOF i AfroK dzisiaj w Trójce 01.03.08, 18:11 carmody napisał: > w tym czasie odbywa się konczerto Majkiego Pattona i Kryśka > Fennesza... Hej, byłeś? Podobało się? Bo ja całkiem mile zaskoczony byłem słuchalnością tego noise'u :) Odpowiedz Link
carmody Re: TCIOF i AfroK dzisiaj w Trójce 02.03.08, 14:09 pagaj_75 napisał: > carmody napisał: > > > w tym czasie odbywa się konczerto Majkiego Pattona i Kryśka > > Fennesza... > > Hej, byłeś? Podobało się? Bo ja całkiem mile zaskoczony byłem > słuchalnością tego noise'u :) > Eh rozminąłem się z nimi właściwie. Przed koncertem okazało się, że ma nie jedną, a dwie darmowe wejściówki. Oczekiwanie na naprędko skombinowaną towarzyszkę spowodowało spóźnienie. Ale luz myślałem - gig i tak się opóźni. No i się opóźnił, ale trwał tak skandalicznie krótko, że dotarliśmy na sam bis. Nawet nie jestem w stanie nic powiedzieć o muzyce, bo zanim zacząłem słuchać, to się skończyło. Dałem ciała, ale i tak jakbym wydał 80-95 zł na 40 minut koncertu, to bym się srogo zdenerwował. Choć wszystkie koncerty tego projektu tyle trwają, ponoć. W każdym razie pluję sobie w brodę, której nie mam i ślina ląduje mi na butach... A może jakiś butleg masz?:) Odpowiedz Link
pagaj_75 Re: TCIOF i AfroK dzisiaj w Trójce 02.03.08, 21:56 carmody napisał: > A może jakiś butleg masz?:) Niii. Miałem wprawdzie ze sobą jakieś urządzenie nagrywające, ale kompletnie nieprzystosowane do takich warunków i darowalem sobie :( Odpowiedz Link
pytajnick Re: TCIOF i AfroK dzisiaj w Trójce 01.03.08, 18:04 dziękuję za linki przy pierwszym przesłuchaniu spodobały mi się "Oh girl..." i "We are going", reszta wydała się rozczarowująca, a momentami nawet zła (i brzmieniowo i pomysłowo). Przy trzecim przesłuchaniu trochę lepiej, ale póki co bez rewelacji (liczę na zmianę, ale te kawałki nie mają potencjału hitów na tygodniowe słuchanie). Fanem nowego głosu w zespole też raczej nie będę. Odpowiedz Link