sss9 26.10.08, 10:15 Ars Cameralis Silesiae Superioris czyli coś dla ducha w czarnej dziurze Polski: www.cameralis.art.pl/program.php?idimpr=45&rodzajimp=0&profil=profile/prof3/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
braineater Re: XVII Górnośląski Festiwal Sztuki Kameralnej 26.10.08, 10:43 Dla uzpełnienia jeszcze dodam, że czarna dziura będzie jeszcze w tych samych dniach gościła Squarepushera: www.lastfm.pl/event/781247 i Herbiego Hancocka w zestawie Sextet: www.lastfm.pl/event/757185 Odpowiedz Link
sss9 Re: XVII Górnośląski Festiwal Sztuki Kameralnej 26.10.08, 10:56 tak. i to w zasadzie cenowo robi nam z portfela jesień średniowiecza. Odpowiedz Link
pszemcio1 Re: XVII Górnośląski Festiwal Sztuki Kameralnej 15.11.08, 22:45 koncert Low w Chorzowie świetny. Do takiego miejsca nawet się wpasowali, brzmienie super, no a muza to chyba wszyscy wiedzą. Materiał przekrojowy więc coś z pierwszych płyt też kapnęło. Podpisali mi Drums & Guns:) Odpowiedz Link
pszemcio1 Re: XVII Górnośląski Festiwal Sztuki Kameralnej 30.11.08, 18:10 Mercury Rev dzisiaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
ann.from.red.hill.mining.town Re: XVII Górnośląski Festiwal Sztuki Kameralnej 30.11.08, 22:53 Troszkę jakby głośnawo było... Setlista: img224.imageshack.us/img224/3740/setlistamercuryrevmv6.jpg Odpowiedz Link
pszemcio1 Re: XVII Górnośląski Festiwal Sztuki Kameralnej 30.11.08, 23:03 tak, koncert zajebisty, kapela zajebista , nagłośnienie chyba najgorsze, jakie udało mi się w życiu uświadczyć, frekfencja do dupy Odpowiedz Link
pszemcio1 Re: XVII Górnośląski Festiwal Sztuki Kameralnej 30.11.08, 23:06 >frekfencja frekwencja znaczy się Odpowiedz Link
sss9 Re: Mercury Rev, debest! 01.12.08, 00:18 wszystkim, którzy jako drogi fetysz, na którym należy się pokazać, czyli nazwisko Hancock w sali NOSPR, oświadczam: to był najgłupszy wybór tego wieczoru! było pojechać parę stacji dalej i wziąć udział w najlepszym koncercie rockowym tego roku. dla mnie wydarzenie równie, jeśli nie bardziej ekscytujące niż Puszek kilka dni wcześniej na katowickim rondzie. jeśli zgodnie z zapowiedzią jednego z muzyków, latem przyszłego roku znowu się w naszym kraju pojawią, postaram się ich nie pominąć. :D Odpowiedz Link