jarecki32 28.10.08, 21:53 sa chetni ? Plant nie ma ochoty na tour, a reszta panow ma, wiec szukaja aktywnie zmiennika. Kto by sie dobrze nadawal ? Moze Jack White ? a moze inny Jack (Russell)? macie pomysly ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teddy4 Re: Led Zeppelin szuka wokalisty 28.10.08, 22:54 jarecki32 napisał: > sa chetni ? > > Plant nie ma ochoty na tour, a reszta panow ma, wiec szukaja > aktywnie zmiennika. > Kto by sie dobrze nadawal ? > Moze Jack White ? a moze inny Jack (Russell)? > macie pomysly ? Myślę, że wszystkich pogodzi Jack Daniels.... Odpowiedz Link
sss9 Re: Led Zeppelin szuka wokalisty 29.10.08, 09:52 sorry, w najbliższym czasie nie mogę. Odpowiedz Link
cze67 Re: Led Zeppelin szuka wokalisty 29.10.08, 10:49 Paul Rodgers - ma już doświadczenie w dożynaniu Queen. Odpowiedz Link
jarecki32 Re: Led Zeppelin szuka wokalisty 29.10.08, 12:53 cze67 napisał: > Paul Rodgers - ma już doświadczenie w dożynaniu Queen. > Rodgers ? ma szanse, ponoc LZ nie chce wokalisty w stylu Planta ( nie chcemy wystepowac jako wlasny Tribute Band), wiec Rogers by sie nadawal ale ja stawiam na Bono :-) Odpowiedz Link
pytajnick Re: Led Zeppelin szuka wokalisty 29.10.08, 12:59 Stawiam na... Fisha. LOL (zwizualizowałem) Odpowiedz Link
tomash8 Re: Led Zeppelin szuka wokalisty 29.10.08, 14:37 Peter French z Leaf Hound i Atomic Rooster by się nadał(gość nadal nagrywa i koncertuje z Leaf Hound), ale pewnie zatrudnią kogoś znanego, i aż się boje kto by to mógł być... Odpowiedz Link
jarecki32 Re: Led Zeppelin szuka wokalisty 29.10.08, 15:01 tomash8 napisał: > Peter French z Leaf Hound i Atomic Rooster by się nadał(gość nadal nagrywa i > koncertuje z Leaf Hound), ale pewnie zatrudnią kogoś znanego, i aż się boje kto > by to mógł być... no kto ? Sammy Hagar ?, Ozzy ? BonJovi ? Odpowiedz Link
jarecki32 Re: Led Zeppelin szuka wokalisty 29.10.08, 15:07 ok, juz ponoc jest : Steven Tyler czy to dobry pomysl ? Odpowiedz Link
cze67 Re: Led Zeppelin szuka wokalisty 29.10.08, 19:59 Koleżka z Black Crowes też spokojnie mógłby zastąpić pana Roberta: pl.youtube.com/watch?v=Vy9DBxjo_Ow&feature=related Odpowiedz Link
exman Re: Led Zeppelin szuka wokalisty 30.10.08, 07:26 Podobno aktualnie Wolfmother nie istnieją, frontman tej kapeli spokojnie mógłby stanąć u boku Page'a. Odpowiedz Link
jarecki32 Re: Led Zeppelin szuka wokalisty 30.10.08, 13:22 exman napisał: > Podobno aktualnie Wolfmother nie istnieją, frontman tej kapeli > spokojnie mógłby stanąć u boku Page'a. jak juz wspomnialem, ziomkow w rodzaju gostka z Wolfmothera nie biora nawet pod uwage: 1. Za mlody 2. Glos zbyt podobny do RP. Odpowiedz Link
exman Re: Led Zeppelin szuka wokalisty 30.10.08, 13:28 Skoro tak, to postawię na Antonio Bocellego. Odpowiedz Link
tomash8 Re: Led Zeppelin szuka wokalisty 30.10.08, 13:56 To może wreszcie się do LZ przekonam teraz bo właśnie wokal Planta był tym co mnie od tego zespołu troszkę odrzucało. Odpowiedz Link
jarecki32 Re: Led Zeppelin szuka wokalisty 30.10.08, 14:07 tomash8 napisał: > To może wreszcie się do LZ przekonam teraz bo właśnie wokal Planta był tym co > mnie od tego zespołu troszkę odrzucało. ciekawe, bo ja mialem podobnie, ale jesli plotka z Tylerem sie potwierdzi to moze byc ciekawie PS : Przed tour ma byc oczywiscie nowa plyta Odpowiedz Link
luukasz4 Re: Led Zeppelin szuka wokalisty 03.11.08, 12:11 muzyka.onet.pl/0,1855469,newsy.html Hmm, tyle lat sie zarzekali, ze sie nie reaktywuja ze wzgledu na pamiec Bonzo, a jak juz do tego doszlo, to bez Planta... Bardzo podobne to do Queen z Rodgersem czy tez the Doors of the 21st Century (Jeden muzyk nie zyje, inny nie chce, wiec pozostali dwaj dobieraja sobie innych wspolpracownikow, poziom takiego tworu zbyt odbiega od wysokich , bo jakzeby innych,oczekiwan). Jak dla mnie to bez sensu. "Czekam" na reaktywacje The Beatles, The Ramones i Jimi Hendrix Experience Odpowiedz Link
jarecki32 Re: Led Zeppelin szuka wokalisty 03.11.08, 14:46 nie musi byc tak zle. Jak dla mnie tour Queen z Rodgersem byl calkiem interesujacy. Setlista skladala sie nie tylko z hitow Queen ale rowniez Free oraz solowych kawalkow Maya. Koncert byl tak pomyslany aby kazdy z muzykow mial swoje 5 minut ( co najmniej) a May mogl wyjsc z cienia Freddiego ( jest on zupelnie przyzwoitym frontmanem) Podobny koncept moga zrealizowac LZ, tym bardziej, ze wg mnie Tayler nie ustepuje Plantowi i jako wokalista i jako showman. Odpowiedz Link
exman Re: Led Zeppelin szuka wokalisty 03.11.08, 14:52 www.youtube.com/watch?v=HmOeNYxDyMM Odpowiedz Link
jarecki32 Re: Led Zeppelin szuka wokalisty 04.11.08, 00:56 no i kto lepiej tutaj wypadl ? mowie wam, bedzie dobrze Odpowiedz Link
cze67 Re: Led Zeppelin szuka wokalisty 05.11.08, 14:15 Nie uczestniczyłem w w/w tour, ale nie lubię takiego dziwacznego zestawu. Tym bardziej, że Queen i Free to dwa różne światy. Jak dla mnie bez sensu. Odpowiedz Link
jarecki32 Re: Led Zeppelin szuka wokalisty 05.11.08, 16:26 Tour bylo pod haslem :"Free the Queen !" a ja nie jestem purysta i lubie eksperymenty, wiec mnie ten mariaz nie razil. Poza tym warto zobaczyc jak Rodgers, mimo podeszlego wieku, znakomicie sie trzyma. Odpowiedz Link
exman Re: Led Zeppelin szuka wokalisty 08.11.08, 18:33 Ja może i bym spróbował ale od poniedziałku mam taki zapierdol...że chyba podziękuję. Odpowiedz Link
cze67 Re: Led Zeppelin szuka wokalisty 09.01.09, 20:38 nici z tego wszystkiego muzyka.interia.pl/rock/news/led-zeppelin-to-koniec,1240041,46 Odpowiedz Link