czarodziejka87 07.11.07, 14:59 Chyba sama ze soba skoncze.... to wszystko nie ma sensu. Z Dzidzia na pewno by mialo..I nic innego by sie nie liczylo... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaanieli Re: Chcę do mojej Dzidzi:( 07.11.07, 17:03 kobieto, nie wygłupiaj się! jeśli chcesz pogadać przez telefon, daj znać na priw, lub wyślij numer. nie rób głupot!!! myślę o Tobie! Odpowiedz Link
mmilki Re: Chcę do mojej Dzidzi:( 07.11.07, 17:42 przepraszam,kliknelam za wczesnie... Widze,ze nie jest Ci latwo,chcialabym,jakos pomoc,ale nie mam pojecia jak!? Nie moge jednak przejsc obojetnie wobec Twojego bolu,skoro juz kliknelam na Twoj post. Mysli o skonczeniu ze soba niczego nie rozwiaza, tylko pogarszaja Twoje cierpienie, Zycie kazdego z nas ZAWSZE ma jakis sens, choc czasami sami o tym nie wiemy. Nigdy nie wiadomo,kiedy i gdzie mozna zostawic komus iskierke nadziei,pocieszyc,wesprzec,a nawet uratowac zycie. Twoje zycie jest rownie wazne,jak zycie nienarodzonego dziecka - ja bronie kazdego zycia - chce,abys o tym wiedziala. Wiem,ze w tej chwili nie jest Ci latwo,jednak musisz przetrwac, bo od zarania dziejow zycie to wlsnie walka o przetrwanie,w pozytywnym tego slowa znaczeniu. Walka o przetrwanie - dla jednych w wymiarze czysto materialnym, dla innych w psychicznym,duchowym,wewnetrznym. Jak sie okazuje,zycie to dar - nikt z nas nie wie,jak naprawde jest po drugiej stronie,niezaleznie,czy wierzymy w Boga,czy nie. Trzymaj sie,prosze i sprobuj innym dodawac nadziei, wiem,ze to trudne,zwlaszcza,gdy samemu ma sie dolki, ale tak latwiej przetrwac cierpienie - uwierz mi! Jesli chcesz porozmawiac,podaj swoj numer - przedzwonie do Ciebie, powolutku odnajdziesz sens,tylko trzeba na to troszke wiecej czasu. Pozdrawiam Cie,milki. Odpowiedz Link
mmilki Czarodziejko 87, co u ciebie ?!?!? 12.11.07, 20:47 ...nie odezwalas sie, a ja mysle,i mysle o Tobie !!! Moge do Ciebie przedzwonic, zapraszam Cie na kawe przy telefonie! O.K. ? Odpowiedz Link
malpolid Re: Chcę do mojej Dzidzi:( 13.11.07, 15:08 Czarodziejko co u Ciebie, odezwij się ! Odpowiedz Link