denatpl 04.03.10, 08:22 Witam, Ktokolwie widzial ktokowliek wie :) znalazlem wydaje sie fajny przepis na tiramisu www.mniammniam.com/p.php?p=5854 tylko czy w MM mozna gdzies kupic mascarpone ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moni.r Re: ser mascarpone w MM ? 04.03.10, 08:29 W Biedronce na pewno, firmy Piątnica, bardzo dobry; i polecam przepis na tiramisu z opakowania tego serka - super. Odpowiedz Link
lysolek4 Re: ser mascarpone w MM ? 04.03.10, 17:32 żadna Piątnica, kupuj tylko oryginalne włoskie mascarpone, jest najlepsze, najszybciej kupisz w Carrefour Odpowiedz Link
katiklem Re: ser mascarpone w MM ? 04.03.10, 18:27 u Pajdy też jest i w Metro też widziałam. Odpowiedz Link
garland1 Re: ser mascarpone w MM ? 04.03.10, 22:05 Z serka Piątnicy też wychodzi bardzo dobre, ja robię bez żółtek Odpowiedz Link
moni.r Re: ser mascarpone w MM ? 05.03.10, 13:12 Z serka Piątnicy rzeczywiście wychodzi dobre, ale muszę też spróbować z oryginalnym, poszukam w Carrefour. Też nie dodaję żółtek, chyba że mam ze sprawdzonego źródła (tzn. od swojej babci ze wsi), w przeciwnym razie nie ryzykuję. Odpowiedz Link
denatpl Re: ser mascarpone w MM ? 14.03.10, 12:47 dziekuje wszystkim za namiary serek kupilem w Lidlu, w Markpolu nie znalazlem (moze nie zauwazylem). Tiramisu siedzi juz w lodowce. Pozdrawiam Odpowiedz Link
fasttrack Re: ser mascarpone w MM ? 05.11.10, 12:07 Akurat Mińska nie widzę, ale może coś po drodze: www.swiat-serow.pl/mascarpone-casarelli-250g/#gdzie-kupic Odpowiedz Link