starykombajnista 23.07.10, 12:39 Niedziela , 8 sierpnia, koncert BOYS - ów w Cegłowie. Organizujemy wyjazd forumowiczów, czekamy na zgłoszenia... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
g-danka Re: BOYS w Cegłowie 23.07.10, 22:57 Zapraszam na festyn "SÓJKA MAZOWIECKA" w Cegłowie - 8 sierpnia Ruszamy o 14.00, będą znane polskie przeboje, hity zagraniczne, rewia taneczna z Rosji ORION, zespół IRYS, no i oczywiście zespół BOYS. Nie zabraknie też atracji dla najmłodszych... i trochę starszych. Na tego, kto rozszyfruje nazwę festynu, czeka nagroda-niespodzianka, jaką wręczymy podczas festynu - warunek, trzeba na nim być. Zapraszam, Danuta Grzegorczyk Odpowiedz Link
starykombajnista BOYS w Cegłowie 05.08.10, 14:56 podbijam temat - ktoś się z Was wybiera? Odpowiedz Link
perdition-pl Re: BOYS w Cegłowie 05.08.10, 15:00 Ja może będę-akurat w okolicy mieszkam. Odpowiedz Link
jacek.el Re: BOYS w Cegłowie 05.08.10, 15:09 Ja będę. Chcę zobaczyć minę jzp (ma być w jry i oceniać nalewki). Odpowiedz Link
starykombajnista Re: BOYS w Cegłowie 05.08.10, 17:28 zupełnie niepotrzebny wpis panie jacku. wszędzie będziesz się teraz anty jzp wpisywał? to powoli staje się twoją obsesją... Odpowiedz Link
jacek.el Re: BOYS w Cegłowie 06.08.10, 12:21 Nie wpisuję się anty-jzp. Ty pytałeś, kto si.ę wybiera to ja się zadeklarowałem. I tyle. Odpowiedz Link
starykombajnista Re: BOYS w Cegłowie 06.08.10, 13:05 "Chcę zobaczyć minę jzp (ma być w jry i oceniać nalewki)" - to jest zdanie pro albo neutralne? Odpowiedz Link
jacek.el Re: BOYS w Cegłowie 06.08.10, 13:25 Ani pro, ani anty ani neutralne. Czy nie mogę zobaczyć miny człowieka, który niczym zraniony bawół szalał (podając się za prawnika) jako wiedzmin vel wiedzmin24, i który został przez wielu forumowiczów "sflekowany" i niemal ośmieszony stosując o wiele gorsze metody ośmieszania ludzi przez wiele lat? A może starykombajnista to kolejne "wnickowanie" jzp? Ta ciekawość jest mi znana. Odpowiedz Link
starykombajnista Re: BOYS w Cegłowie 06.08.10, 13:36 panie jacku proszę nie kompromitować się takimi wypowiedziami. wcześniejsza wypowiedź o chęci zobaczenia "miny jzp" była niejednoznaczna (co nie znaczy, że anty). ale dzięki podbudowie w Pana ostatnim poście wszystko jest już jasne.... Odpowiedz Link
jacek.el Re: BOYS w Cegłowie 06.08.10, 13:52 Nic nie jest tak jasne, jak "małe z pianką", które będzie tradycyjnie na "Sójce". Zaś co do mojego wcześniejszego wpisu (czy raczej wcześniejszych wpisów), nie mam nic przeciwko jzp. A dlaczego chcę zobaczyć jego minę, niech do niedzieli pozostanie tajemnicą. Tylko tyle. Odpowiedz Link
starykombajnista Re: BOYS w Cegłowie 06.08.10, 13:58 skoro "nie mam nic przeciwko jzp" to czemu tak po nim jeździ tak Pan Panie Jacku? Odpowiedz Link
jacek.el Re: BOYS w Cegłowie 06.08.10, 14:05 W tym wątku nie jeżdżę, chociaż (nie kryję) chętnie bym to czynił. Jeszcze raz tylko informuję, że odpowiedziałem na twoje zapytanie odnośnie "Sójki". A co do miny jzp, to (uwierz mi) było to pytanie retoryczne. Więcej wyjaśni się w niedzielę. To tyle, bo ten wątek staje się dyskusją między nami dwoma, a to może znudzić innych chętnych do wpisów. Odpowiedz Link
jarzenek Re: BOYS w Cegłowie 09.08.10, 17:42 Jak było Jacek co zobaczyłeś w oczach swego wroga Odpowiedz Link
jacek.el Re: BOYS w Cegłowie 11.08.10, 13:06 Nie zdążyłem w nie spojrzeć. Jakoś tak szybko "wpadł" i "wypadł". Nawet chyab "fotek" nie zrobił zbyt dużo. A i vipy nie miały dla jzp czasu. Zresztą było tam wiele ciekawszych osób do oglądania, niż jzp. Odpowiedz Link
jacek.el Re: BOYS w Cegłowie 11.08.10, 13:09 A wracając od poprzedniego wpisu. On nie jest moim wrogiem. Po prostu od pewnego czasu nie darzę go "pewną taką sympatią". I to by było na tyle "w temacie" jzp. Odpowiedz Link