Dodaj do ulubionych

CHAMSTWO JEST NIEULECZALNE

22.11.10, 09:09
Tak bardzo doskwiera jej chamstwo po swoim tatusiu, który ją skopał, 6 m-cy przed jej przyjsciem na świat, że chce ustalić swoje ojcostwo? Był chamski w młodości pewnie takim pozostał, bo jak sama mówiła, chamstwo jest nieuledczalne. Mając kilkanaście lat zderzyła się z jego "kulturą osobistą" na korytarzu w sądzie, uciekającego przed nią, kiedy poprosiła o zakup drewniaków dla siebie. Czyżby o tym zapomniała ? A może zapomniała także, jak odbiła koleżance w Belgradzie /90 r./ Albańczyka kretonogiego, przepojona nibymiłością i tęsknotą do swojego siedmioletniego synka we Wrocławiu. Poprzednia kochanka kretonogiego powiedziała: "k...wa, ale ona durna." To był dopiero smiech u Wóla, kiedy jak suka w tłustymi włosami wracała o poranku. Umierałam ze wstydu. Nic jednak nie mozna było jej powiedzieć, bo skakała z pazurami do oczu w obronie swojej nowej miłości. I kto tu jest prostytutką i kanalią, które to słowa tak beztrosko używasz przeciwko mnie. Jeżeli ona ma jeszcze odwagę spojrzeć mi w oczy, pomogę jej w odnalezieniu obecnej siedziby jej ojca-chama. Jako poznaniak lubi stabilność.
Obserwuj wątek
    • superplebs Re: Chamko podpospolita 22.11.10, 14:23
      Ty śmieciu sram na ciebie lecz się debilko i tak cię zamknę wycieruchu nie wiadomo jakiego ojca w psychiatryku ciebie i tego twojego alfonsa bo wszak wiedział o twojej prostytucji a od Sylwiii się na zawsze odp.... i nie szukaj ani kontaktu ani przebaczenia i nie licz że kiedykolwiek przyjdzie na twój grób jak w końcu zdechniesz poczwaro ale wcześniej męcz się długo i zdychaj we własnych odchodach - tego ci życzę ty zamknięta w buteleczce debilko. Twój czas szkodzenia Sylwii już dobiegł końca nie wiesz nawet z kim się zaczęłaś kopać lafiryndo. Dobrze, że wtedy jak się podkładałaś nie przelkeciałem cię bo bym pewnie syfa leczył do dzisiaj - a było to 8 lat temu dziwko. A te ranne powroty popierd...ci się z twoimi prostytuto obleśna nawet tego swojego knura nie jesteś godna szmato. Tu się z nim zgadzam - jesteś szmatą unurzaną w gównie
      • pisanica Re: Chamko podpospolita 02.12.10, 21:32
        Chłopie, komu ty jestes potrzebny i do czego ?
        • superplebs Re: Chamie podpospolity z janówka 03.12.10, 17:51
          na pewno nie tobie eunuchu spedalony
      • pisanica Re: Chamko podpospolita 09.12.10, 16:02
        Jesteś Krzsztofie bardzo chory. I ty o tym wiesz.
        Twoja choroba jest w twojej głowie. Wypluwaj więc swoje nieczystości. Żadna z tych nazw, którymi mnie obrzucasz nie pasuje do mojej osoby. Jestem porzadną obywatelką Ziemi. Jeśli wystarczy ci odwagi, zmierzymy się w jednym z programów TV. Co ty na to ?
        • superplebs Re: Chamko podpospolita 12.12.10, 21:30
          chamioku pospolity jak mawiała moja matka, już ci napisałem, że takiej łajzy jak ty do telewizji by nie wpuśscili, a co do głowy to niedługo zostaniesz poddana badaniom psychiatryczno- psychologicznym w jednej ze spraw z mojego oskarżenia i masz szansę na dłużzszy pobyt w Tworkach, Drewnicy, ewentualnie na Sobieskiego w Warszawie, masz jeszcze sazansę wyboru miejsca...i tylko miejsca!!! A co do nazw - wszystko pasuje do ciebie i mamy na to niezbite dowody klempo, pudernico. lampucero, czy jak ci tam znajdo cygańska
          • pisanica Re: Chamko podpospolita 13.12.10, 05:27
            Jeśli wg niej miałam tyle przywar, to dlaczego "nachodziła" moje zycie aż do swojej piędziesiątki
            - koszmarze z pragi
            Pożyjemy zobaczymy ile racji jest w tym twoim bełkocie.
            • superplebs Re: Chamko podpospolita 14.12.10, 01:28
              na ciebie to tylko można się zesrać, chociaż nawet na to nie zasługujesz podła kłamczucho. Kiedy cie ostatnio pobił twój "ukochany" januszek? Zapewniam cię, że jeśli tego ostatnio nie robił, to jak powoli dojdzie do sedna sprawy, wszak czyta i myśli bardzo powoli, a szczególnie po mózgotrzepie... zwłaszcza, że go trułaś, to ci da z garści i możesz już wtedy nie wstać. To sa wiedźmo moje życzenia świąateczne dla "teściówki"
              • pisanica Re: Do absolwenta UW - Maciąga Krzysztofa plebsa 14.12.10, 16:39
                Jak brzydko piszesz, fe tyle "gówien i srań". Tak nie przstoi warszawskiemu chłopakowi. Popraw się Krzysiu, bo dajesz zły przykład swoim przyjaciołom. Dochodzą słuchy, że jako b. zdolni ludzie, potrafią już nieźle kląć i rzucać tzw.mięsem, a nie tak dawno te osoby czerwieniły się słysząc wulgaryzmy.
          • pisanica Re: superplepsie 14.12.10, 16:31
            Do kogo ta mowa człowieku ?
      • szakalnica Re: chamie wszechogarniający 14.12.10, 17:09
        Wszechogarniający chamie, wulgarny typie, paskudo, opanuj się wreszcie. Wszyscy już mają dosyć twojego dziennikarstwa. Spadaj tam skąd przybyłeś ty klaunie.
        • superplebs Re: chamowaty zlewie 15.12.10, 08:32
          o sobie piszesz zlewie chamowaty to ty spadaj do Janówka pod budkę z piwem jeżeli w tej wiosce taka w ogóle występuje w przyrodzie. Tam debilu jest twoje miejsce i twoja zasrana przyszłość

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka