stare_lwisko 12.12.10, 22:01 Witam, Gdzie w Miński można zamówić kosze ze słodyczami/owocami jako prezenty świąteczne? Z góry dzięki za wszelkie informacje. Pozdrawiam, Jacek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myfka.k Re: Kosze świąteczne 14.12.10, 19:54 mnie też to interesuje...w ubiegłym roku prezenty robiłam sama ale to wbrew pozorom pochłania bardzo dużo czasu. Odpowiedz Link
milkiwey Re: Kosze świąteczne 14.12.10, 20:51 Myślę że jeśli zwrócicie się do większych sklepów (topaz, metro,carrefou) w mieście bez problemu zrobią paczki:) Odpowiedz Link
markizaeli Re: Kosze świąteczne 15.12.10, 23:32 Znając mentalność minskich "handlowców" to nie byłabym tego taka pewna :-), albo im się nie będzie opłacało, albo po prostu "nie, bo nie" :-). Odpowiedz Link
stare_lwisko Re: Kosze świąteczne 16.12.10, 08:48 Dzięki za sugestie. Już się dowiedziałem że takie kosze można zamówić w Portosie (róg Mireckiego i Piłsudskiego?). Byłem, potwierdzili, robią na zamówienie a jak to wygląda będę wiedział niedługo bo dziś jadę zamówić. Odpowiedz Link
42koty Re: Kosze świąteczne 10.01.11, 21:54 Trochę się spóźniłam z odpowiedzią, bo już po świętach:) Może jednak komuś przyda się ten namiar: sklep Owocarnia, Dąbrówki 12 w Mińsku oczywiście. Można u nas zamówić kosze podarunkowe w dowolnej konfiguracji i dowolnej kwocie. Przyjmujemy również zamówienia na paczki mikołajowe dla firm i instytucji. Mamy duże doświadczenie w wykonywaniu podobnych, służymy pomocą, mamy referencje. tel. dla zainteresowanych 0509 455 022 Odpowiedz Link
wsztskieloginysazajete Re: Kosze świąteczne 23.11.17, 18:45 Uwaga! Zmieniony telefon kontaktowy - 500 826 395 Zamówienia na kosze prezentowe, upominkowe można składać również przez stronę internetową - sam wybierasz co ma być w koszu, masz wpływ na cenę i smak :) www.foodbio.pl Polecamy! Czas przygotowania i realizacji - 5 dni. Zapraszamy Odpowiedz Link
kr.3 Re: Kosze świąteczne 13.12.17, 16:57 UWAGA NA FIRMĘ ; ŚwiateczneKosze.pl należącą do firmy MediaStyle Sp. z o.o w Warszawie / strona swiatecznekosze.pl/ Firma pobiera przedpłatę , a nie wywiązuje się terminowo z zamówień , zawyża koszty transportu. Firma nieprofesjonalna- można jedynie stracić czas i pieniądze korzystając z ich usług. Odpowiedz Link