starykombajnista 05.02.11, 11:17 wracałem z pracy przez miński las i widzałem koło mazy parkę uprawiającą miłość...ropzusta w mieście! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olo-bolo-olo Re: Rozpusta 05.02.11, 14:39 Widocznie nie robił tego nigdy na łonie natury. Odpowiedz Link
azman Re: Rozpusta 05.02.11, 14:47 redaktorek po prostu zazdrości bo sam już od dawna nie może Odpowiedz Link
olo-bolo-olo Re: Rozpusta 05.02.11, 15:02 Czyli dla ''młodegokombajnisty'' to nie rozpusta. Odpowiedz Link
prawdziwy-piotrek Re: Rozpusta 05.02.11, 20:09 Starykombajnisto, chwalisz się czy żalisz? Było nie patrzeć. Odpowiedz Link
kaskakarolina Re: Rozpusta 06.02.11, 10:25 Tylko im pozazdrościć bo w takich warunkach atmosferycznych to mnie by się chyba odechciało:) Odpowiedz Link
mortal_kombat11 Re: Rozpusta 06.02.11, 12:24 a ja polecam w pracy, gdy za drzwiami dookoła kręcą się niczego nieświadomi ludzie;) Odpowiedz Link
mr.ciekawski Re: Rozpusta 06.02.11, 12:56 można też w przymierzalni, choć nie wszystkie do tego się nadają :)) Odpowiedz Link
mortal_kombat11 Re: Rozpusta 07.02.11, 12:49 HM ma całkiem spore..a i toalety w McDonaldzie są całkiem wygodne, tylko jak czyste są;) Odpowiedz Link
perdition-pl Re: Rozpusta 07.02.11, 16:57 Wracając do meritum - wyjaśniło się, czym były owe tajemnicze ''fuksy erekcji'' :> Odpowiedz Link
mr.ciekawski Re: Rozpusta 10.02.11, 20:48 Panie Redaktorze, czy nie ma Pan lepszych pomysłów na artykuły w swojej gazetce niż kopiowanie większej części tego wątku do najnowszego numeru CS? Co się z Panem dzieje? Co się tyczy tytułu artykułu o którym wspomniał perdition-pl "Fuksy erekcji" to napiszę krótko: żenua... Odpowiedz Link
kaskakarolina Re: Rozpusta 11.02.11, 09:17 mr.ciekawski napisał: > Panie Redaktorze, czy nie ma Pan lepszych pomysłów na artykuły w swojej gazetce > niż kopiowanie większej części tego wątku do najnowszego numeru CS? Co się z P > anem dzieje? > Co się tyczy tytułu artykułu o którym wspomniał perdition-pl "Fuksy erekcji" to > napiszę krótko: żenua... Nie znam sie na prawach autorskich ale czy za kopiowanie wypowiedzi to nie należy się jakaś kasa????:)))) Odpowiedz Link
bun2007 Re: Rozpusta 07.02.11, 20:57 Niech uprawiają, skoro nie mają gdzie, tylko niech nie zostawiają po sobie w lasach gumek, kubków po napojach i opakowań po jedzeniu. Bo niestety tak się właśnie dzieje. Nie raz w moim lasku widywałam takie parki, ale co zostawiają po sobie, to jest dramat. Przykro to sprzątać. Naprawdę, seks przedmałżeński nie musi wiązać się z chamstwem. Odpowiedz Link
starykombajnista Re: Rozpusta 11.02.11, 13:28 stanowczo dementuję jakobym był redaktorem naczelnym "Co słychać?". jeśli ktoś z forumowiczów mi nie wierzy gotów jestem się spotkać i porozmawiać na ten temat. Propozycje spotkania proszę kierować poprzez priv. Odpowiedz Link
mazoviak Re: Rozpusta 11.02.11, 16:36 starykombajnie a ty nigdy nie uprawiałeś miłości w lasku? Ten lasek o którym mówisz to pewnie tak zwana pompka a sama nazwa już świadczy za siebie , heh oczywiście żartuję z tym że słowo pompka kojarzy mi się tylko z jednym:) Pozdrawiam Odpowiedz Link
mariann.koniuszko Re: Rozpusta 11.02.11, 18:27 Zupełnie jak psy na trawniku. Niech robią co chcą i gdzie chcą, ale tak, żeby inni nie widzieli - seksualność jest sprawą osobistą. Tak samo nie chcę aby ktoś na ulicy przed moim oknem wymachiwał mi siusiakiem podczas parady miłości/wolności/równości. Odpowiedz Link
pa_kol_p Re: Rozpusta 11.02.11, 19:04 starykombajnista napisał: > wracałem z pracy przez miński las i widzałem koło mazy parkę uprawiającą miłość > ...ropzusta w mieście! Gdzie ta maza? Moze tam wycieczka :) Odpowiedz Link
pakmanik Re: Rozpusta 16.02.11, 10:56 co komu do tego, przynajmniej są za pan brat z przyrodą, oby nie niszczyli ściółki i pozbywali się gumowych skórek po owocach miłości na łonie natury. Do kosza do kosza z lateksowymi gumeczkami, a nie pod krzaczek. Odpowiedz Link