Dodaj do ulubionych

Sprzątanie GROBÓW

09.10.11, 13:58
Witam,
Oferuję sprzątanie grobów przed Świętem Zmarłych

SPRZĄTANIE GROBÓW JEDNORAZOWE:

*
Grób pojedynczy - 90 zł
» Podstawowe sprzątanie płyty nagrobnej oraz terenu wokół grobu
» Zapalenie znicza
» Postawienie doniczki lub wiązanki kwiatów
* Dokumentacja fotograficzna przesyłana na e-mail zleceniodawcy
*
*

* Grób podwójny - 110 zł

* » Podstawowe sprzątanie płyty nagrobnej oraz terenu wokół grobu
» Zapalenie znicza
» Postawienie doniczki lub wiązanki kwiatów
* Dokumentacja fotograficzna przesyłana na e-mail zleceniodawcy

Posiadamy wszystkie niezbędne środki do profesjonalnego sprzątania grobów.

Warszawa i okolice, Sulejówek, miłosna, Halinów, Dębe, Wesoła, Stara Miłosna, Wawer, Rembertów, Ząbki i inne

Kontakt : olusia865@wp.pl
Obserwuj wątek
    • apolonski Re: Sprzątanie GROBÓW 05.11.11, 22:23
      Tylko przed 1listopada? A jeśli ktoś zechce po? Sporo ostatnio podobnych ofert, chyba jedną z ważniejszych spraw w takim wypadku, to własna strona internetowa, i to dobrze wypozycjonowana strona internetowa. Zrobiłem taką niewiele ponad 2 tygodnie przed Wszystkich Świętych i mimo ledwie paru dni na wypozycjonowanie, udało się, w Radomiu np. na hasło [url=http://sprzataniegrobow.radom.pl]sprzątanie grobów radom[/url], albo [url=http://sprzataniegrobow.radom.pl/sklep.html]opieka nad grobem radom[/url] była na miejscu 1-4. Ciekawe co by było gdyby dłużej to trwało. W każdym razie sprawdzcie za rok. A usługi firmy polecam, i to przez cały rok, są w końcu rocznice, inne ważne święta, gdy ludzie odwiedzają bliskich których już nie ma wśród nich, dojazd do 60km od Radomia, czyli spory kawałek woj. mazowieckiego.
      AP.
      • anasz Re: Sprzątanie GROBÓW 04.06.12, 01:04
        Ale drogooo, w Warszawie na cm. wolskim mężczyźni z pobliskiej noclegowni oglaszaja sie na przystanku i za 30 zł pieknie wyczyscili stary lastrykowy pomnik, az błyszczał!!!!
    • monikap1 Re: Sprzątanie GROBÓW 29.08.12, 08:47
      A ja uważam że wcale nie drogo ! Posprzątanie i wiązanka +znicz bardzo dobra cena.
      Zakładam że będzie to ładna estetyczna wiązanka a nie plastikowy szmatławiec, które mnie przerażają przed wszystkimi świętymi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka