Dodaj do ulubionych

Znowu kochany brukowiec

08.03.12, 17:20
W ostatnim numerze tej "gazety" został poruszony temat parkowania w centrum i oczywiście na pierwszej stronie jest zdjęcie już nie tylko prowadzącego pisemko ale również zdjęcie samochodu i interwencja straży miejskiej. Nie podoba się zakaz parkowania a stawki na parkingu płatnym są za wysokie w skali miesiąca. Może ten pan zacznie przemieszczać się pieszo parkować 200m dalej a nie jak zwykle jak panisko na chodniku w centrum pod urzędem z myślą, że jest nietykalny. Ja załatwiam dużo spraw w starostwie i teraz nie ma problemu z zostawieniem samochodu na płatnym parkingu na godzinkę czy dwie. Fakt jeżeli trzeba zostawić samochód na dłużej koszty wzrastają, ale jest jedno wyjście samochód zostawić dalej a 200 czy 300m spaceru nikogo nie zabiło a wręcz jest wskazane. Mieszkam w bliku blisko centrum i parkingi są wiecznie zajęte ale skoro każdy wygodnie chciałby wjechać do sklepu w którym robi zakupy to co na to poradzić. Tak więc dochodząc do puenty wreszcie ktoś ukarał tego miłego pana nad panami w mieście i sprowadził go na ziemie tam gdzie żyją zwykli ludzie.
Obserwuj wątek
    • afr0dita Re: Znowu kochany brukowiec 08.03.12, 17:40
      Nie jestem chyba na czasie, bo nie wiem o co chodzi...
    • jarex7x Re: Znowu kochany brukowiec 08.03.12, 20:04
      Stary... na Twoim miejscu zacząłbym pisać testament;)
      • mr.ciekawski Re: Znowu kochany brukowiec 08.03.12, 21:06
        Ech żeby nie było tak jak z Balcerkiem :))
        Dobry był z niego herbatnik... mógł jeszcze pożyć... ;))
        www.youtube.com/watch?v=wzGZTQJs46g
    • afrikana Re: Znowu kochany brukowiec 09.03.12, 00:07
      I bardzo dobrze ! Brawo Straż Miejska - nie ma równych i równiejszych. Jak się panisko nie zna na znakach, niech buli:)))
      • mm1501 Re: Znowu kochany brukowiec 11.03.12, 21:50
        Powiedzcie mi o kogo chodzi, proszę. Jeżeli chodzi o redaktora naczelnego "Co słychać" to od dawna nie czytuję tego szmatławca więc nie wiem czy dobrze myślę?
        • afrikana Re: Znowu kochany brukowiec 11.03.12, 22:59
          dobrze, dobrze:))))
          • hrabiapotocki Re: Znowu kochany brukowiec 16.03.12, 10:45
            Alea acta est. Wreszcie miecz sprawiedliwości spadł był na nadredaktora grodzkiej gazety gromowładnej. Aliści niedługo spodziewać się należy odwetu jakowego, gdyż (co zacniejsi mińscy grodzianie wiedzą) persona ta aczkolwiek niskiego wzrostu, to jednak ogromnej woli i żądzy odwetu w sobie zawiera.
            Szykuje się zatem wojenne starcie między burmistrzem a nadsktybą.
            Oj1 Będzie się działo.
            • eratos Znowu kochane barany 17.03.12, 14:27
              A ty brudasie, skąd się wziałeś. Moze chcesz od kogoś pozyczyc pieniedzy HRABIo w bewstyd szarpany.
              Inni tez moga pomyslec, bo to nie kosztuje. Trzeba odblokować centrum miasta, a złe decyzje -bojkotować. Ba, nawet sie im sprzeciwiać.
              Piatkowski wie co robi, a z tego co ja wiem, juz niedugo zobaczycie, co sie bedzie działo przed magistratem
              Mysleć, barany, mysleć....
              • dropsio znowu śmieszny redaktorek... 17.03.12, 20:11
                Proponuje "jego niskości" utworzenie "sobiepaństwa" na jakimś biegunie i wprowadzanie "sobierządów". To przyniosłoby korzyści zarówno "jego niskości" jak i społeczeństwu, wyraźnie już znudzonemu "sobiemądrościami".
                A groźby chyba we wszystkich wzbudzają taką trwogę, że ubaw po pachy, choć może nie wypada śmiać się z czyjegoś nieszczęścia...
                oj la boga...
              • matogrossom Re: Znowu kochane barany 17.03.12, 22:57
                No i znowu eratos vel jzp musiał się odezwać.
                • ledacy Re: Znowu kochane barany 18.03.12, 06:49
                  Zauważyliście że redaktoreK zawsze sam występuje w swojej obronie? I robi to w prostacki typowy dla siebie wulgarny i napastliwy sposób?
                  • ruta.dl Re: Znowu kochane barany 18.03.12, 15:51
                    no bo skoro nikt inny w jego obronie nie stanie, to sam biedak musi pod zmienionymi nickami sie bronic, ze niby jest ktos kto mysli tak jak on.
              • mm1501 Re: Znowu kochane barany 19.03.12, 08:01
                eratos napisał:

> A ty brudasie, skąd się wziałeś. Moze chcesz od kogoś pozyczyc pieniedzy HRABIo
                > w bewstyd szarpany.
                > Inni tez moga pomyslec, bo to nie kosztuje. Trzeba odblokować centrum miasta, a
                > złe decyzje -bojkotować. Ba, nawet sie im sprzeciwiać.
                > Piatkowski wie co robi, a z tego co ja wiem, juz niedugo zobaczycie, co sie bed
                > zie działo przed magistratem
                > Mysleć, barany, mysleć....

A ja mam wrażenie że ten Pan nigdy nie wie co robi, mówi, pisze. Dla mnie jest intelektualnym dnem
                • matogrossom Re: Znowu kochane barany 20.03.12, 08:37
                  to taki lokalny Duce
                  dziś rano widać było w sklepie, gdzie "kupuję bułki" codziennie, że niewiele ubyło z tej kupki, którą przywieźli tydz temu (mam na mysli Cs)
                  • pre-fix Re: Znowu kochane barany 20.03.12, 08:46
                    Nie kupki a KUPY - to słowo pasuje jak ulał :-)... pre-fix

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka