aniap_mmz 20.04.12, 15:45 www.powiatminski.pl/pl/news/pokaz/4763/ankieta_dla_mieszkancow_powiatu_minskiego_dojezdzajacych_do_Warszawy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruta.dl Re: Ankieta dla dojeżdżających do Warszawy 21.04.12, 19:07 zanowni panstwo, zrobcie ta ankiete z odrobina chociaz profesjonalizmu, bo nikomu nie bedzie sie chcialo wypelaniac tego w pliku Worda. Polecam strone internetowa ZOOMERANG - ankiete robi sie intuicyjnie, wysyla ludziom link, a wyniki ankiety same sie analizuja. Odpowiedz Link
aniap_mmz Re: Ankieta dla dojeżdżających do Warszawy 21.04.12, 20:23 Ja tylko podesłałam linka, bo temat jest ważny, a przygotowało zdaje się Starostwo... Odpowiedz Link
rafre Re: Ankieta dla dojeżdżających do Warszawy 26.04.12, 11:43 Można jeszcze skorzystać z moje-ankiety.pl/ Odpowiedz Link
egonik Re: Ankieta dla dojeżdżających do Warszawy 21.04.12, 23:50 Ciekawa inicjatywa z tymi nowymi połączeniami KM. Uważam, że powinno się doprowadzić do skrócenia czasu przejazdu przez wprowadzenie pociągów przyspieszonych, które będą się zatrzymywały tylko na niektórych stacjach. Ja proponuje żeby zatrzymywał się na stacjach: Mińsk Maz. Nowe Dębe Wielkie Halinów Sulejówek Wesoła W-wa Wschodnia W-wa Śródmieście W-wa Zachodnia Odpowiedz Link
pa_kol_p Re: Ankieta dla dojeżdżających do Warszawy 22.04.12, 09:12 Ta ankieta to katastrofa! Kto ja wyśle? Ja nie! Odpowiedz Link
miesny.jez Informacja dla pasażerów BAGS 18.05.12, 10:07 www.bags.com.pl/?id=12&id_news=64 Odpowiedz Link