dezy.dery 07.04.13, 18:00 Słyszałem, że dyrektorem MDK został Andrzej Kuć. Kto to jest? Znacie gościa? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polikarpo Re: dyrektor MDK 07.04.13, 23:33 Ciekawe masz źródło informacji. Konkurs na dyr MDK przecież jeszcze się nie odbył :)))) Pytałem dzisiaj kolegę z pałacu. Odpowiedz Link
afrikana Re: dyrektor MDK 17.04.13, 10:31 Zaczynam podejrzewać, że ktoś celowo puszcza "kontrolowane" kaczki. Juz raz "Strefa Mińska" zrobiła sobie średniej jakości żarcik na prima aprilis, że niby wyżej wymieniony pan został nowym dyrektorem PWIK. Nawet się nie wysilili na sprostowanie. Teraz przygłupawa ploteczka z MDK. Kto celowo wprowadza ludzi w błąd ? Kto wysysa z palca te bujdy i puszcza je w obieg ? Komuś chyba zalezy na sianiu zamętu i robienia złego PRu Kuciowi. Ciekawe jaki ma cel. W kazdym razie to jakaś pchła szachrajka musi być, bo jestem pewna że to jedna i ta sama osóbka. I żeby nie było - nie znam Kucia i mnie on nie interesuje, ale to już jest jakaś farsa. Odpowiedz Link
polikarpo Re: dyrektor MDK 17.04.13, 21:56 Widziałem tę wiadomość na FB Strefy. Nie piszesz prawdy, ze nie było sprostowania. Wyjaśnili później pod wiadomoscią, ze był to żart primaaprilisowy. Pisz to, co jest prawdziwe. Odpowiedz Link
afrikana Re: dyrektor MDK 17.04.13, 22:36 Niezbyt się spieszyli a plotka żyła sobie swoim zyciem cały poniedziałek, wtorek i środę i szła w obieg. Ktos musiał to wymyślić (swoją drogą niezła wena) i mieć jakiś cel. Takie "śmieszne żarciki" prostuje się od razu. Ty też czekasz dwa dni jak kogoś oszukasz ? Poza tym, skoro już drugi raz coś w tym samym stylu poleciało, to podejrzewam że ktoś na prawdę ma jakiś plan. Odpowiedz Link