obserwator232 04.12.14, 21:05 a co powiecie na temat wielkich przegranych tych wyborów............... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kruszyna41 Re: w 04.12.14, 21:39 Wielcy przegrani ?? co to za temat .? Myślę że nie ma takich . Myslę że ci co działali na rzecz społeczności lokalnej będą działać dalej . Chciałabym za to aby mieszkańcy naszej gminy interesowali się ważnymi sprawami nie tylko wtedy kiedy zbliżają się wybory . Bo dzieje się wiele ważnych rzeczy o których nie wiedzą a powinni .Bo to co dzieje się w gminie dzieje się również za pieniądze mieszkańców . Odpowiedz Link
oto_masz Re: wielcy przegrani 04.12.14, 23:13 Wielcy przegrani stają przed lustrem i mówią sobie: - Znowu nikt się nie poznał na mojej wielkości. Odpowiedz Link
cornelius84 Re: wielcy przegrani 05.12.14, 06:02 Według mnie największym przegranym wyborów jest p.Wodnicka, która odniosła słaby wynik, co spowoduje iż chyba wycofa się z kandydowania na urząd. Jeśli chodzi radnych mianem największego pechowca została p.Zaj, która nie dostała się do Rady tylko poprzez losowanie. O sporym nieszczęsciu może też mówić p.Niemczak, który przegrał jednym głosem z p. Wieczorkiem. Niespodziankę sprawiła p.Pacyga, która pokonała faworyta okręgu p. Główkę. Odpowiedz Link
dociekliwywyborca Re: wielcy przegrani 05.12.14, 13:23 A najbardziej medialny i muzykalny kandydat na wójta ? Nie dość że mizerny wynik na wójta,to do tego jeszcze pech przy radzie powiatu... Odpowiedz Link
2gosia2410 Re: wielcy przegrani 05.12.14, 14:18 Nie oglądajmy się wstecz, to się nie zmieni. Tylko na to, co dziś i jutro mamy wpływ. Nigdy nie żałuj tego, co minęło, ciesz się, że było :-) Odpowiedz Link
2gosia2410 Re: wielcy przegrani 05.12.14, 14:20 Dobry, szkoda, że nie mój własny :-) "Nie żałuj w życiu niczego, bo szkoda czasu na żale wyjdź lepiej naprzeciw tego, co tajemnicą życia jest dalej. ????? Przed tobą dni niepoznane i wspomnienia jeszcze ukryte białe karty niezapisane i przeznaczenia drogi nieodkryte. ?????????? Nie żałuj więc przeszłości i nie przestawaj marzyć lecz sięgaj do przyszłości, bo wszystko się może zdarzyć" Odpowiedz Link