nikita121 11.11.04, 00:43 Właśnie walnęłam głową o klawiaturę - idę najpierw spać, a jutro zobaczę co tam z madamne. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obserwator.2236 Re: A idź i na lewiznę... 11.11.04, 01:50 A co Cię tak szybko zmorzył sen? A może to nie sen, ale czyjaś presja. Taka zuchwała, a jaka tchórzliwa. Przyznaj się lepiej, że byłaś dzisiaj gdzieś na "lewiźnie", a nie wciskasz kit o poduszce! A idź w cholerę spać, przynajmniej nie będziesz robiła zamętu. To jak było z tym Grzesiem czy Zenusiem? Chyba któryś przyłożył Ci do noska gazik nasączony eterem, stąd ta śpiączka naiwna dziwko...Nareszcie ktoś mądry uśpił twoją czujność. Czujność w przenośni, bo raczej masz słaby węch, dlatego jesteś taka uległa panom radnym idiotko! Odpowiedz Link
krzysztofplebs Re: A idź i na lewiznę... 11.11.04, 11:09 Ale Ty jej OBSERWATORZE nie lubisz...? Co ona Ci zrobila, Nikitka? Odpowiedz Link
obserwator.2236 Re: A idź i na lewiznę... 11.11.04, 18:52 Właśnie o to chodzi, że jeszcze nic... Odpowiedz Link
obserwator.2236 Re: A idź i na lewiznę... 11.11.04, 21:40 eraser19 napisał: > Nawet bardzo interesujące... Ty też zainteresowny? Chcesz znać prawdę? Chyba "jeszcze" nie pora... Odpowiedz Link
krzysztofplebs Re: A idź i na lewiznę... 11.11.04, 22:43 obserwator.2236 napisała: > eraser19 napisał: > > > Nawet bardzo interesujące... > > Ty też zainteresowny? Chcesz znać prawdę? Chyba "jeszcze" nie pora... To "jeszcze" Cię OBSERWATORZE wyraźnie prześladuje - zupełnie niepotrzebnie! Odpowiedz Link
obserwator.2236 Re: A idź i na lewiznę... 11.11.04, 21:38 krzysztofplebs napisał: > A to interesujące... Nie wnikaj w szczegóły Plebs! Akurat Ciebie to nie dotyczy... Odpowiedz Link
krzysztofplebs Re: A idź i na lewiznę... 11.11.04, 22:44 Ale Plebs taki jest, że lubi szczegóły, zwłaszcza niektóre... Odpowiedz Link
obserwator.2236 Re: Wal wprost 11.11.04, 22:52 obserwator.2236 napisała: > No to mów otwarcie jakie, boisz się? I nie nadużywaj słowa "niektóre". Brzmi jakoś niewyraźnie... Odpowiedz Link
krzysztofplebs Re: Wal wprost 11.11.04, 23:06 obserwator.2236 napisała: > obserwator.2236 napisała: > > > No to mów otwarcie jakie, boisz się? > I nie nadużywaj słowa "niektóre". Brzmi jakoś niewyraźnie... "niektóre" odnosi sie wyłącznie do szczegółów i to brzmi wyraźnie! Odpowiedz Link
obserwator.2236 Re: Wal wprost 11.11.04, 23:19 krzysztofplebs napisał: > obserwator.2236 napisała: > > > obserwator.2236 napisała: > > > > > No to mów otwarcie jakie, boisz się? > > I nie nadużywaj słowa "niektóre". Brzmi jakoś niewyraźnie... > "niektóre" odnosi sie wyłącznie do szczegółów i to brzmi wyraźnie! A dla mnie niewyraźnie. I nie musisz się na mnie wydzierać Plebs! Trochę preszadzasz z tymi wykrzyknikami. Nie życzę sobie takiego tonu...(KCiT) Rozumiesz? Odpowiedz Link
krzysztofplebs Re: Uwielbiam wykrzykniki! 11.11.04, 23:52 obserwator.2236 napisała: A dla mnie niewyraźnie. I nie musisz się na mnie wydzierać Plebs! Trochę preszadzasz z tymi wykrzyknikami. Nie życzę sobie takiego tonu...(KCiT) Rozumiesz? Wiesz dobrze, że Plebs - szczególnie jak wraca z oglądactwa jakichś półgłupków typu madame miłego tonu nie ma, ale potrafi być sympatyczny i nawet jako normalnego lwa można go do rany przyłożyć - KCB Odpowiedz Link
nikita121 Re: Uwielbiam wykrzykniki! 11.11.04, 23:55 A jak ja lubię wykrzykniki. Pewnie znowu OBSERWATOR zareaguje, że jestem głupia, ale ja lubię sobie pokrzyczeć.Po prostu lubię! Odpowiedz Link
obserwator.2236 Re: Uwielbiam wykrzykniki! 12.11.04, 00:32 nikita121 napisała: > A jak ja lubię wykrzykniki. Pewnie znowu OBSERWATOR zareaguje, że jestem > głupia, ale ja lubię sobie pokrzyczeć.Po prostu lubię! A wrzeszcz sobie idiotko ile chcesz! Czasami jestem zły na Ciebie, ale lubię Cię Nikito, lubię droczyć się z Tobą. Wybaczysz mi chyba te wygłupy? Odpowiedz Link
krzysztofplebs Re: Wal wprost 11.11.04, 23:05 Tajemnica, ale nie dla wszystkich OBSERWATORZE Odpowiedz Link
obserwator.2236 Re: Mam gdzieś... 11.11.04, 23:50 Te twoje tajemnice Plebs. Nie owijaj niczego w bawełnę, bo chyba nie było to Twoim zamiarem? Odpowiedz Link
eraser19 Re: Mam gdzieś... 12.11.04, 01:47 Nie lubię niczego owijać w bawełnę, ale czasem dla dobra sprawy muszę. Odpowiedz Link