Dodaj do ulubionych

Moderacja forum "Sulejówek"

16.12.04, 12:43
Sulejówek nie jest taki mały i nie ogranicza się chyba do tej hałaśliwej
zgrai skupionej wokół plebsa - czy nie ma tu nikogo kto chciałby utrzymywać
porządek na tym forum ? Nie mam czasu obserwować dwóch forów więc może
znajdzie się jakaś rozsądna osoba, której zależy na pozbyciu się chamstwa z
forum ?

:)
Obserwuj wątek
    • vvv4 Re: Moderacja forum "Sulejówek" 16.12.04, 12:57
      Popieram!
      • krzysztofplebs Re: Moderacja forum "Sulejówek" 16.12.04, 23:20
        vvv4 napisała:

> Popieram!
        najlepiej siebie!
    • obserwatorka15 Re: Moderacja forum "Sulejówek" 16.12.04, 15:43
      Masz rację Karp, popieram! Jestem bardzo rozsądna, więc zajmę się porządkiem na
      tym forum. Więc spokojnie pływaj w bagnie wesołowskim i nie zagladaj tu więcej.
      Ja czuwam!
      • karp Re: Moderacja forum "Sulejówek" 16.12.04, 16:39
        Ty ? :) Może gdybyś nie należała do jego wiernej świty to ktoś by uwierzył :)
        Co do niezaglądania to nie obiecuję - skoro Ty możesz obrażać ludzi na forum
        Wesoła to inni mogą się wypowiadać i tutaj,nie sądzisz ? :)
        • nikita121 Re: Moderacja forum "Sulejówek" 16.12.04, 21:30
          karp napisał:

> Ty ? :) Może gdybyś nie należała do jego wiernej świty to ktoś by uwierzył :)
          > Co do niezaglądania to nie obiecuję - skoro Ty możesz obrażać ludzi na forum
          > Wesoła to inni mogą się wypowiadać i tutaj,nie sądzisz ? :)

A czy ktoś ośmielił się obrazić mojego karpiczka?! Nie pozwolę na to! Tylko ja
          moge to robić, bo moja "najsłodsza rybcia" wręcz uwielbia moje cieplutkie
          słówka, prawda obskurny karpiku? Pomimo, że należę do wiernej świty...
      • nikita121 Re: Moderacja forum "Sulejówek" 17.12.04, 23:32
        obserwatorka15 napisała:

> Masz rację Karp, popieram! Jestem bardzo rozsądna, więc zajmę się porządkiem
        na
        >
        > tym forum. Więc spokojnie pływaj w bagnie wesołowskim i nie zagladaj tu
        więcej.
        >
        > Ja czuwam!
        Brawo Obserwatorka!
    • obserwatorka15 Re: Moderacja forum "Sulejówek" 16.12.04, 17:45
      Znowu się mylisz, Karpiu! Nie należędo świty Plebsa, bo mam swoją własną. Chyba
      niezbyt dokładnie czytałeś moje wypowiedzi, bo ja jeszcze nikogo na tym forum
      nie obraziłam (i w ogóle nie mam w zwyczaju kogokolwiek obrażać). Natomiast ton
      Twojej wypowiedzi w stosunku do mnie był bardzo naganny! Więc sam widzisz, że
      Ty nie nadajesz się na moderatora tego forum, bo zaczynasz obrażać osoby,
      których nie znasz i o których nic nie wiesz! Czy to wynika z braku umiejętności
      czytania ze zrozumieniem, czy po prostu braku poczucia humoru? Tak czy siak,
      sam widzisz nie możesz pełnić tej funkcji na forum Sulejówka. Pozwól, że Cię w
      tym wyręczę. I jeszcze raz zapewniam jestem osobą rozsądną - więc śpij
      spokojnie i nie zaglądaj tu więcej. Pozdrawiam Obserwatorka
      • karp Re: Moderacja forum "Sulejówek" 16.12.04, 18:10
        Nie bądź przewrażliwiona - W KTÓRYM MIEJSCU moja wypowiedź w stosunku do Ciebie
        była naganna ? Potrafisz to przytoczyć czy po prostu nie wiesz co powiedzieć ?
        ps. Gratuluję świty, same chwaty ;)
        Tak czy siak o tym czy mogę pełnić (o ile w ogóle taki pomysł przyjdzie mi do
        głowy) czy nie jakąś funkcję nie Ty już będziesz decydowała, więc proszę tym
        razem Ty stonuj swe nastroje. Niestety, i uwierz mi że żałuję, na razie nie
        możesz nikogo wyręczyć, ponieważ - jeśli jeszcze tego nie zauważyłaś - nie masz
        do tego uprawnień. Nie musisz także zapewniać o swoim rozsądku - to akurat
        najmniej mnie interesuje :)))
        A za zaproszenie dziękuję - jako że Sulejówek po sąsiedzku będę zaglądał równie
        często co na forum Wesoła ,
        pozdrawiam
        • nikita121 Re: Moderacja forum "Sulejówek" 16.12.04, 21:37
          karp napisał:

> Nie bądź przewrażliwiona - W KTÓRYM MIEJSCU moja wypowiedź w stosunku do
          Ciebie
          >
          > była naganna ? Potrafisz to przytoczyć czy po prostu nie wiesz co powiedzieć ?
          > ps. Gratuluję świty, same chwaty ;)
          > Tak czy siak o tym czy mogę pełnić (o ile w ogóle taki pomysł przyjdzie mi do
          > głowy) czy nie jakąś funkcję nie Ty już będziesz decydowała, więc proszę tym
          > razem Ty stonuj swe nastroje. Niestety, i uwierz mi że żałuję, na razie nie
          > możesz nikogo wyręczyć, ponieważ - jeśli jeszcze tego nie zauważyłaś - nie
          masz
          >
          > do tego uprawnień. Nie musisz także zapewniać o swoim rozsądku - to akurat
          > najmniej mnie interesuje :)))
          > A za zaproszenie dziękuję - jako że Sulejówek po sąsiedzku będę zaglądał
          równie
          >
          > często co na forum Wesoła ,
          > pozdrawiam

Zejdź z Obserwatorki karp. Nie masz ciekawszych obiektów? Jestem zazdrosna o
          ciebie. Ale lepiej nie zaglądaj do Sulejówka, bo napiszę do twojej "szanownej
          połowicy", że uwodzisz mnie na forum. Fajny pomysł, prawda? Myślę, że tobie też
          przypadniedo gustu...Zastanawiam się tylko czy nie sprawię ci kłopotu, ale to
          już twoja broszka i twojej "szanownej"...Zawsze dotrzymuję słowa "rybciu"...
          • karp Re: Moderacja forum "Sulejówek" 16.12.04, 21:48
            Biedactwo :)))
            Pomysły masz świetne, tylko trochę jak zwykle chybione. Nie martw się o moje
            kłopoty, śmiało :)
    • obserwatorka15 Re: Moderacja forum "Sulejówek" 16.12.04, 19:51
      I znowu się mylisz Karpiu! Jako kobieta jestem wrażliwa, ale z całą pewnością
      nieprzewarażliwiona. Poczułam się urażona, ponieważ nie zaczyna się polemiki
      nawet na łamach forum od niegrzecznego TY. W niczym nie chcę Cię wyręczać,
      natomiast próbuję Cię tylko odciążyć, ponieważ pisałeś:
      - czy nie ma tu nikogo kto chciałby utrzymywać
      porządek na tym forum ? Nie mam czasu obserwować dwóch forów więc może
      znajdzie się jakaś rozsądna osoba, której zależy na pozbyciu się chamstwa z
      forum ?
      Stąd się wzięły zapewnienia o moim rozsądku. Powtórzyłam je dwukrotnie,
      ponieważ miałam wątpliwości, czy za pierwszym razem właściwie odczytasz, to co
      napisałam. A poza tym delikatnie, próbowałam Ci wskazać, że Twoja Osoba nie
      bardzo nadaje się na moderatora forum, ponieważ mylisz pojęcia cenzora i
      moderatora. Nie mniej jednak pozdrawiam, chociaż już chłodniej Obserwatorka
      • karp Re: Moderacja forum "Sulejówek" 16.12.04, 21:42

Zauważ, że to niegrzeczne, wg Ciebie, "Ty" było zwykłym pytaniem.
        "Delikatnie" to mi już wskazałaś parę rzeczy na forum Wesoła, pamiętasz ? ;)
        A jesli chodzi o moderację to prędzej czy później i tak do tego dojdzie, bez
        względu na to jak będziecie się przed tym bronili, zapytam właściwej osoby co o
        tym sądzi ;) ... Jeśli będziesz nią Ty to przekonasz się, że moderacja
        niektórych postów okaże się cenzurą.
        Również pozdrawiam :))
        • karp Re: Moderacja forum "Sulejówek" 16.12.04, 21:45
          Tak się zapatrzyłem na bzdury wypisywane przez nikitę, że muszę sprostować:
          "Jeśli będziesz nią Ty" - oznaczać miało "jeśli Ty będziesz moderatorem"
          oczywiście...
          • nikita121 Re: Moderacja forum "Sulejówek" 17.12.04, 23:30
            Zejdź z Nikity bo mi duszno brudasie intelektualny
        • nikita121 Re: Moderacja forum "Sulejówek" 17.12.04, 23:28
          karp napisał:

>
          > Zauważ, że to niegrzeczne, wg Ciebie, "Ty" było zwykłym pytaniem.
          > "Delikatnie" to mi już wskazałaś parę rzeczy na forum Wesoła, pamiętasz ? ;)
          > A jesli chodzi o moderację to prędzej czy później i tak do tego dojdzie, bez
          > względu na to jak będziecie się przed tym bronili, zapytam właściwej osoby co
          o
          >
          > tym sądzi ;) ... Jeśli będziesz nią Ty to przekonasz się, że moderacja
          > niektórych postów okaże się cenzurą.
          > Również pozdrawiam :))
          Spadaj kreaturo!
    • nikita121 Re: Moderacja forum "Sulejówek" 16.12.04, 21:24
      karp napisał:

> Sulejówek nie jest taki mały i nie ogranicza się chyba do tej hałaśliwej
      > zgrai skupionej wokół plebsa - czy nie ma tu nikogo kto chciałby utrzymywać
      > porządek na tym forum ? Nie mam czasu obserwować dwóch forów więc może
      > znajdzie się jakaś rozsądna osoba, której zależy na pozbyciu się chamstwa z
      > forum ?
      >
      Chętnie zaopiekuję się tym forum karp. Zwłaszcza tobą, zamulona rybo...
      > :)
      • karp Re: Moderacja forum "Sulejówek" 16.12.04, 21:32
        nikita121 napisała:

> Chętnie zaopiekuję się tym forum karp. Zwłaszcza tobą, zamulona rybo...

Przykro mi, ale nieletnie nie mają szans...
        • obserwator.2236 Re: Moderacja forum "Sulejówek" 16.12.04, 22:19
          Chyba szukasz dzisiaj wrażeń karp. Nieletnie nie odpowiadają ci? Od kiedy?
          • karp Re: Moderacja forum "Sulejówek" 16.12.04, 22:31
            obserwator.2236 napisała:

> Chyba szukasz dzisiaj wrażeń karp. Nieletnie nie odpowiadają ci? Od kiedy?

Nie szukam, zbieram tylko dowody że nie jesteście niegrzeczni i niewychowani
            gdy ktoś spoza waszej gromadki odzywa się na forum, po co ktoś ma się was potem
            czepiać, prawda ?

ps Nieletnie nie odpowiadają mi od czasu jak stałem się letni, i Tobie również
            polecam te starsze, obserwator - nie brnij w to modne bagno pedofilii ;)
            • obserwator.2236 Re: Moderacja forum "Sulejówek" 16.12.04, 22:53
              Oj karp, widzę, że zszedłes z Obserwatorki, Nikity a teaz "zawisłeś" na mnie.
              Chyba raczej ty grzęźniesz w bagnie po same uszy....Jestem "letni",
              doświadczony i w przeciwieństwie do ciebie, nie uganiam się za tym, co "modne"
              • karp Re: Moderacja forum "Sulejówek" 16.12.04, 23:14
                > Oj karp, widzę, że zszedłes z Obserwatorki, Nikity a teaz "zawisłeś" na mnie.

Gdzieżbym śmiał na takim konarze zawisać, toć spróchniały i urwie się zaraz.
                • obserwator.2236 Re: Moderacja forum "Sulejówek" 16.12.04, 23:21
                  cieszę się, że potrafisz siebie takwspaniale oceniać staruchu...
                • nikita121 Re: Moderacja forum "Sulejówek" 17.12.04, 23:31
                  Piszesz o Babie Jendzy czy o mińskim jazonku vel jzp?!
            • nikita121 Re: Moderacja forum "Sulejówek" 17.12.04, 23:29
              A ty karpiku nie jesteś bliziutko pedofilka?
        • nikita121 Re: Moderacja forum "Sulejówek" 16.12.04, 23:21
          karp napisał:

> nikita121 napisała:
          >
          > > Chętnie zaopiekuję się tym forum karp. Zwłaszcza tobą, zamulona rybo...
          >
          > Przykro mi, ale nieletnie nie mają szans...
          pedały tez nikłe...
    • krzysztofplebs Re: Moderacja forum "Sulejówek" 16.12.04, 23:19
      Nie nie masz czasu tylko jesteś za krótki, a z forum Wesoła też zejdziesz
      szybciej niz myślisz...
      • obserwator.2236 Re: Moderacja forum "Sulejówek" 16.12.04, 23:28
        Zejdzie, ale w sposób naturalny...
        • krzysztofplebs Re: Moderacja forum "Sulejówek" 17.12.04, 01:58
          obserwator.2236 napisała:

> Zejdzie, ale w sposób naturalny...
          Zapewne...
      • karp Re: Moderacja forum "Sulejówek" 17.12.04, 09:57
        Na pewno. Wybawco, uratuj ciemiężonych tam użytkowników! Zostań moderatorem! :))
        • nikita121 Re: Moderacja forum "Sulejówek" 17.12.04, 23:27
          Nie chce mi się ty służalczy typie...
          • obserwator.2236 Re: Moderacja forum "Sulejówek" 18.12.04, 06:24
            nikita121 napisała:

> Nie chce mi się ty służalczy typie...

A jemu się chce...I będzie miał to, czego chciał!
        • obserwator.2236 Re: Moderacja forum "Sulejówek" 18.12.04, 06:22
          karp napisał:

> Na pewno. Wybawco, uratuj ciemiężonych tam użytkowników! Zostań
          moderatorem! :)
          > )
          Zostać moderatorem, to żaden zaszczyt karp. Mnie na przykład kojarzy się ze
          szpiclem...To chyba pasuje do ciebie jak ulał!
    • tu.joanna :O 28.12.04, 17:04
      Szanowni Dyskutanci
      Jak Państwo zauważyli pojawiam się tu raz na jakiś czas, siedzę cichutko i się
      przyglądam, jeśli już, to zabieram głos w sprawach niepolitycznych, tudzież
      neutralnych.
      Podejrzewam jednak, że zaawansowana ciąża mogła mi odebrać rozum i jasność
      myślenia, bo, jak wiemy, karmienie łożyskowe obciąża organizm, więc też moje
      loty intelektualne są żadne. Stąd pojawiło się u mnie pytanie: o co chodzi na
      tym forum? co tu się dzieje??? Skąd tu tyle jadu? Kto jest przeciwko komu i
      dlaczego? Czy oprócz pojedynków werbalnych są przewidywane rękoczyny?
      Proszę o jasne i wyczerpujące odpowiedzi, bom się zgubiła.

Pozdrawiam z Miłosnej
    • franek.alcatraz Re: Moderacja forum "Sulejówek" 28.12.04, 18:50
      Jeżeli nie ma chętnych to ja mogę się poświęcić i zająć forum. Zaręczam, że
      mogę być bardziej obiektywny i kasować tylko z 75% postów Plebsa :-). Jako
      moderator powstrzymam się też od jego dalszego tępienia :]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka