Dodaj do ulubionych

ulice Sulejowka

28.07.05, 00:08
Po czasach krytyki nadszedł czas pochwał dla radnych i burmistrza co to ulice
Kombatantów nam wreszcie połatały z dziur i możem kulturalnie jezdzic na
bazar .Jak widoć czasem letka krytyka sprawia ,że jest łokiej potem.A waszym
zdaniem idzie na lepsze czy na gorszie???Pisac mnie tu juz raz dwa.
Obserwuj wątek
    • obserwatorka15 Re: ulice Sulejowka 28.07.05, 22:48
      Gorzej być nie może. Kadencja tej rady się konczy. Dla radnych polityczny
      niebyt. Dla miasta idzie na lepsze. Przynajmniej jest nadzieja, że w radzie
      zasiądą lepsi, mądrzejsi.
      I tylko cyrku będzie żal, bo gdzie dostanie pracę klaun?
      • kura31 Re: ulice Sulejowka 28.07.05, 23:11
        Co kadencja, to gorsza.Nie mam nadziei
        • obserwator.2236 Re: ulice Sulejowka 11.08.05, 18:04
          kura31 napisała:

> Co kadencja, to gorsza.Nie mam nadziei
          To kandyduj frajerko! Może zaczniesz lepiej rządzić, ale w swoim kurniku!!!!
      • aruba5 Re: ulice Sulejowka 14.08.05, 15:57
        Klauna zawsze ciągnie do cyrku. Będzie pewnie dalej chciał w nim grać.
    • 52b Re: ulice Sulejowka 29.07.05, 11:37
      piękny asfalt został także położony na kawałku ul. Długiej i części ul.
      śłowackiego do posesji jednego dyrektora- reszta mieszkańców tej uliczki ma
      normalne dziury jak przystało na ( przepraszam) pleps. Jest to duza ciekawostka
      przyrodnicza kto kładł ten asfalt, czu urząd czy może prywatnie wspomniany
      dyrektor. Jeśli on z własne kasy to pardon jego forsa jego życzenie.Może ktoś
      wie jak to było?
      • baltazarek1 Re: ulice Sulejowka 06.08.05, 18:51
        To pisz szybko co to za dyrektor ?moze okaże sie kto z kim trzyma albo kto sie
        lubi z kim?Można by tak cała liste stworzyc miejsc w których się robi coś i
        wskazywac publiczne osoby ,które tam mieszkają.Tylko jaki to ma zwiazek z
        inwestycjami
        • 52b1 Re: ulice Sulejowka 11.08.05, 13:33
          nie wiem kto kogo lubi ale to nie o to chodzi. Dyrektor z mojej uliczki pracuje
          w firmie DROMEX. Mnie interesuje dlaczego asfalt jest tylko do jego posesji,
          czy to jego widzimisie za jego mamy many czy przy okazji naprawy ul. Dlugiej
          ktoś zrobil mu prezent a reszta mieszkańców nie zasluzyla na dobra droge.
          Pozdrowienia
          • obserwator.2236 Re: ulice Sulejowka 11.08.05, 18:12
            52b1 napisała:

> nie wiem kto kogo lubi ale to nie o to chodzi. Dyrektor z mojej uliczki
            pracuje
            >
            > w firmie DROMEX. Mnie interesuje dlaczego asfalt jest tylko do jego posesji,
            > czy to jego widzimisie za jego mamy many czy przy okazji naprawy ul. Dlugiej
            > ktoś zrobil mu prezent a reszta mieszkańców nie zasluzyla na dobra droge.
            > Pozdrowienia

No jasne,że nie zasłużyła. Do "dyrcia" leci się z koniaczkiem, rzuca zalotne
            uśmieszki, robi się słodkie minki - a nie czekasz na asfalt?!
        • obserwator.2236 Re: ulice Sulejowka 11.08.05, 18:08
          baltazarek1 napisała:

> To pisz szybko co to za dyrektor ?moze okaże sie kto z kim trzyma albo kto
          sie
          > lubi z kim?Można by tak cała liste stworzyc miejsc w których się robi coś i
          > wskazywac publiczne osoby ,które tam mieszkają.Tylko jaki to ma zwiazek z
          > inwestycjami

Kto z kim trzyma, to można jedynie zrobić listę na tym zidiociałym forum...
      • obserwator.2236 Re: ulice Sulejowka 11.08.05, 18:06
        52b napisała:

> piękny asfalt został także położony na kawałku ul. Długiej i części ul.
        > śłowackiego do posesji jednego dyrektora- reszta mieszkańców tej uliczki ma
        > normalne dziury jak przystało na ( przepraszam) pleps. Jest to duza
        ciekawostka
        >
        > przyrodnicza kto kładł ten asfalt, czu urząd czy może prywatnie wspomniany
        > dyrektor. Jeśli on z własne kasy to pardon jego forsa jego życzenie.Może ktoś
        > wie jak to było?

A dlaczego pytasz jak było? Bolą nózki w drodze do urzędu? A może języczek
        zesztywniał?
        • 52b1 Re: ulice Sulejowka 19.08.05, 12:12
          właśnie napisalam do burmistrza w tej sprawie, może odpowie. basia
    • obserwator.2236 Re: ulice Sulejowka 11.08.05, 18:03
      maciong1 napisała:

> Po czasach krytyki nadszedł czas pochwał dla radnych i burmistrza co to ulice
      > Kombatantów nam wreszcie połatały z dziur i możem kulturalnie jezdzic na
      > bazar .Jak widoć czasem letka krytyka sprawia ,że jest łokiej potem.A waszym
      > zdaniem idzie na lepsze czy na gorszie???Pisac mnie tu juz raz dwa.
      A pisz i trzy. I tak bezskutecznie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka