maciong1 09.11.05, 16:57 Takimi wpisami powinien zająć sie prokurator .Karp powinien reagować bo tym samym firmuje bezprawie na tym Forum Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obserwator.2236 Re: Chore wpisy Obserwatora 09.11.05, 19:44 Prokurator to zajmie się najpierw tobą durna babo. A karp owszem - reaguje, ale ma spóźniony zapłon. A czasami mu się z kolei przyśpiesza i wycina nawet swoje wpisy... A dlaczego ma się mną zająć prokurator? Wolałbym, żeby jakaś sexy- blond prokuratorka... bo nie lubie czarnowłosych kościotrupów. A ty mnie nie strasz, bo się ze...sz! Odpowiedz Link
obserwator.2236 Re: Chore wpisy Obserwatora 15.12.05, 12:56 karp tak się rozpędził,że powycinał wsio. W święta zadowolę się śledziem, bo na widok tradycyjnego karpia w galarecie mogę dostać torsji... Odpowiedz Link
krzysztofus Re: Chore wpisy Macionga1 16.12.05, 02:02 Ja też! Karp ciął równo nawet wpisy związane z WOW. Brawo. Życzę karpiowi z okazji świąt żeby WOW przeszła nad jego głową! Odpowiedz Link
kura31 Re: Chore wpisy Obserwatora 16.12.05, 15:30 Bez kokońca uskarżasz się na kłopoty ze strony przewodu pokarmowego, może to być już ostatnie stadium ptasiej grypy.A przy tym jedna osoba a tylu "rzygaczy":Plebs, Szepiet, Nikita, Eraser,Krzysztofus, Kapsel i jeszcze kilku na doskokok? A który "rzygacz" najmocarniejszy? Odpowiedz Link
obserwator.2236 Re: Ja! Ja! 01.01.06, 22:36 Ja kuro jestem najmocarniejszy! Reszta nie nadaje się do niczego.Zapewniam cię... Plebs ma już "nie ten wzrok",Szepiet ciągle leży nawalony, Nikita - wiadomo,jako kobieta nie zaspokoi twoich potrzeb, Eraser wyjechał za granicę, Krzysztofus cię nie lubi, Kapsel chyba też nie, więc pozostałem tylko ja. Ja jestem najmocarniejszy kokocho! Odpowiedz Link
mecenas24 Re: Chore wpisy Obserwatora 01.01.06, 22:55 kura31 napisała: > Bez kokońca uskarżasz się na kłopoty ze strony przewodu pokarmowego, może to > być już ostatnie stadium ptasiej grypy.A przy tym jedna osoba a > tylu "rzygaczy":Plebs, Szepiet, Nikita, Eraser,Krzysztofus, Kapsel i jeszcze > kilku na doskokok? A który "rzygacz" najmocarniejszy? A którego wolisz? Odpowiedz Link
mecenas24 Re: Chore wpisy Obserwatora 02.01.06, 00:13 obserwator.2236 napisała: > Prokurator to zajmie się najpierw tobą durna babo. A karp owszem - reaguje, ale > > ma spóźniony zapłon. A czasami mu się z kolei przyśpiesza i wycina nawet swoje > wpisy... A dlaczego ma się mną zająć prokurator? Wolałbym, żeby jakaś sexy- > blond prokuratorka... bo nie lubie czarnowłosych kościotrupów. A ty mnie nie > strasz, bo się ze...sz! Ale się ubawiłem! Ja tez nie lubie kościotrupów i jeszcze zas....ych?! Odpowiedz Link
mecenas24 Re: Chore wpisy Obserwatora 01.01.06, 22:54 maciong1 napisała: > Takimi wpisami powinien zająć sie prokurator .Karp powinien reagować bo tym > samym firmuje bezprawie na tym Forum Jak najbardziej. Popieram. Firmuje cholerne bezprawie... Odpowiedz Link
krzysztofus Re: Chore wpisy Obserwatora 02.01.06, 10:38 mecenas24 napisał: Karp powinien reagować bo tym samym firmuje bezprawie na tym Forum Jak najbardziej. Popieram. Firmuje cholerne bezprawie... czyli bez niespodzianek... Odpowiedz Link
obserwator.2236 Re: Chore wpisy Obserwatora 02.01.06, 11:51 krzysztofus napisał: czyli bez niespodzianek... jak to z karpiem... Odpowiedz Link