niunio20a 18.08.06, 08:02 Witam, kupiłem mieszkanko przy cichej 4, mam prośbę do wszystkich, którzy już mieszkają w blokach Partnera aby podzielili się ze mną wrażeniami jak się mieszka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nie.my off topic 18.08.06, 11:24 niunio20a napisał: > Witam, kupiłem mieszkanko przy cichej 4, > mam prośbę do wszystkich, którzy już mieszkają w blokach Partnera aby > podzielili się ze mną wrażeniami jak się mieszka -->Ciekawe, ze pytasz juz po kupieniu ;-) Ja sie pytam czemu nie zrobiles takiego rozeznania przed kupieniem? Pozdrawiam NieMy Aha, jak sie mieszka na Cichej nie wiem. Odpowiedz Link
dronka Re: off topic 18.08.06, 17:17 nie.my napisał: > Ja sie pytam czemu nie zrobiles takiego rozeznania przed kupieniem? A może to tak naprawdę rodzice mu kupili i nie miał człowiek nic do gadania? Tak sobie gdybam po prostu, bo ja bym też wypytała przed kupnem co i jak. Odpowiedz Link
emeelka Re: mieszkania Partnera na Cichej 18.08.06, 11:47 Podejrzewam, ze mieszka sie kiepsko, zwlaszcza z kredytem na karku. Nie dosc ze mieszkania-klatki pozostawiaja wiele do zyczenia to jeszcze obciazenie finansowe na conajmniej kilka lat. Odpowiedz Link
medzio282 Re: mieszkania Partnera na Cichej 18.08.06, 13:48 Ja nie mam kredytu, a mieszka mi się świetnie (cicha 2), tylko ulica kiepska!!! Odpowiedz Link