kewel 10.08.07, 19:39 Podobno w Mińsku ma występować DODA. Czy ktoś zna jakieś szczegóły? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emeelka Re: DODA w Mińsku 10.08.07, 20:17 Tak. Artystka ma występowac w Gimnazjum przy Siennickiej. Wpuszczane będą jedynie osoby, które nie ukończyły 15 roku życia. Odpowiedz Link
kewel Re: DODA w Mińsku 13.08.07, 15:13 poprosiłem tylko o informację, a nie złośliwości. nie wszyscy muszą słuchać takiej samej muzyki ;) a tak swoją drogą to przypuszczam, że niewiele osób jest w stanie rozpoznać i zanucić koncert organowy Bacha a piosenki DODY prawie wszyscy, nawet ci, którzy prześcigają się w złośliwościach na jej temat. To taki fenomen - oficjalnie się jej nie słucha, bo to obciach a na imprezkach bije rekordy popularności jak kiedyś Michał Wiśniewski... ech ta hipokryzja Odpowiedz Link
emeelka Re: DODA w Mińsku 13.08.07, 17:06 Kochany! Niestety bardfzo się mylisz. Nie znam ani jednej piosenki Dody ponieważ niegdy nie kupiłam i nie kupię żadnej jej p0łyty. Nie słucham też radia typu Eska w których grają jej piosenki. Podejrzewam też, że takich osób jak ja jest więcej. Nie3 uważam że Doda jest fenomenem. Jedyne co w niej jest ciekawego to uraoda (bo jest ładna dziewczyną) oraz cięty język. Poza tym nie ma nic w niej szczególnego - a napewno nie głos. Jezeli miałabym wybór to wolałabym się bawić przy michale wiśniewskim i dosco polo. Odpowiedz Link
kewel Re: DODA w Mińsku 13.08.07, 18:15 Z tym głosem to raczej nie trafiłaś - DODA zdobyła uznanie Zapędowskiej (to pewien autorytet w tej dziedzinie) i Józefowicza u którego występowała w Buffo. Mogę dyskutować o jakości piosenek, ale umiejętności wokalne ma zdecydowanie lepsze niż Wiśniewski czy kapele disco polo ;) A wracając do tematu - ktoś wie czy z tym koncertem w Mińsku to nie jakaś ściema Odpowiedz Link
abcde-25 To nie ściema, a fakt 13.08.07, 19:51 22 września o 18 na Budulu wystąpi Rabczewska z zespołem. Pierwotnie miał być koncert 7 września, ale przełożyła go na 22.09. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
kochamcie Re: To nie ściema, a fakt 14.08.07, 08:26 no wlasnie, koncert przelozony - w dzwonie napisali, ze z powodu choroby artystki - to chyba raczej sciema, po pierwsze nic nie slyszalam, zeby byla chora a po drugie to jeszcze jest miesiac do koncertu, wiec ta choroba to jakas przewlekla? ;) Odpowiedz Link
gixera Re: DODA w Mińsku 14.08.07, 11:33 Jedyne co w niej jest ciekawego > to uraoda (bo jest ładna dziewczyną) oraz cięty język Wulgarna uroda i wypowiedzi oraz wada zgryzu/wymowy, jak dla mnie nic szczególnego. Odpowiedz Link
mikimou Re: DODA w Mińsku 13.08.07, 20:15 Z tego co się orientuję ten koncert jest organizowany w celach charytatywnych i będzie na pewno, miał być 7 września ale został przełożony, na 22 września. Ten temat się już wcześniej przewijał w postach, cena biletów 15zł a w dniu koncertu 20 zł. Jeśli ktoś z forumowiczów miałby ochotę dorzucić grosz na rzecz chłopca chorego na nowotwór może się skontaktować w tym celu z redakcją Dzwonu. Odpowiedz Link