i_ja_tez 07.11.07, 16:07 Pytanie który działa najlepiej w Mińsku i okolicach (Siennica)? Orange / IPlus czy Blueconnect? A możejakaś inna alternatywa co do przenośnego internetu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i_ja_tez Re: Internet mobilny? Który? 10.11.07, 09:38 Naprawdę wszyscy mają neostradę??? Odpowiedz Link
dzidzius81 Re: Internet mobilny? Który? 10.11.07, 10:09 witam ja korzystam z iplusa i jetem zadowolony (korzystam w mińsku) ale jak wybierasz przenośny internet to nie nastawiaj sie na ściąganie różności z netu tylko na serfowanie Odpowiedz Link
snowcraft Re: Internet mobilny? Który? 10.11.07, 18:52 W Mińsku korzystam z Orange, a zasięg w swojej miejscowości możesz sprawdzić na poniższych stronach: Orange zasieg.orange.pl iPlus was.plusgsm.pl/GSIMZ/ImzControl Blueconnect www.era.pl/pl/biznes/uslugi_porady/internet/zasieg Przedmówca mówiąc abyś nie nastawiał się na ściąganie miał prawdopodobnie na myśli, że na 100% będziesz tylko w zasięgu EDGE, a zatem maksymalna prędkość to 247 kb/s i download ok 20 KB/s. Na pewno z tą prędkością można przeglądać strony, odbierać pocztę i ściągać nie za ogromne programy. Warto również pamiętać o limitach ściągania danych przy abonamencie za 60 PLN to 1 GB, a przy 120 PLN chyba 4 GB (warto dokładnie sprawdzić jak jest obecnie). Jako doskonałe kompendium wiedzy polecam forum www.bez-kabli.pl - sam tam bywam :) Odpowiedz Link
aglod2 Re: Internet mobilny? Który? 12.11.07, 19:45 Mieszkam w okolicach Siennicy, mamy orange i za bardzo nie narzekamy. W czasie burzy i silnych deszczy często jednak nie ma zasięgu. Odpowiedz Link
elutek.ch Re: Internet mobilny? Który? 13.11.07, 12:35 ja miałam Blueconnect'a i było naprawde ok! polecam Odpowiedz Link