mrowkolandia 26.01.08, 16:45 Zapraszam na bal karnawałowy do MRÓWKOLANDII dziecięcy klub rozrywki 3 LUTY NIEDZIELA OD 16:00 DO 19:00. zapisy i bliższe informacje pod numerem telefonu (25) 758-73-89. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kochamcie Re: BAL KARNAWAŁOWY W MRÓWKOLANDII 28.01.08, 08:34 jaki jest koszt i atrakcje? Odpowiedz Link
mrowkolandia Re: BAL KARNAWAŁOWY W MRÓWKOLANDII 28.01.08, 10:21 koszt to 30zł. od dziecka, dla rodzeństwa przewidziane zniżki. konkursy- dostosowane do wieku dzieci, (ropiętość wiekowa od 1,5roku do lat ok 8), DJ, poczęstunek i dobra zabawa(nauka tańca karnawałowego). Zapraszamy. Odpowiedz Link
beherta1 Re: BAL KARNAWAŁOWY W MRÓWKOLANDII 28.01.08, 18:30 mrowkolandia napisała: > koszt to 30zł. od dziecka, dla rodzeństwa przewidziane zniżki. > konkursy- dostosowane do wieku dzieci, (ropiętość wiekowa od 1,5roku > do lat ok 8), DJ, poczęstunek i dobra zabawa(nauka tańca > karnawałowego). Zapraszamy. ja uwazam ze forum gazeta.pl nie powinno byc miejscem do reklamy swoich uslug...rozumiem ze tak jest najtaniej a poprzez internet docieramy do duzej liczby odbiorcow ale zastanowmy sie co by bylo gdyby nagle wszyscy zaczeli sie w ten sposob reklamowac? To jest forum dyskusyjne i pozwolmy mu takim pozostac.Bo niektorzy zaczynaja przesadzac...Jeli jest na tym forum jaks moderator to prosze zrobcie z tym porzadek.Sa ine miejsca gdzie mozna sie reklamowac. Odpowiedz Link
mrowkolandia Re: BAL KARNAWAŁOWY W MRÓWKOLANDII 29.01.08, 11:18 ja nie traktuje tego jako formy reklamy droga beherta1, a informacje dla osób zainteresowanych mających dzieci. zaczęłam pisać w zeszłym roku jako odzew na pytanie, które pojawiło się na forum. może uczciwiej w takim razie byłoby jakbym zalogowała się inaczej i napisała post o tytule CZY KTOŚ WYBIERA SIĘ Z DZIECKIEM NA BAL DO MRÓWKOLANDII?, a w treści napisała ....bo słyszałam, że będzie fajnie...... Domyślam się, że tak robi większość. Jeśli uważasz że tak jest lepiej no to już twoja sprawa, bo ja wole się jasno określić. pozdrawam Marta M. Odpowiedz Link
dzidzius81 Re: BAL KARNAWAŁOWY W MRÓWKOLANDII 29.01.08, 17:07 ja uważam że właśnie dobrze że pisze takie informacje na forum. Ja na forum zaglądam codziennie a na szperanie w necie nie mam czasu. MRÓWKOLANDIA pisz dalej:-)) Odpowiedz Link
chrenata Re: BAL KARNAWAŁOWY W MRÓWKOLANDII 29.01.08, 23:02 wtrącę się, bo muszę. To jest forum miasta, czyli piszemy i czytamy o tym, co się w mieście dzieje. Gdy zechcę podyskutować o polityce np. to odszukam odpowiednie forum. Więc takie inf,są wg. mnie, jak najbardziej na miejscu. Jeśli zawęzimy to forum do dyskusji tylko, to umrze ono śmiercią naturalną. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
elutek.ch Re: BAL KARNAWAŁOWY W MRÓWKOLANDII 01.02.08, 10:24 popieram Dzidziusia i Chrenatę, przeciez na tym forum można i podyskutować i poczytać co sie dzieje w naszym mieście! Kurcze tu tak mało sie dzieje, ze ja nei bedzie takich postów to forum padnie. Już nieprzesadzajmy! Pani Marta nei jest jakas nachalna a jak widać ludzie sa zainteresowani jej postami! :) Ludzie wyluzujcie trochę! pozdrawiam Odpowiedz Link
elutek.ch Było bardzo sympatycznie :) 04.02.08, 12:50 Pani marto, gratuluję pomysłu :) na balu był fotograf i robił zdjecia prosze mi napisac jak je można zdobyc :) pozdrawiam :) Odpowiedz Link
mrowkolandia Re: Było bardzo sympatycznie :) 04.02.08, 23:00 witam cieszę się, że się podobało będę miała zdjęcia za dwa dni oznaczę wszystkie i będzie można sobie wybrać i kupić zapraszam więc do nas w weekend to będą do wglądu. na kilku z nich widziałam Szymonka. Odpowiedz Link
elutek.ch Re: Było bardzo sympatycznie :) 05.02.08, 12:19 świetnie :) jestem jak najbardziej zainteresowana :) mam nadzieje, ze Kot dobrze pozował! w takim razie do zobaczenia :) Odpowiedz Link