Gość: Malinka IP: 151.92.176.* 03.09.03, 10:54 Cenię i lubię Pana. Z wyrazami szacunku, J.S. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KrzysztofPlebs Re: KrzysztofPlebs IP: 217.8.191.* 04.09.03, 05:42 Gość portalu: Malinka napisał(a): > Cenię i lubię Pana. > > Z wyrazami szacunku, > J.S. Dziękuję i jeżeli się dobrze domyślam życzę rozwoju firmy Odpowiedz Link
tu.joanna Re: KrzysztofPlebs 05.09.03, 09:46 Nieee, nie domyslił się Pan. Jam nowa w Sulejówku. Obserwuję i podglądam moje nowe miasto, również w necie :-) Pozdrawiam, J.S. Odpowiedz Link
tu.joanna Re: KrzysztofPlebs 05.09.03, 09:51 Nieee, nie domyslił się Pan. Jam nowa w Sulejówku. Obserwuję i podglądam moje nowe miasto, również w necie :-) Pozdrawiam, J.S. Gość portalu: KrzysztofPlebs napisał(a): > Gość portalu: Malinka napisał(a): > > > Cenię i lubię Pana. > > > > Z wyrazami szacunku, > > J.S. > Dziękuję i jeżeli się dobrze domyślam życzę rozwoju firmy Odpowiedz Link
Gość: KrzysztofPlebs Re: KrzysztofPlebs IP: *.3.pl 06.09.03, 08:59 tu.joanna napisała: > Nieee, nie domyslił się Pan. Jam nowa w Sulejówku. Obserwuję i podglądam moje > nowe miasto, również w necie :-) > > > Pozdrawiam, > J.S. > Wzajemnie pozdrawiam > K.M. ( Krzysztof Plebs) Odpowiedz Link