pacynka25 10.07.08, 21:45 Gdzie w Mińsku lub okolicach polecilibyście sale weselną do 250 osób? Która według was jest najlepsza? Dziękuję za podpowiedź;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anti23 Re: sala weselna 14.07.08, 15:34 jestem w miare na biezaco, wiec moge napisac, w ktorych salach bylam...a na 250 osob to moge tylko powiedziec "na oko" czy sie zmieszcza, wiekszosc jest do 200...a i tak podobno najfajniej ludzie sie bawia na malych weselach, tak do 120 osob, kiedy moga sie w miare szybko poznac i zintegrowac no wiec tych sal wcale nie jest tak malo, jakby sie moglo wydawac wystatrczy pojezdzic i popytac: 1) Pod Jesionem - Osiny (nie wiem ile osob tam wejdzie - pewnie kolo 150, moze wiecej) 2) Osiny - za Pod Jesionem, w tej samej uliczce, nowy obiekt - na 200 osob...moze 250 by sie zmiescilo 3) Budowlanka - na oko widac ze 200 sie zmiesci, a czy wiecej... nie wiem 4) Planeta - mysle ze by sie zmiescili 5) TIR-est - dawno nie bylam, ale chyba sie zmieszcza 6) Maliszew - nowy obiekt wybudowany przez wlascicieli TIR-estu, sala na 200 osob + pokoje hotelowe (obiekt nie wykonczony, ale pierwsze wesela we wrzesniu) 7) Kobierne - mysle ze 250 by weszlo :) 8) Stojadla - nieladnie, ale zeleta jest drewniana podloga do tancow :) - chyba 150??? ale glowy nie dam 9) Targowek - remiza? nie wiem nie bylam 10) Roma na Królewieckiej, dluga sala, mysle ze na 120... 11) Królewiec w remizie - nowa ladna, duza sala na 200 os. 12) Cyganka - nowa sala, ladny kolor scian...reszta troche tandetna, ale da sie przezyc 13) remiza w Stanislawowie - tez nie bylam 14) Mrozy - sala nad sklepem, za torami dwupoziomowa... widzialam przez okno 15) mala wies - sala przy remizie, tez nowa - trzeba gadac z soltysem - mysle ze duza, ale w srodku nie bylam 16) Augustowka - nad woda - niski sufit i chyba na 200 os 17) cos z rozami - byly zajazd...nie wiem, nie bylam z tego co mi przychodzi do glowy to tyle... mam nadzieje ze sie przyda powodzenia Odpowiedz Link
lapwing123 Re: sala weselna 25.07.08, 10:58 anti23 napisała: > jestem w miare na biezaco, wiec moge napisac, w ktorych salach bylam...a na 250 > osob to moge tylko powiedziec "na oko" czy sie zmieszcza, wiekszosc jest do > 200...a i tak podobno najfajniej ludzie sie bawia na malych weselach, tak do 12 > 0 > osob, kiedy moga sie w miare szybko poznac i zintegrowac > no wiec tych sal wcale nie jest tak malo, jakby sie moglo wydawac > wystatrczy pojezdzic i popytac: > 1) Pod Jesionem - Osiny (nie wiem ile osob tam wejdzie - pewnie kolo 150, moze > wiecej) > 2) Osiny - za Pod Jesionem, w tej samej uliczce, nowy obiekt - na 200 > osob...moze 250 by sie zmiescilo > 3) Budowlanka - na oko widac ze 200 sie zmiesci, a czy wiecej... nie wiem > 4) Planeta - mysle ze by sie zmiescili > 5) TIR-est - dawno nie bylam, ale chyba sie zmieszcza > 6) Maliszew - nowy obiekt wybudowany przez wlascicieli TIR-estu, sala na 200 > osob + pokoje hotelowe (obiekt nie wykonczony, ale pierwsze wesela we wrzesniu) > 7) Kobierne - mysle ze 250 by weszlo :) > 8) Stojadla - nieladnie, ale zeleta jest drewniana podloga do tancow :) - chyba > 150??? ale glowy nie dam > 9) Targowek - remiza? nie wiem nie bylam > 10) Roma na Królewieckiej, dluga sala, mysle ze na 120... > 11) Królewiec w remizie - nowa ladna, duza sala na 200 os. > 12) Cyganka - nowa sala, ladny kolor scian...reszta troche tandetna, ale da sie > przezyc > 13) remiza w Stanislawowie - tez nie bylam > 14) Mrozy - sala nad sklepem, za torami dwupoziomowa... widzialam przez okno > 15) mala wies - sala przy remizie, tez nowa - trzeba gadac z soltysem - mysle z > e > duza, ale w srodku nie bylam > 16) Augustowka - nad woda - niski sufit i chyba na 200 os > 17) cos z rozami - byly zajazd...nie wiem, nie bylam > > z tego co mi przychodzi do glowy to tyle... > mam nadzieje ze sie przyda > powodzenia może troszkę poprawek, tylko te gdzie jestem pewna: 1) 150 osób Pod Jesionem?chyba nierealne...ale może jakoś by wepchnął 2) jak dzwoniłam to pan powiedział,że 250 się zmieści swobodnie 3) Budowlanka stołówka spokojnie nawet 300, ale podobno nie wynajmują już, tak przynajmniej mi powiedzieli,a byłam osobiście 4) Planeta-nie wiem 5)Tirest- musieli by rozbić te 250 osób na dwie sale, co chyba nie jest fajne 6) nie wiem 7) Kobierne- pewnie by weszło,ale trzeba się liczyć z tym, że zazwyczaj są tam dwa wesela, jedno na górze, a drugie na dole... 8) Stojadła-nieładnie?możliwe,ale od czego są dekoratorzy?:) moim zdaniem najlepsza sala. byłam 2 tygodnie temu, na 220 osób, super, sala pięknie przystrojona. naprawdę mi się podobało, jedynie z zewnątrz tak średnio,ale w końcu wesele jest w środku. drugi minus to brak klimatyzacji 9)Targówek- pewnie ok 200, ale dużym plusem jest klimatyzacja w tym roku założona 10) nie znam 11) potwierdzam, duża sala, 250 pewnie się zmieści 12,13,14,)nie wiem 15) Mała Wieś- spokojnie 250 się zmieści, byłam jak było 280 trochę ciasno,ale nie było tragicznie 16,17)nie wiem ale zasadnicze pytanie jest takie:czy szukasz sali i masz swoje kucharki czy wolisz restaurację? Odpowiedz Link
bobek_22 Re: sala weselna 25.07.08, 12:47 hym pod Jesionem do 180 Budowlanka bylam na weselu gdzie było na 300 os plateta do 220 Roma na Krolewcu do 260 os (ale nie polecam wlascieciele tam takie gbury) Stojadla najbardzie oblegana sala do 260 ja tam mam za tydzien Odpowiedz Link
smerfetka0 Re: sala weselna 20.05.09, 12:29 Co do Romy racja też słyszałam nie najlepsze opinie na temat właściciela. Ja mogę polecić remizę e Chrośli. 220 os. na pewno się zmieści :) Odpowiedz Link
anu-anu Re: sala weselna 28.03.12, 08:54 Podbijam temat! Szukam informacji na temat wesel w Maliszewie? Jakieś informacje? Moze kontakt? Byłabym wdzięczna za jakieś podpowiedzi :) Odpowiedz Link
kate1748 Re: sala weselna 20.05.09, 15:13 W Stojadlach byłam 2 tyg temu na weselu około 220 osób i w miarę luźno było więc weszłoby 250.. sala przez dekoratorów ślicznie ubrana:) Odpowiedz Link
123ula Re: sala weselna 21.05.09, 11:14 A ja znam salę w Latowiczu, byłam na kilku weselach i jest bardzo fajna i duuża. Moi bracia wyprawiali tam przyjęcia na 250 i 270 osób Odpowiedz Link
emi123.beauty Re: sala weselna 21.05.09, 11:54 Stojadła ,spoko nawet 250 osób,tylko terminy odległe.W Grębiszewie też super zabawa lokal pomieści ponad 200 osób. Odpowiedz Link
ketoprom86 Re: sala weselna 18.11.09, 11:02 Ze swojej strony chciałem polecić Restaurację Willa Zagórze, która może pomięcić 350 osób. www.willazagorze.pl Odpowiedz Link
gukvizo Re: sala weselna 01.06.10, 17:47 czy ktoś może rezerwował już sale na 2012 rok? Odpowiedz Link
pati_ser Re: sala weselna 01.07.10, 01:15 Ja polecam salę Weselną w Remizie w Dłużce.:) Sala jest świeżo po remoncie i pierwsze wesele odbędzie się tam w sierpniu.:) Ze względu, że jest to nowa sala to jeszcze mają wolne terminy. Ja osobiście mam tam wesele w przyszłym roku w czerwcu, i 250 osoób się tam śmiało zmieści.:) Odpowiedz Link
ktlag Re: sala weselna 07.07.10, 19:36 A jakieś namiary na tą sale w Dłużce??? Numer telefonu, bo przeszukałam internet i nic nie znalazłam....A jaka cena za tą sale??? Z góry dziękuje za informację. Odpowiedz Link
nigella87 Re: sala weselna 12.10.10, 20:08 ja juz rezerwowałam na wrzesien 2012, wcale nie jest tak latwo z terminami, pomimo tego je to jeszcze tyle czasu, mialam problem ze zgraniem sali i zespołu...:/ale sie udalo. A wesele bedzie we wspomnianej wyżej Dłużce, bardzo ładna i duża sala, standard jak w Królewiance, ale chyba wychodzi taniej. Powstała niedawno, cały czas coś jest tam robione i poprawiany jest standard. Odpowiedz Link
edytaorl Re: sala weselna 13.10.10, 12:39 ja również tam rezerwowałam na czerwiec 2012 ale to było miesiąc temu teraz podobno ciasnawo z terminami... gorszy problem mam z zespołem te dla mnie naj... już zajęte :( paranoja.... żeby wesele trzeba było tak wcześnie planować Odpowiedz Link
edentrojany Re: sala weselna 06.06.11, 00:31 Pragną Państwo czarującego wesela w przyjemnej atmosferze, a może małego przyjęcia w kameralnym gronie! TYLKO W EDEN TROJANY! Obsługujemy wesela, komunie, chrzciny, konferencje, studniówki, imprezy integracyjne oraz spełniamy wszystkie inne Państwa życzenia! Urządzimy Państwu perfekcyjna uroczystość, która na zawsze pozostanie w pamięci! rOrganizujemy przyjęcia do 400 osób. Oferujemy kompleksową obsługę oraz liczne atrakcje dodatkowe m. in: muzyka (zespół lub DJ), powóz dla Pary Młodej, pokazy sztuki barmańskiej i kulinarnej (live cooking). Na Wasze życzenie dokonamy dokumentacji uroczystości (fotograf, operator kamery), przygotujemy tort weselny, zaprojektujemy i wykonamy zaproszenia oraz zapewnimy dzieciom zabawę prowadzoną przez profesjonalnych animatorów. A jeśli tradycyjne przyjęcia i klasyczne dekoracje nie są w Waszym stylu - w ramach oferty specjalnej zaaranżujemy wnętrze według Waszej fantazji! WSZYSTKO TO W KONKURENCYJNYCH CENACH! Perfekcyjna impreza w małej cichej miejscowości pod Warszawą - Trojany! Po całodziennej imprezie zapraszamy Państwa na wypoczynek w hotelu w Budynku Sali Balowej! ZADZWOŃ LUB NAPISZ, WOLNE TERMINY! TEL: 501-550-881 , E-MAIL :eden_info@wp.pl Odpowiedz Link
feniks1.3 Re: sala weselna 09.06.11, 10:53 Witam. Nowo otwarty Dom Weselny" Feniks"-Grodzisk/k Mrozów Sala klimatyzowana do 220 osób-w pełni klimatyzowana oraz z pełną dekoracją. Parkin+teren zamknięty. organizacja przyjęć bądż tez wynajmujemy samą salę wraz z pełnym wyposażeniem i dekoracją. Już od 2500zł Wolne terminy jeszcze 2011 roku. zapraszamy! www.domweselnyfeniks.cba.pl Odpowiedz Link
d.8511300 [...] 10.08.11, 13:52 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
myfka.k Re: Wesele w restauracji IL SOLE 08.09.11, 10:06 ja bylam ostatnio na weselu w Dobrem i byłam mile zdziwiona. Kiedyś chodziłam tam na zabawy i byla to remiza jak wszystkie. Teraz ją odnowili, ładna podłoga, eleganckie firany krzesła. Na prawdę warto pojechać i obejrzeć - chodzi mi o tę salę w remizie Odpowiedz Link
sowiczek1989 Re: Wesele w restauracji IL SOLE 06.11.11, 13:02 Sala weselna w OSP Dlużka Jest to nowa sala - klimatyzowana, - wystrojona, - z dużym parkingiem, - do 300 osób, Kontakt: p.Krzysztof 506-412-165 Odpowiedz Link
pablo812 Re: sala weselna 15.07.13, 13:02 Ja swoje wesele miałem w Karczmie Człekówce w Kołbieli i jestem bardzo zadowolony! Jedzenie smaczne a organizacja nawet na dużą liczbę gości była świetnie zaplanowana. Poza tym Karczma położona jest w przepięknej okolicy Odpowiedz Link