invention 01.09.08, 10:25 Witam, Czy był ktoś może u tego bioenergoterapeuty? Wybieram się tam z kręgosłupem, zastanawiam się czy warto. Z góry dziękuję! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gonia_w84 Re: Ryszard Roman Ulman 01.09.08, 11:04 Ja byłam zadowolona, ale samo "strzykanie " kości troche przerażało, poszłam z kręgosłupem a okazało sie ze z nim wszystko ok, a jest mi cos innego. Trochę na poczatku było śmiesznie bo patrzyl na rece czytał z linni rąk, troche głupoty gadał. Odpowiedz Link
invention Re: Ryszard Roman Ulman 01.09.08, 11:33 Jasnowidz jakiś czy co? A co CI takiego mówił? Jeżeli oczywiście możesz zdradzić. Czy coś się sprawdziło, to była prawda? Odpowiedz Link
szamanka74 Re: Ryszard Roman Ulman 01.09.08, 12:46 jeśli ktoś chodzi do takich ludzi to może się spodziewać. dziwię się ,że można mieć pretensję do tego typu usług. wiesz co robisz i wiesz gdzie idziesz. jeśli uważasz, że taki bioenergoterapeuta ci pomoże to spotkaj się i nie czekaj no opinie innych. dla jednej osoby był zbawienny dla innej nie. i co można oczekiwać. chyba nic. możesz tylko usłyszeć,że jest miły , sympatyczny, delikatny itd. ale nie sądzę,że ktoś ci powie jakim fachowcem jest. Odpowiedz Link
gonia_w84 Re: Ryszard Roman Ulman 01.09.08, 14:36 Ja nie poszłam do niego po porady życiowe , tylko z problemami kręgosłupa a usługi które on świadczy nie maja jednakowego charakteru, bioenergoterapeuta nie tylko używa "dziwadeł" żeby pomóc. Odpowiedz Link