najlepszy.piernik 06.03.09, 14:17 Czy nie orientujecie się gdzie mogłabym kupić dwa rowery dla siebie i męża za rozsądną cenę w Mińsku? Gdzie jest szansa kupić najtaniej? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ne-ek Re: rowery 06.03.09, 15:12 hurtownia na huberta, sklep fansport na warszawskiej - teraz mogą być w sensownych cenach niezłe ( merida, kellys) rowery z ubiegłego sezonu. wejdź też może na forum garwolina i popytaj,bo wiem że ludzie jeżdżą tam do jakiejś hurtowni Odpowiedz Link
rybon0 Re: rowery 06.03.09, 15:43 Jeśli ktoś ma możliwość kupienia w makro- to warto . Kupiłem rower za nie wielkie pieniądze. Taki sam spotkałem w sklepie 5 krotnie więcej. Widziałem obecnie w makro wyprzedaże rowerów. Polecam. Odpowiedz Link
mama_on_line Re: rowery 07.03.09, 21:22 giełda samochodowa w słomczynie to raj dla kupujących w sobotę sklepy rowerowe z mińska ładują rowery do cięzarówek i jadą je tam sprzedawać, ceny do 50% niższe niż normalnie poza tym na giełdzie możesz kupić rowery używane sprowadzane z zachodniej europy od 100 złotych za sztukę w dobrym stanie, za 500 złotych możesz mieć 2 fajne rowery używane w bardzo dobrym stanie i bardzo dobrej jakości, w sklepach niestety niedrogie rowery to "chińskie składaki" Odpowiedz Link
aagata4 Re: rowery 09.03.09, 15:16 swojego czasu na slupach wisialy ogloszenia ze sprzedajemy rowery sprowadzone z zachodu w Karolinie (tel 504 241 506 oraz 501 392 975) nie sprawdzalam tej oferty jeszcze bo zamierzam tematem sie zajac dopiero za miesiac - gdyby te telefony okazaly sie nieaktualne to dajcie znac pozdrawiam Agata Odpowiedz Link