koxie 16.07.09, 14:06 Czy ktoś miał tam swoje wesele lub bawił się jako gość? Byłabym wdzięczna za wszelkie opinie :)szczególnie na temat dekoracji stołów i ogólnie ilości i jakości jedzenia... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzidzius81 Re: wesele w "odnowionej" Planecie 17.07.09, 17:16 byłem jako gość Lokal - na wesele extra duża ładna sala z klimatyzacją,WC itp. Obsługa i jedzenie - niestety to nie jest restauracja tylko pub i kelnerom obsługującym wesele jeszcze troszkę brakuje fachu w ręku, to samo tyczy się jedzenia na stołach bez łał (nie ma co porównywać do zajazdu pod różami gdzie ze stołów się ulewa) dania "gorące" w smaku dobre ale chłodne jak by były przywożone z drugiego końca miasta Odpowiedz Link
koxie Re: wesele w "odnowionej" Planecie 17.07.09, 23:18 dzieki za info :) czyli niestety opinie o zimnych potrawach sie powtarzaja (gdzies juz o tym czytalam,ale chodzilo o "stara" wersje lokalu) A moze ktos jeszcze cos moze dorzucic na ten temat? Odpowiedz Link
koxie Re: wesele w "odnowionej" Planecie 26.07.09, 22:19 podnoszę temat może ktoś coś dorzuci? Odpowiedz Link
il33 Re: wesele w "odnowionej" Planecie 28.07.09, 01:34 Sala dość ładna, toalety czyste. Obsługa średnio dobra, Potrawy na gorąco ...no cóz .....chłodne, ze smakiem tez róznie. ,mnie osobiście smakował schab nadziewany pieczarkami w panierce-b. dobry,natomiast wystrzegałbym się piersi z kuczaka w sosie grzybowym. Odpowiedz Link
gosi-a85 Re: wesele w "odnowionej" Planecie 30.07.09, 17:13 różne są opinie na temat planety, mi się nowa sala bardzo spodobała więc zarezerwowaliśmy ją na wesele na czerwiec przyszłego roku, a kwestia obsługi i podawanego jedzenia jest rzeczą zmienną(zresztą jak wszędzie) więc uważam, że nie ma co z góry zakładac że za rok będzie tak samo:) Odpowiedz Link
koracka Re: wesele w "odnowionej" Planecie 30.07.09, 17:59 Witam ja na weselu w planecie byłam jako gość i muszę powiedzieć że nie jest najgorzej byłam pozytywnie zaskoczona wystrój bardzo ładny, sala klimatyzowana, obok sali taras z parasolami, jeżeli chodzi o kuchnie to na tym weselu jedzenie było gorące i smaczne, ale to morze wyjątek. Moja ocena nowej sali 5 + Odpowiedz Link
polaaga Re: wesele w "odnowionej" Planecie 24.08.09, 12:44 Cześć do wszystkich zainteresowanych weselem w Planecie. Ja miałam tam wesele w tym roku po remoncie i jestem bardzo zadowolona, wszystko było naprawdę super i na najwyższym poziomie. Naprawdę polecam !!!!! P.S. Panie Pawle dziękujemy za wszystko. Odpowiedz Link
1katherine_18 Re: wesele w "odnowionej" Planecie 16.06.10, 12:54 Witajcie, podbijam temat, prośba osoby, które organizowały wesele w Planecie lub uczestniczyły w jakiejś imprezie o opinie na temat wystroju, obsługi, jedzenia, ewentualnie cenne uwagi na co trzeba pamiętać- będe bardzo wdzięczna za info, pozdrawiam Odpowiedz Link
julia128 Re: wesele w "odnowionej" Planecie 17.06.10, 09:06 ja bylam jako gosc - na dworzu bylo goraco, gosciu duzo i klimatyzacja nie dawala niestety rady co do jedzenia - ok, co do obslugi - mam wrazenie, ze kelnerom/kelerkom nie chce sie pracowac, nie usmiechaja sie, nie sa uprzejmi Odpowiedz Link
milkiwey Re: wesele w "odnowionej" Planecie 17.06.10, 11:40 1katherine_18 napisała: > Witajcie, podbijam temat, prośba osoby, które organizowały wesele w > Planecie lub uczestniczyły w jakiejś imprezie o opinie na temat > wystroju, obsługi, jedzenia, ewentualnie cenne uwagi na co trzeba > pamiętać- będe bardzo wdzięczna za info, pozdrawiam byłam niecały miesiąc temu na weselu,jedzenie smaczne,lokal w porządku,jedynie co mogę powiedzieć przeciw to że obsługa do 22 chodziła sprzątała ze stołów puste butelki i inne zbędne rzeczy ,wymieniała napoje a później jakby o tym zapomnieli. Odpowiedz Link