26.06.06, 15:34
Jak można najlepiej założyć internet w Wołominie. Jeżeli nie tp. sa. to co ?
Pozdrawiam Ania
Obserwuj wątek
    • piegowata Re: Internet 27.06.06, 03:11
      Ja mam od ponad dwóch lat abonament w DARK-COM II i jestem zadowolona.
      • jokersport Re: Internet 10.09.06, 22:40
        rowniez korzystam z Darcom - DOBRY INTERNET
        • monika.bis11 Re: Internet 25.10.06, 14:32
          co tojest ten Darcom? To internet przez fale radiowe?
          • petermas Re: Internet 25.10.06, 21:18
            A ja miałem darkcom i polecam. Zrezygnowałem po 1,5 roku tylko dlatego że spadek
            cen na rynku nie odzwierciedlał się na moich fakturach. Jak by nie patrzeć to
            128kb kosztuje 66 zeta z umową 18 / 24 miechy zależnie od opcji i koszt
            instalacji też nie mały, neo 72 za 1Mb (przy umowie na rok) lub średnio 50 zł -
            umowa na 2 lata. Jakkolwiek dla osób nie mających możliwości podłączenia neo to
            chyba najlepsza opcja w Wołominie. Szczegóły www.wolomin.net. Jak ktoś
            niedużo korzysta (limity) to warto zastanowić się też nad komórkowcami (iplus
            wypada chyba najlepiej).
            • piegowata Re: Internet 26.10.06, 05:52
              Ceny spadły znacznie. W tej chwili płacę 70zł za 256 kbps, ale w sieci osiedlowej będę płaciła sporo mniej.
    • rowena1 Re: Internet 26.10.06, 11:18
      czy ktos z mieszkańców Wołomina korzysta może z internetu bezprzewodowego
      iPlus? mam zamiar zakupic i nie wiem jak chodzi (mówie o modemie z prędkościa
      do 240)
      Będę wdzięczna za opinie.
    • achaf Re: Internet 07.11.06, 15:32
      Ja mam internet radiowy z BJM-u i jest ok.Ceny mają takie same jak w
      DArkomie,tylko w nocy masz 2xwiększa prędkość.Nie płacisz za to zwiększenie
      predk.a m,mozesz wtedy ściągać filmy.Internetu bezprzewodowego sobie nie
      bierz,bo wolno działa nie można go odpisać od podatku.
      • rowena1 Re: Internet 07.11.06, 15:57
        własnie chyba wezme ten BJM, tylko, ze słyszałam rózne opinie na temat tej
        firmy i troche się obawiam, czy to będzie działać. Ale na moim bloku jest
        nadajnik, więc npowinno byc ok.
        • jokersport Re: Internet 18.11.06, 01:39
          oj ...zdecydowanie nie polecam BJM - byłem przez 2 lata uzytkownikiem i z
          czystym sumieniem nie polecam go. Jak masz mozliwosc skorzystania z Darcomu -
          bierz !!! Taniej i zdecydowanie lepiej, z gwarancja ze będzie działało jak
          nalezy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka