Dodaj do ulubionych

Przekaż 1% podatku

12.02.14, 16:32
Witam,

Zastanawialiście się już, komu przekazać 1% podatku? Ludzi i instytucji potrzebujących naszej pomocy jest mnóstwo. Po długich poszukiwaniach zdecydowała się pomóc Obywatelskiej Fundacji Pomocy Dzieciom OOP.
Historia Fundacji jest niezwykle poruszająca. Założycielami instytucji są zdeterminowani i pełni wiary rodzice, rodziny oraz przyjaciele chorych dzieci, którzy nie pobierają wynagrodzeń za prace i szerokie działania wykonywane na rzecz Fundacji.
Jeżeli i Ty chcesz pomóc, wejdź na stronę internetową Fundacji, gdzie został udostępniony nieodpłatny program do rozliczania PIT przeznaczony zarówno dla osób indywidualnych, jak i biur księgowych: pomocdzieciom.eu
Wpisz się w historię Fundacji przekazując swój 1% podatku. 

POMOC się LICZY!

KRS 0000140007.
Obserwuj wątek
    • karolajn8 Re: Przekaż 1% podatku 14.03.14, 18:27
      te wszystkie fundacje to piekna sprawa. kazdej bym pomogła gdybym mogła. ale w tym roku wybrałam dorosłych bo chyba na nich mniej pieniedzy jest zbieranych. www.larche.org.pl/ dorosli niepelnosprawni umysłowo. ten podatek to naprawde duzo dla potrzebujacych
    • cavasti Re: Przekaż 1% podatku 12.02.15, 13:20
      Ja przekażę ten 1 procent podatku Fundacji PODAJ DALEJ, która pomaga osobom niepełnosprawnym samodzielnie i aktywnie żyć. Każdy 1% bardzo pomoże Fundacji prowadzić dalsze działania na rzecz niepełnosprawnych dzieci i dorosłych.
      • kowalczyk985 Re: Przekaż 1% podatku 22.03.15, 13:26
        uważam że wszystkim fundacją należy się pomoc, ale swój 1 % postanowiłem przekazać fundacji kolorowy świat . www.kolorowyswiat.org/ Każde niepełnosprawne dziecko zasługuje na pomoc a my możemy i dać szansę na normalne życie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka