Gość: nobody IP: *.blich.krakow.pl 04.11.09, 08:24 I gdzie tu logika... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adamdark01 Cud w Sokółce. Kolejny 04.11.09, 08:27 Wolnoć Tomku w swoim domku wszystko robić jak se chcesz, wolnoć Wilii w swojej wilii, a Sokółce wolnoć też. pozdrawiam przyjaciół. adamdark. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscniedzielny Re: Cud w Sokółce. Kolejny IP: 94.75.121.* 04.11.09, 08:33 Ziew! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał K Re: Cud w Sokółce. Kolejny IP: 82.177.124.* 04.11.09, 08:35 Ludzie tego typu powinni pozostać przy szamanizmie i czcić drzewa, kamienie, błyskawice. Składać ofiary ze zwierząt i ludzi. Ich wiara jest na tym poziomie, a nie na miarę rewolucji moralnej której niewątpliwie dokonał Chrystus, czy był synem Boga czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Cud w Sokółce. Kolejny IP: *.dobranet.pl 04.11.09, 08:36 Bóg niejednokrotnie cudownie ocala ludzi. Ale Tuskomatołki i czytelnicy Wybiórczej wierzą tylko w "cuda" Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cudak Cud w Sokółce. Kolejny IP: 83.142.202.* 04.11.09, 08:37 O to efekt zacofania i anafalbetyzmu. Gdyby klecha miał wiedzę nt. fizyki chociaż na poziomie 6 klasy podstawówki, wiedziałby dlaczego ten pożar zgasł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Cud w Sokółce. Kolejny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.09, 08:37 Kasiory z tego się raczej nie da wyczesać. Korycin musiałby konkurować z tak renomowanymi cudokorporacjami jak Fatima. Ja bym jednak pozostał przy cudzie garmażeryjnym w Sokółce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Cud w Sokółce. Kolejny IP: *.dobranet.pl 04.11.09, 08:37 I chwała Panu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuj Re: Cud w Sokółce. Kolejny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.09, 08:39 ale piardy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Cud w Sokółce. Kolejny IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.11.09, 08:40 Dla mnie życie jest cudem, to że się urodziłem. Wszystko wokół jest cudem bożym. Mówię serio, bez nienawiści do Sokółczan, Korycian, RM, ateistów, agnostyków itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redb Re: Cud w Sokółce. Kolejny IP: *.dobranet.pl 04.11.09, 08:41 Widzę że cenzura Wybiórczej usuwa niewygodne komentarze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Cud w Sokółce. Kolejny IP: *.dobranet.pl 04.11.09, 08:42 Czytelnicy Wybiórczej wierzą tylko w "cuda" Tuska, prawda?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werc Re: Cud w Sokółce. Kolejny IP: *.dobranet.pl 04.11.09, 08:43 I chwałą Panu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redb Re: Cud w Sokółce. Kolejny IP: *.dobranet.pl 04.11.09, 08:44 Czytelnicy Wybiórczej wierzą tylko w cuda Tuska, prawda?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guru Re: Cud w Sokółce. Kolejny IP: *.dobranet.pl 04.11.09, 08:46 Gazetka bez napletka tylko potrafi skłócać ludzi. Nawet księża w serialach im przeszkadzają. Gangsterzy z Bronksu bardziej by im odpowiadali jako bohaterzy filmów. Dobro za bardzo kłuje w oczy... Odpowiedz Link Zgłoś
nowy2406 Re: Cud w Sokółce. Kolejny 04.11.09, 08:46 Mnie też uratowała Matka Boska Korycińska....Przecież mogłem akurat być u Księdz Proboszcza w Krycinie, a nie byłem. Wniosek- CUD!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda Re: Cud w Sokółce. Kolejny 04.11.09, 08:55 dlaczego cuda zdarzaja sie w krolestwie pludry i wrzodaka?! Czyzby Jezus byl po stronie takich szujow?! Te dupki po prostu chca zeby tak wygladalo - Pan Bog po prostu olewa te swolocz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jik Re: Cud w Sokółce. Kolejny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.09, 08:57 najwiekszym cudem jest to, ze kosciol rzymsko katolicki nadal doi owieczki, a owieczni nie protestuja Odpowiedz Link Zgłoś
gugula Re: Cud w Sokółce. Kolejny 04.11.09, 08:57 Przeciez korycin nie może być gorszy od Sokółki! Odpowiedz Link Zgłoś
konigin Re: Cud w Sokółce. Kolejny 04.11.09, 09:00 Ale cyrk. Cudowny. Zacznijcie objezdzac kraj z tymi cudami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fun_tastik Re: Cud w Sokółce. Kolejny IP: *.toya.net.pl 04.11.09, 09:07 może ogień zgasł bo matka boska robiła akurat przelew przez internet? Odpowiedz Link Zgłoś
al48 Re: Cud w Sokółce. Kolejny 04.11.09, 09:08 Ale ciemnota i zaścianek , istne średniowiecze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: Cud w Sokółce. Kolejny IP: *.lubin.dialog.net.pl 04.11.09, 09:11 Tylko dlaczego Bóg podpalił ten kościół? Może nie chciał oglądać w nim mieszkańców Korocina? Cód że ocałił księdza ale popatrzmy w drugą stronę, dlaczego spłonoł...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heraldek Re: Cud w Sokółce. Kolejny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.09, 09:12 W mojej okolicy skonczyly sie cuda, gdy w latach okupacji Niemcy zelektryfikowali miejscowosc......a w tamtych okolicach co chwile pradu nie maja..... Odpowiedz Link Zgłoś