Dodaj do ulubionych

Niejednego pieca wspomożyciel

09.10.10, 16:58
"Piec ogromny,ale sala jeszcze większa,ogrzać tego nie ogrzeje(......) Do wielkiego pieca,mającego wespół z tamtym ogrzewać dużą salę,podłączono jeszcze jeden - malutki.
Pieców się tutaj napartaczyło,tylko grzać nie ma komu."
Obserwuj wątek
    • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 09.10.10, 17:02
      Tajemnica umiejętnego rozpalenia polega na tym,aby do niego przystępować umiejętnie.
      Nigdy na "Hurra!" ;-}
      www.youtube.com/watch?v=R1qcBMr4Rog
      • drzejms-buond Re: Niejednego pieca wspomożyciel 11.10.10, 09:47
        "...ten boxes of medicine..."?
        o.k.

potem już tylko dreszcz czadu
        www.youtube.com/watch?v=dOif_tQEzgw
        • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 13.10.10, 09:58
          Oj,Dżimi,to nie OTAKE ten boxes ze środkami sztucznie zmieniającymi świadomość chodzi.Z jakiego oddziału ci pacjenci ?
          Moje (zaznaczam,ze prywatne) ten boxes to raczej apteczki pierwszej pomocy.Temblaki , waleriana i nieraz jodyna.I taka notyfikacja :"Pan sprawi,że pustynia będzie się weselić i zakwitnie jak szafran "
          Taka tam wiedza tajemna. ;-}
          www.youtube.com/watch?v=cI_nkXUpvJk
          • drzejms-buond Re: Niejednego pieca wspomożyciel 13.10.10, 10:06
            skoro już o krokusach mowa- SPRAWIAM!
            www.youtube.com/watch?v=ugTClMVCpWM
            ( ja nie mogłem patrzeć jak ona sobie to siano....bolało jak diabli! hmm...jak bolą diabli?)
            • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 13.10.10, 10:37
              Diabli bolą jak nie wiem co.Zwłaszcza gdy nawiedzają nocą.to jest taki ból jak ci się wkręci nogawka w łańcuch roweru i Ty wtedy zębami w dzwonek.Cos w tym kierunku....taka faza...
              www.youtube.com/watch?v=KGdhZGdkkwM
              • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 13.10.10, 10:46
                A potem ból ten wypiera się i oczekuje ponownych odwiedzin.Takie uzależnienie.
                www.youtube.com/watch?v=E9KkdAzWoCI
                • drzejms-buond Re: Niejednego pieca wspomożyciel 13.10.10, 14:03
                  ten piec nie grzeje. ten piec WYPALA!!!
                  Kuzynka Zabłockiego musi być testowana na źwierzętach, jak nic!
                  • immanuela Re: Niejednego pieca wspomożyciel 13.10.10, 21:04
                    a te piece to były podłączone szeregowo, czy równolegle? ;-)
                    • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 14.10.10, 09:48
                      Immuś , nie frasuj się , nie powiedzielim zdunowi , że Cię znamy i że tu pracujesz .Podłączył dwa piece do jednej kominy i dorzucił nam w promocji dwa wyciory , mówiąc , że te piece teraz czadu dadzą jak jego żona.
                      • immanuela Re: Niejednego pieca wspomożyciel 14.10.10, 11:13
                        a jakby zdun wiedział, że ja tu pracuję? ;-)
                        • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 15.10.10, 14:31
                          Oj , Immuś , gdyby on wiedział , to byśmy tu pieców mieli dostatek.A tak przyjęliśmy te dwa , jako wróżbę szczęśliwego palenia.Gdym usłyszała o jego żonie,co to na maszynie działa mu te kamizelki i kardigany , a teraz to ponoć dzieje takie same na potęgę i z domu wynosi , jakby na handel , tom się pokapowała , że tendencyjnie napartaczy nam pełno pieców i wszystkie do jednego komina podołancza . Tak jak ma u siebie w domu i w związku.
                          Tedy taka mnie gryzota wzięła , żem zasłoniła sobie uszy przeciw temu gadaniu i zaintonowała Bogurodzicę , a on jak książę Witold prysnął w krzaki.
                          I tak mamy tylko jeden dodatkowy piec na kształt i podobieństwo jego żony.
                          img709.imageshack.us/img709/2231/chlewy112.jpg
                  • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 14.10.10, 09:55
                    Niech kuzynka jeszcze raz zamydli.
                    Odgrzewam :
                    www.youtube.com/watch?v=IbzbH8ebNXo
                    www.youtube.com/watch?v=Rd7arhHEUl8&feature=related
                    www.youtube.com/watch?v=7AdrGXyy54s
                    • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 14.10.10, 10:12
                      I to jeszcze.To spać nie daje. ;-}
                      www.youtube.com/watch?v=aGWISEw7oI0&feature=related
                      • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 21.10.10, 09:11
                        www.youtube.com/watch?v=9nLNzgfF6CI
                        • drzejms-buond Re: Niejednego pieca wspomożyciel 21.10.10, 09:47
                          No! Wreszcie pani Mydlarka poszła ręce umyć.
                          coś mi ten Pograbek przypomina...czekaj, czekaj...już mam na końcu palca
                          • drzejms-buond Re: Niejednego pieca wspomożyciel 21.10.10, 09:50
                            aaaaaaaaa, oczywiscie! musiałem zerknąć do pamieci dodatkowej
                            www.youtube.com/watch?v=BU3KEPyO548
                            • drzejms-buond Re: Niejednego pieca wspomożyciel 21.10.10, 09:51
                              o fuuuuj! przepraszam za wideło. chociaż Tobie może się spodobać...
                              • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 21.10.10, 18:46
                                Urzekające !
                                Akurat tak się składa , ze sprawy głęboko - ludzkie nie są mi obce .
                                :-]
                                • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 21.10.10, 18:53
                                  A tera czad się ściele gęsto.
                                  www.youtube.com/watch?v=P4NyJIaXvw4&feature=related
                                  www.youtube.com/watch?v=ijK3hXqgwjI&feature=related
                                  www.youtube.com/watch?v=0aUej-MeiK8&feature=related
                                  • drzejms-buond Re: Niejednego pieca wspomożyciel 22.10.10, 15:18
                                    coż tu dodać...
                                    fakt!
                                    jelonek!
                                    • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 23.10.10, 20:39
                                      www.youtube.com/watch?v=GMQsv3cHhtM
                                      • drzejms-buond Re: Niejednego pieca wspomożyciel 25.10.10, 10:19
                                        "oczi cziornoje"?
                                        ooo!
                                        • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 25.10.10, 10:39
                                          Ach, te oczi cziornyje przypomniały mi, że : "Krok po kroku, krok po kroczku, najpiękniejsze w całym roczku, idą Święta, idą Święta..."
                                          to moje najulubieńsze kolędy natenczas
                                          www.youtube.com/watch?v=XEd20D-IsfI
                                          www.youtube.com/watch?v=TtJRNyPK-lc&feature=related
                                          • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 28.10.10, 13:10
                                            Ostatnio to mną obraca.I to bardzo. :-]
                                            www.youtube.com/watch?v=q4PRpAt2iOc
                                            • drzejms-buond Re: Niejednego pieca wspomożyciel 28.10.10, 17:18
                                              erykah POTTAFI naobracać
                                              a mną, sie Pani zdziwi obraca przez ostatni tydzień
                                              to
                                              www.youtube.com/watch?v=ZLs4zhoCOIo&list=QL&feature=BF
                                              skoro od tygodnia- można powiedzieć PRZEBÓJ!

ale przy okazji wielkiej, pragnę wzrócić uwagę na obrazek ten, który tak brzmi jak wygląda
                                              odkryłem dziś
                                              przepieknej urody
                                              www.youtube.com/watch?v=MluxCfFtHCo
                                              zaleca się rozkręcenie pieca i szybki przetarcie w celu oglądu dokładnego
                                              • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 29.10.10, 11:32
                                                Jestem przekonana,że panów z Autechre bujał w kołysce Norman Mc Laren.
                                                Jak kto ma rozrusznik serca, lepiej niech nie słucha i nie patrzy. ;-}}
                                                www.youtube.com/watch?v=Jqz_tx1-xd4
                                                Ale ta druga tuba,Dżimi, to ona boska jest ! Napasłam zmysły kilkakrotnie. Wprost z dużego ekranu. :-}
                                                • drzejms-buond Re: Niejednego pieca wspomożyciel 29.10.10, 13:06
                                                  AAAAAAAAA! toż jak Isao Tomita? ja już nie wiem kto komu ukradł
                                                  www.youtube.com/watch?v=FFIk9f1b7Is&p=D315ACDE41F8CF42&index=2&feature=BF
                                                  • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 29.10.10, 13:39
                                                    www.youtube.com/watch?v=QtfiWN5e-LI:-}
                                                  • drzejms-buond Re: Niejednego pieca wspomożyciel 29.10.10, 14:50
                                                    maszina wrjemieni? noo
                                                    a skoro o wspomożeniu- mnie wspomaga to
                                                    www.youtube.com/watch?v=1mz0Z7yx_4s
                                                    marzę o wakacjach, co najmniej rocznych,jeżdżę na rowerzemiędzy palmami a w uszach muza ta sobie graaa.....
                                                    ach , jak ona wspomaga...
                                                  • millefiori Re: Niejednego pieca wspomożyciel 30.10.10, 11:01
                                                    www.youtube.com/watch?v=SnPMtp8Hlws
                                                    ( makatka z pchlego targu: dla wizualizacji rozmiar podaje +/- 300 X 90 cm, a dzieje sie na niej, dzieje!)
                                                  • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 31.10.10, 21:04
                                                    Pani Najmilejfiori !
                                                    .....słów mi brakuje i łezka radości spływami teraz...:-*
                                                    na okoliczność tego doniosłego zdarzenia taką nutę dam bajeczną :-}
                                                    www.youtube.com/watch?v=54Rgr8WraFI&feature=related
                                                  • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 02.11.10, 11:08
                                                    www.youtube.com/watch?v=AhNz7KhnQHY
                                                  • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 09.11.10, 13:15
                                                    www.youtube.com/watch?v=-2SJPUdATlg
                                                    www.youtube.com/watch?v=1i-fvBncfy8
                                                  • drzejms-buond Re: Niejednego pieca wspomożyciel 09.11.10, 17:01
                                                    o nadmorskie świntuchi?
                                                    odpowiem świntuchami nadwiślańskiemi
                                                    www.youtube.com/watch?v=LitKLGEhAy4&feature=related

• modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 12.11.10, 14:41
                                                    www.youtube.com/watch?v=y_GBFIZL_Ck
                                                  • drzejms-buond Re: Niejednego pieca wspomożyciel 15.11.10, 10:02
                                                    nic tak nie WSPOMAGA jak cudza wpadka
                                                    www.youtube.com/watch?v=8SWlgkSGcUY&feature=topvideos
                                                  • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 15.11.10, 19:23

drzejms-buond napisał:

> nic tak nie WSPOMAGA jak cudza wpadka
                                                    >Oj Dżimi, a gdzie tu miejsce na etykę palacza ? ;-}
                                                    Mnie tam wspomagają seksowni Japończycy :-]
                                                    www.youtube.com/watch?v=dzkAy8Kp8MY&feature=related
                                                  • drzejms-buond Re: Niejednego pieca wspomożyciel 19.11.10, 14:07
                                                    ja nie wim gdzie ty widzisz te seksy
                                                    ale oczy kobiety widzą inaczej wiec przemilczę

www.youtube.com/watch?v=u7TxxflRxAs&feature=&p=17DE6D39CB22E1B1&index=0&playnext=1
                                                    na łikęd
                                                    bujaka bujaka buuu
                                                  • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 19.11.10, 23:57
                                                    drzejms-buond napisał:

> ja nie wim gdzie ty widzisz te seksy
                                                    > ale oczy kobiety widzą inaczej wiec przemilczę
                                                    Ano , widzę tam gdzie są. :-}
                                                    Lutością zdjęta, wyjawię to, czego nie dostrzegasz.Może zawrócisz ze złej drogi...;-P
                                                    Panowie mają po 63 i 58 lat.W kapeli są ponad 30 i nie widać w nich desperacji związanej z upływem czasu (szaty pstre , barwiczki na licach,czy też malowanie koafiury) .Są jak starorzymski Falernus.
                                                    Oni mają TO COŚ .Zwróć uwagę na pana co z nimi interwju robi.U niego TO COŚ nie wystąpiło. I już nie wystąpi.Niby buźkę ma nieszpetną, ale normalnie deficyt.....Nie idźcie Buond tą drogą !
                                                    www.youtube.com/watch?v=YoJutuDtZQg
                                                  • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 23.11.10, 21:05
                                                    Dwie pozycje z karty win
                                                    www.youtube.com/watch?v=T5H7QFsD1Ig
                                                    www.youtube.com/watch?v=tjvIxHNu_-M
                                                  • drzejms-buond Re: Niejednego pieca wspomożyciel 24.11.10, 09:58
                                                    Shpongle - I Am You (Extended Album Version)
                                                    a propos
                                                    gdy widzę fraktale przypomina mi się sytuacja z ub.wieku gdy kolega magister techniczny
                                                    próbował wytłumaczyć humaniście pojęcie fraktali
                                                    -skończyło się ostra kłótnią i trzaskaniem drzwiami...

z drugiej strony dziwię się że pojęcie fraktali jest mało popularne w środowiskach politycznych
                                                    pl.wikipedia.org/wiki/Fraktal
                                                    pasuje jak ulał!
                                                  • drzejms-buond Re: Niejednego pieca wspomożyciel 24.11.10, 09:45
                                                    modliszka61 napisała:

> drzejms-buond napisał:
                                                    >

> Panowie mają po 63 i 58 lat.W kapeli są ponad 30 i nie widać w nich desperacji
                                                    > związanej z upływem czasu (szaty pstre , barwiczki na licach,czy też malowanie
                                                    > koafiury) .Są jak starorzymski Falernus.
                                                    > Oni mają TO COŚ .Zwróć uwagę na pana co z nimi interwju robi.U niego TO COŚ ni
                                                    > e wystąpiło. I już nie wystąpi.Niby buźkę ma nieszpetną, ale normalnie deficyt.
                                                    > ....Nie idźcie Buond tą drogą !

zestawiam obraz z wizerunkiem innej formacji światowej sławy o enigmatycznej nazwie
                                                    "budka suflera" (reminiscencja wieku)
                                                    faktycznie, jest różnica
                                                    wnioski:
                                                    między sake a czystą jest ogromna różnica BIOCHEMICZNA
                                                  • drzejms-buond Re: Niejednego pieca wspomożyciel 24.11.10, 09:50
                                                    ostatecznie przekonało mnie to
                                                    www.youtube.com/watch?v=oU7sRpcdSE4&feature=related
                                                    bardzo wspomagające... mięśnie twarzy
                                                    :-D))))
                                                  • drzejms-buond Re: Niejednego pieca wspomożyciel 24.11.10, 10:08
                                                    noszsz...nie moge wyjść z tego wątku.
                                                    zobacz co odkryłem pod hasłem
                                                    Once upon the sea...
                                                    www.google.pl/#q=Once+Upon+The+Sea+Of+Blissful+Awareness&hl=pl&biw=1024&bih=604&prmd=v&ei=TtTsTN-kH8iRswaPlLX9Dg&start=10&sa=N&fp=251ec6b5baa4a02
                                                    otwórz :
                                                    www.erowid.org ! (chyba 7. od góry)
                                                  • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 24.11.10, 22:58
                                                    drzejms-buond napisał:
                                                    > noszsz...nie moge wyjść z tego wątku.
                                                    Nie dziwi nic.Z Herbapolem lepiej nie współpracować .
                                                    www.ppr.pl/artykul-zielarskie-zniwa-zakonczone-24624-dzial-2.php
                                                  • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 24.11.10, 23:19
                                                    Uch, Dżimi, niereformowalny Ty !
                                                    Ktokolwiek przykłada rękę do pługa, a wstecz się ogląda, nie nadaje się do Królestwa.Dżentelmeni nie rozmawiają o pierwszych próbach nocniczkowania tych drugich.:P
                                                    Masz ostatnią szansę nawrócenia ze złej drogi , a przy odrobinie szczęścia muza z ciarami sama będzie do Ciebie przychodzić.
                                                    www.youtube.com/watch?v=HKkZL86ZaOw
                                                    ....i wspomnienia jak to Cię z harcerstwa wyrzucili nie będzie takie bolesne , i nie będziesz ich codziennie z rana roztrząsał.
                                                  • drzejms-buond Re: Niejednego pieca wspomożyciel 25.11.10, 10:06
                                                    z harcerstwa sam odszedłem
                                                    sake moto?
                                                    bardzo! bardzo!
                                                    www.youtube.com/watch?v=Ju4hVnrcOKo

• modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 25.11.10, 18:36
                                                    drzejms-buond napisał:
                                                    > z harcerstwa sam odszedłem
                                                    To jest wersja urbi et orbi.W komendzie hufca do dziś wisi samokrytyka niejakiego Bounda , którą to złożył o poranku , dnia następnego po sławetnym spektaklu onego przy ognisku. Wystąpienie spotkało się z dezaprobatą szczepu "Smerfy".
                                                    W postscriptum jest skrucha za chciwe praktyki wędkarskie przy kociołku z gulaszem.
                                                    > sake moto?
                                                    > bardzo! bardzo!
                                                    To czego wyśmiewał sexapeal pana Sakamoto, hę ?!
                                                    www.youtube.com/watch?v=Tvb-1KB1HG8
                                                  • drzejms-buond Re: Niejednego pieca wspomożyciel 26.11.10, 10:04
                                                    mylisz, o pani , urok osobisty z zewnątrz płynący z duchową ozdobą trzewi
                                                    ;]
                                                  • drzejms-buond Re: Niejednego pieca wspomożyciel 26.11.10, 11:46
                                                    listopadowa "farelka"
                                                    ale zeby zrozumieć czemu to
                                                    www.youtube.com/user/drzejmsbuond?feature=mhum#p/c/881EE8F74D2813CC/40/23YSdWEvJaA
                                                    trzeba zapodać najsamprzód to
                                                    www.youtube.com/user/drzejmsbuond?feature=mhum#p/c/881EE8F74D2813CC/43/tvhw-uAzbVc

• drzejms-buond Re: Niejednego pieca wspomożyciel 26.11.10, 11:50
                                                    oczywiscie, źle zalinkowało
                                                    chodzi o to
                                                    www.youtube.com/watch?v=g1T71PGd-J0
                                                  • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 27.11.10, 16:40
                                                    drzejms-buond napisał:

> listopadowa "farelka"
                                                    > ale zeby zrozumieć czemu to
                                                    > trzeba zapodać najsamprzód to
                                                    >
                                                    A wiesz, to chyba jakaś nowa religia.Kolorowowstążkowcy, czy jakoś tak.Dość mocno wojująca .Najchętniej z buddystami.Latem widziałam ich na Kaszubach.
                                                    img585.imageshack.us/img585/2459/boziepolskie.jpg
                                                    www.youtube.com/watch?v=MdDrga_F6DU
                                                  • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 27.11.10, 16:28
                                                    drzejms-buond napisał:

> mylisz, o pani , urok osobisty z zewnątrz płynący z duchową ozdobą trzewi
                                                    > ;]
                                                    Niczego nie mylę .
                                                    Ciało jest zwierciadłem myśli .
                                                    Wężykiem to DZimi, wężykiem !
                                                  • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 13.12.10, 11:21
                                                    www.youtube.com/watch?v=LKsZVWO04tA&feature=related
                                                    www.youtube.com/watch?v=ImCwYqep6qg&feature=related
                                                  • drzejms-buond Re: Niejednego pieca wspomożyciel 13.12.10, 11:41
                                                    dwupiec kaflowy
                                                    niby to samo a nie to samo

www.youtube.com/watch?v=-Pki-k0Wa2o&list=QL&playnext=5

www.youtube.com/watch?v=4lUyb607Ang&feature=BF&list=QL&index=2
                                                    i nie wiadomo które ciekawsze?
                                                  • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 15.12.10, 09:55
                                                    Ci8ekawsze to drugie.Pewnie dlatego, że ostatnio uczę się trochę latać.
                                                  • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 15.12.10, 09:58
                                                    Tu też dwupiec kaflowy. Wszystko to ręką ludzkiego twórcy uczynione..
                                                    www.youtube.com/watch?v=RxLY9l5Fmmc&NR=1
                                                    www.youtube.com/watch?v=FjdG9XmtoZk&feature=related
                                                  • drzejms-buond Re: Niejednego pieca wspomożyciel 15.12.10, 10:08
                                                    no jest różnica! Przyznam że w pierwszej chwili nie wiedziałem- o co chodzi kobiecie?
                                                    Myslałem ze to jakis poradnik modowy na prochach?
                                                    idę śledzić dalej w dziale szaliczki i podkolanówki. Muszę wiedzieć HTDW, zwłaszcza ze odcień tego różowego taki bajeczny?
                                                    :-D))

(nie wierzę ,że ja to napisałem)

O! miałem rację z tymi prochamy
                                                    www.youtube.com/watch?v=I3s0k3W-QeQ&feature=related
                                                    u nasz chłopaki w garażu z takim dźwiękiem do pieca dokładali
                                                  • drzejms-buond Re: Niejednego pieca wspomożyciel 15.12.10, 10:16
                                                    ajtamajtam... wspomagać mamy...
                                                    solę różowe szaliczki !

www.youtube.com/watch?v=S1SG1hQObm0&feature=related
                                                    itp

• modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 15.12.10, 10:16
                                                    Tfu, jakie podkolanówki ?! Siatkowe wyroby lepiej. ;-]
                                                    Follow the rose rabbit.You fill like Bound tumbling down the rabbit hole. ;-}}

to jeszcze fajne
                                                    www.youtube.com/watch?v=tekPJFn7Luw&feature=related
                                                  • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 15.12.10, 10:23
                                                    to i ja jeszcze szczyptę dosypię pod te różowe szaliczki :-}}
                                                    www.youtube.com/watch?v=dUvqADPLEfY
                                                  • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 15.12.10, 10:58
                                                    Nosz kurcze,miało być "feel" , ale" fill " tyż pasi. ;-}}
                                                  • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 16.12.10, 10:26
                                                    Taki tam patriotyczno - narodowy zaśpiew.Lubię go. :-]
                                                    www.youtube.com/watch?v=BmuC9jHi9ME
                                                    www.youtube.com/watch?v=LujSbLLwMs0
                                                  • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 23.12.10, 12:48
                                                    www.youtube.com/watch?v=4prs0kus3aQ
                                                    www.youtube.com/watch?v=SDfJrMAMnPM
                                                    www.youtube.com/watch?v=FgAD0FveRkQ&feature=related
                                                  • drzejms-buond You! Peter 23.12.10, 13:12
                                                    Jo! wisz...nie wisz
                                                    niech ten Jacaszek nie będzie taki mądry!!!

www.youtube.com/watch?v=e3fqE01YYWs

;-]

z planetarnym pozdrowieniem odchodząc ku Gwieździe Beatlejuice
                                                  • modliszka61 Re: You! Peter 23.12.10, 13:24
                                                    Znam ten pogłos, coś dał.To nic innego jak...
                                                    www.youtube.com/watch?v=KWUt5joQbAc
                                                  • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 30.12.10, 10:11
                                                    www.youtube.com/watch?v=AlFWy1CMsQs&feature=related
                                                  • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 04.01.11, 13:20
                                                    www.youtube.com/watch?v=7RS2sfLkAqI
                                                  • drzejms-buond Re: Niejednego pieca wspomożyciel 04.01.11, 14:46
                                                    nie wspomaga..bożżżż, zebyś wiedziała jak NIE wspomaga....
                                                    :'-[
                                                  • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 04.01.11, 15:22
                                                    No dobra, Bondu, ze współpalactwa znany, spróbujmy jeszcze raz.Jest taki przepis,że w sytuacji ,kiedy drewka namoknięte i zatęchłe, palacz - palaczowi nie wilkiem wtedy.No to pytam ; co nie tak z jego wspomaganiem ? Roztrwonił podpałki, szastając na boki ?
                                                  • drzejms-buond Re: Niejednego pieca wspomożyciel 05.01.11, 09:38
                                                    a bo nuty żałobne po kominie rozrzuca a że komin mental-owy to i echo większe.
                                                    trza by kominiarza coby rurę przepchał, czy jak?

te islandczyki i ich memento mori mnie bierze ale ja nie mam tej ichniej carpii diesy
                                                    ;-[
                                                  • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 05.01.11, 14:48
                                                    Zapytam po wojskowemu : czy Bound kiedy widział chirurga popłakującego nad operowanym pacjentem ? Palacz twardy musi być, nie miętki i wszystkim umieć popalać.
                                                    Sięgam do apteczki i nasercowe podaję
                                                    www.youtube.com/watch?v=F1U0qvtQnE8
                                                    i ekspertyzę kominową, ....boszszsz, co za he Mary...i niech już nie chowa się za piecem, pociągając nosem
                                                    img411.imageshack.us/img411/8171/img6606h.jpg
                                                  • drzejms-buond Re: Niejednego pieca wspomożyciel 05.01.11, 16:59
                                                    fajaaa? o tera to tak
                                                    a i kominiarka jakby rzec.. ten tego

chociaż u nasz w sylwestry królowało to!
                                                    www.youtube.com/watch?v=LJlBS8KDnZc
                                                    a wszystko prze onego
                                                    www.youtube.com/watch?v=euXQbZDwV0w
                                                    stylistyka podobna

• modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 10.01.11, 11:32
                                                    Aha.To tłumaczy Twoją obecną fobię północnych nut.A kto przy zdrowych zmysłach w środku zimy sprasza na hulankę afryckich trubadurów, co obraz świata na zewnątrz zafałszują ?
                                                    Macie Bound teraz efekty..;-}}
                                                    To coś globalnego na poniedziałek.
                                                    www.youtube.com/watch?v=dCs6EE0lwNQ
                                                  • drzejms-buond Re: Niejednego pieca wspomożyciel 10.01.11, 11:48
                                                    pani to potrafi zapodać...no naprawdę.
                                                    a ja nadal siedzę w głębokiej....
                                                    www.youtube.com/watch?v=XHjKQcjL0sk
                                                    ...dolinie
                                                    :-[

ale moderat brzmi interesująco... sprawdzam!
                                                  • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 10.01.11, 12:12
                                                    w dolinie mówisz....to masz "Tylko dla orłów"
                                                    www.youtube.com/watch?v=4dY3Vd5nyc8
                                                  • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 12.01.11, 10:33
                                                    Świeczkę sobie zapalę.Nie lubię ciemności. ;-}
                                                    www.youtube.com/watch?v=oOT2-OTebx0
                                                    www.youtube.com/watch?v=Kl4JIpluKeg
                                                    www.youtube.com/watch?v=2QcdMxThqJ8&feature=related
                                                  • drzejms-buond Re: Niejednego pieca wspomożyciel 13.01.11, 09:36
                                                    no ale za tego blejka to pani jakieś dary posłać muszę...kosz warzyw z natury zdobnych
                                                    czy może makatkę dzierganą ludowo?
                                                    Kapitalny jest!
                                                  • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 13.01.11, 12:22
                                                    Niech się Bound nie kłopocze z darami.Nie noszę w duchu celu materialnego, gdziekolwiek tylko się obrócę.Niech podpałka grzecznie leży w punkcie nadawczym.To takie zamówienie złożone.Przy odrobinie szczęścia wróci i sprowadzi podobne prądy.
                                                    Bo boski ten chłopak jest.. ;-]
                                                  • drzejms-buond Re: Niejednego pieca wspomożyciel 13.01.11, 12:35
                                                    obawiam się że tę boskość skroplą i umieszczą na ołtarzach
                                                    krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,8940073,Krew_Jana_Pawla_II__Relikwia_budzi_kontrowersje.html
                                                    słucham całej płyty na chomikach
                                                    chomikuj.pl/Hovmal/*2bMUZYKA*2b/J/James+Blake/James+Blake+%282011%29
                                                  • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 13.01.11, 13:01
                                                    A nie,nie..tej boskości dziękujemy.Innej boskości wypatruję.A najlepiej żeby się ciałem stała..:-}}
                                                  • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 13.01.11, 13:03
                                                    A zaglądał Bound do wątka o mądrościach z komputra ?
                                                  • drzejms-buond Re: Niejednego pieca wspomożyciel 13.01.11, 13:37
                                                    lecę-bięgnę...
                                                  • drzejms-buond Re: Niejednego pieca wspomożyciel 14.01.11, 11:30
                                                    idąc tropem blake'a trafiłem na FEIST
                                                    www.youtube.com/watch?v=Ob1CdTLDj10&feature=related
                                                    bo to jej było dzieło
                                                    www.youtube.com/watch?v=36SwnItlU4M&feature=related
                                                    fajnie opowiada o piecach i podpałkach...
                                                  • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 14.01.11, 12:48
                                                    Feistu znam.
                                                    A tu, proszę Pana, jak tu o podpałkach gadają...
                                                    "and they said it was a lovely time "
                                                    niech Bound ma baczenie skrzętne na wiżual. Cuda i dziwy.Tak się dziś czuję.;-]
                                                    więcej na dużym ekranie zobaczy
                                                    www.youtube.com/watch?v=DtMxdKmvR94
                                                  • drzejms-buond Re: Niejednego pieca wspomożyciel 14.01.11, 15:03
                                                    trafione w 10
                                                    właśnie 5 minut temu wróciłem z wyspy Św.Marii
                                                    gdzie takie autochtony to normalka
                                                    :-]

niestety, nie umiem wkleić linki...
                                                    Ambodifototra
                                                  • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 17.01.11, 14:25
                                                    Acha.
                                                    Za moich czasów takie wycieczki w czasie pracy nazywano tak trywialnie : romans biurowy.
                                                    Ale taki eufemizm i poetyckie podejście bardzo uroczo się prezentują.
                                                    Nie kłopocz się o linkę.Koledzy z pracy też się pewnie pochwalą. ;-}}
                                                  • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 17.01.11, 14:30
                                                    Zaczynam tydzień energetyzująco-naładowawczo.
                                                    www.youtube.com/watch?v=GIfKqgWPVvk
                                                    www.youtube.com/watch?v=suLfDbNHw7c&feature=related
                                                  • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 20.01.11, 11:17
                                                    www.youtube.com/watch?v=--O6tN8rWL4
                                                  • drzejms-buond Re: Niejednego pieca wspomożyciel 20.01.11, 12:00
                                                    przeoczyłem...ehm...przeuszyłem podpałkę na ten tydzień- niewybaczalne!
                                                    o! a ta nadal miauczy przy harfie?

nawet nie zauważyliśmy kiedy nam się to radio zakładowe zamieniło w linię telefoniczną?
                                                    Pani szanowna nie wie przypadkiem gdzie są ewrybady?
                                                    Piec ma to do siebie, że bez względu na to ilę osobników przy nim siedzi
                                                    taką samą ilość szczapek podrzucić trzeba by ciepłość rozeszła się po zakładzie.
                                                    frapujące.
                                                    mnie jeszcze grzeje, podrzucony w piec, Olafur

• modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 21.01.11, 15:06
                                                    Nie wiem gdzie ewrybady.Karty popodbijane leżą.Ja się tam nie zajmuje donosicielstwem.Zdaje się,że zaocznie przy maszynach stoją.
                                                    Masz Bound rację.Piec musi zawsze grzać, niezależnie czy osobnicy są,czy tylko udają,że są.Nieraz tu przychodzi strażnik nocny, to mu szczapkę podrzucę i ;-}
                                                    www.youtube.com/watch?v=k4ysjiPlhGM
                                                  • drzejms-buond Re: Niejednego pieca wspomożyciel 24.01.11, 09:47
                                                    Pomyślałem sobie, że być może my zbyt nowatorsko podchodzimy do kwestii palenia,
                                                    dlatego postanowiłem podrzucić troszku starego, wysuszonego dębu
                                                    www.youtube.com/watch?v=LVf5Cr4M-F8
                                                    :]

p.s.
                                                    sąsiedzi oglądali w łikęd american beauty
                                                    i mi się na ucho rzuciło to i spokojnie żyć nie daje
                                                    www.youtube.com/watch?v=o5EubOUYmcI
                                                  • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 24.01.11, 10:43
                                                    Ach! Biały Album ! :-}
                                                    Zima stulecia,szkoły pozamykane,imprezy w każdej chałupie do rana,bo nie ma czym do domu dojechać.
                                                    Piękne wspomnienia mam w związku z tym walcem.
                                                    www.youtube.com/watch?v=0jWSFdIAEUU
                                                    drzejms-buond napisał:

> sąsiedzi oglądali w łikęd american beauty
                                                    > i mi się na ucho rzuciło to i spokojnie żyć nie daje
                                                    I nie dziwi,że spokoju nie daje,bo ta strzelba zupełnie nie na miejscu.Szkoda chłopa.
                                                    osobiście jestem za tą wersją ;
                                                    www.youtube.com/watch?v=i_OWLa7hnzg
                                                  • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 25.01.11, 11:51
                                                    Idę z podpałką, com to ją usłyszała ze 20 lat temu .Mgła była tak ścisła, że trza się było domyślać, co też tam na dole, i czy w ogóle istnieje...
                                                    www.youtube.com/watch?v=PFs0s4OR4zY
                                                  • drzejms-buond Re: Niejednego pieca wspomożyciel 25.01.11, 15:12
                                                    ufff, dopieroco odzyskałem władzę w necie, czem prędzej bieżę do pieca.

i cóż widzę?
                                                    cóż słyszę?
                                                    -stary, dobry brykiet!
                                                    Zdumieniom nie było końca gdyż-albowiem-przypomniało-mi-to-jakożywo.
                                                    coś co w owym okresie istniało na liście przebojów podpałkowych TRÓJKI PIECOWEJ.
                                                    Ale co to było? I tu zdumiewające przypomnienie z imienia i nazwiska.
                                                    Czemu ja to zapamiętałem? Wszak była to jedna mała zapałka x lat temu?
                                                  • drzejms-buond Re: Niejednego pieca wspomożyciel 25.01.11, 15:19
                                                    (nagły gość popsuł szyki)
                                                    doklejam
                                                    www.youtube.com/watch?v=fTpcO0Sox9Q&feature=related
                                                  • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 26.01.11, 10:33
                                                    Wspominkowo nadal.
                                                    Z tą pieśnią gangsterską zawsze kojarzył mi się mój mafioso Józuś.Wnętrze miał nieskomplikowane, mężczyźni na ulicy często udawali, że do niego strzelają, ale ja się nie bałam, bo oni tylko tak żartowali. ;-D
                                                    img152.imageshack.us/img152/8775/img3781m.jpg
                                                    img843.imageshack.us/img843/5502/img3769o.jpg
                                                    www.youtube.com/watch?v=QFmBE3J8lQ4
                                                  • drzejms-buond Re: Niejednego pieca wspomożyciel 26.01.11, 12:48
                                                    ten motór mięł intryguje, coraz bardziej...

i tak to w zawiłym kotle reminiscencji
                                                    od vangelisuu przez state of independece przechodzimy do tegoż dzieła!
                                                    www.youtube.com/watch?v=k8TBmeK9Abg
                                                    i jest to wspomagające bardzo
                                                  • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 27.01.11, 10:31
                                                    I mnie on, ten motór intrygował, i nie znałam przyczyny,ale Zbyf niedawno zwrócił uwagę, że on , ten motór,to on jest bardzo pornograficzny w swoich szczegółach i bibelotach na blachach.Normalnie jak taki pan co w płaszczu chodzi po parku i pokazuje.Wszystko co ma do zaoferowania,pokazuje i na dodatek lampki sobie w te plugawe elementy powstawiał, żeby było bardziej spektakularnie.

Ktoś przyniósł magnetofon szpulowy ZK120 do szatni w naszym liceum i było granie.Zbyf pewnie pamięta,ale się teraz nie przyzna,bo akurat w Sajgonie zabawia.
                                                    www.youtube.com/watch?v=2rgepWg4rzw
                                                    www.youtube.com/watch?v=O0MQ2-fYQno
                                                  • drzejms-buond Re: Niejednego pieca wspomożyciel 27.01.11, 11:58
                                                    a tak, tak...niejaka Reni Jusis raczyła odświeżyć tę podpałkę

no ale gdzie draska tam i zapałka
                                                    tak mi się to parami układa z tym
                                                    www.youtube.com/watch?v=ht8JDbWUM1E&feature=related
                                                  • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 28.01.11, 14:11
                                                    "It's nature's way of telling you, something's wright"
                                                    www.youtube.com/watch?v=x2enkzmkgz0
                                                    a tak w ogóle od świeżych podpałek drewutnia aż czeszczy..
                                                  • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 31.01.11, 10:41
                                                    tydzień grzecznie zaczynawszy
                                                    www.youtube.com/watch?v=g__sqklAWkQ
                                                  • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 31.01.11, 10:45
                                                    i dokładka
                                                    www.youtube.com/watch?v=8oROkCs0oYs&feature=related
                                                  • drzejms-buond Re: Niejednego pieca wspomożyciel 02.02.11, 10:59
                                                    a to znam...

TO pewnie też znasz ale może jednak nie...
                                                    (poczekaj do refrenu!)
                                                    www.youtube.com/watch?v=q2Tvg1mMawc&feature=
                                                  • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 02.02.11, 11:48
                                                    A tak, tak, znam.to starosemicka ballada o Mojżeszu.
                                                    W związku z jej przesłuchaniem doznałam tego :
                                                    www.youtube.com/watch?v=Y4Ro3qiCg-g;-D
                                                  • drzejms-buond Re: Niejednego pieca wspomożyciel 02.02.11, 13:23
                                                    a wysłuchanie ONEGO
                                                    przypomniało mi boleśnie
                                                    TO
                                                    www.youtube.com/watch?v=KAhrdctIEFo
                                                    a co za tym idzie
                                                    też TO
                                                    z uwagi na pewnego perkusistę frrrrreeeedżęzowego( w tle)
                                                    www.youtube.com/watch?v=OM_3Ez7IcaY
                                                    któren to przez tydzień pod palmą leżąc Annę Kareninę czytał, już IV.! -najlepsze!- wydanie
                                                    szwajcarskie...
                                                    a która to, mimo najlepszego wydania,
                                                    i tak źle skończyła...
                                                    w przeciwieństwie do perkusisty.
                                                    ;-]
                                                  • drzejms-buond Re: Niejednego pieca wspomożyciel 02.02.11, 13:24
                                                    ona, w sensie Karenina, nie palma...
                                                  • drzejms-buond Re: Niejednego pieca wspomożyciel 02.02.11, 13:31
                                                    my tu śmichi-chichi a im NIECHCĄCY tutaj ciekawie wyszło...
                                                    www.youtube.com/watch?v=K6aCowBz_NM&feature=related
                                                  • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 03.02.11, 11:38
                                                    Wiesz co, Bound ? skoro mowa o perkusistach, to mi boleśnie przypomniało, że nie każdemu perkusiście się udaje . Osobisty mój nie wyrobił na zakręcie...
                                                    Tak więc temat ten niech się nieopatrznie nie wymyka. OK ?
                                                    Chodźmy lepiej na spacer.
                                                    www.youtube.com/watch?v=-JzYr1T-OoQ
                                                  • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 07.02.11, 10:38
                                                    Tydzień zaczynam ostrom podpałkom.Z klasą :-}
                                                    www.youtube.com/watch?v=xXgssoTVgJo
                                                    staram się tego słuchać w samotności, bo panuje powszechne niezrozumienie ;-{
                                                    www.youtube.com/watch?v=YD8UaKuvMxU
                                                  • drzejms-buond Re: Niejednego pieca wspomożyciel 08.02.11, 10:26
                                                    Odnoszę się:
                                                    szpaciren? a cóż to za indoktrynacja duchowa? ze niby jesień średniowiecza?
                                                    no tak
                                                    po absyntach można zobaczyć piękne kolory, fakt

a w szczapkę zaplątał się kawałek nowego celuloidu
                                                    www.youtube.com/watch?v=4lhWU-k7L7M
                                                    p.s.
                                                    perkusistów od dziś nie znamy żadnych! alternatywą dla instrumentu , którego nazwy nie wymienię pozostaje więc to
                                                    www.youtube.com/watch?v=yHvzR6ZHres
                                                    (od 0.31)
                                                  • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 08.02.11, 15:17
                                                    Średniowiecze nie za bardzo. ;-[
                                                    Trochę dokuczyły te próby ognia,wody...ech,taka karma.Aż się na wspomnienie wzdrygłam.
                                                    Perkusistów to my jak najbardziej znamy, ale rozmawiamy o nich w języku migowym.Unfortunately. :-{
                                                    Tak więc...wysyłamy message .Może trafi gdzieś tam równolegle.Czadu dodawam śmiało i wyginam ciało.
                                                    www.youtube.com/watch?v=eL0yEwyhYyY
                                                  • drzejms-buond Re: Niejednego pieca wspomożyciel 10.02.11, 10:29
                                                    nareszcie!
                                                    www.mojnet.com/video-hair-good-morning-starshine/cb2651801455c86d78f2

pierwszy raz w tym roku
                                                    nieba błękit każe oczka mrużyć!
                                                  • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 10.02.11, 15:50
                                                    Ten błękit to takie złudzenie optyczne.To przez ten mój płaszcz.Mów mi Mary.
                                                    Wiosnę swoją oferuję.
                                                    www.youtube.com/watch?v=Puph1hejMQE
                                                  • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 14.02.11, 10:29
                                                    tydzień zaczynam malowniczo i gorąco
                                                    www.youtube.com/watch?v=Xrvipmzp9s0
                                                  • drzejms-buond Re: Niejednego pieca wspomożyciel 14.02.11, 11:30
                                                    cienko pani przędzie , no ale ostatecznie to firma TATUUM
                                                    tatuum.pl/
                                                    niby inne a jakby takie samo...
                                                    www.youtube.com/watch?v=MiB_twmh_Ek
                                                    chociaż dzisiaj bardziej by pasiło
                                                    to
                                                    www.youtube.com/watch?v=_1xplddbEnY
                                                    choć mało wspomagające jest...
                                                    ale siedzi w środku i wyjeeeeeeeeee
                                                  • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 14.02.11, 12:36
                                                    A mógłby Dżejms z tym wyciem jeszcze trochę poczekać ? Niech spojrzy co to mi wczoraj zasubskrybowany rajshri przysłał.Jakem to sobie wszystko obejrzała, to jakby mnie kto dywanik spod nóg wyszarpnął.Bom do starożytnej kamasutry przyłożyła się ortodoksyjnie, a tu okazuje się, że już od dawna trza ją praktykować bardziej jakby radośnie.A w tym drugim materiale to ta gra wstępna powinna być dobrze przemyślana.Każdy krok.
                                                    www.youtube.com/watch?v=ya5l-udaU0I
                                                    www.youtube.com/watch?v=vqX6zv-5OZU&feature=fvwk
                                                    Teraz to normalnie mam taką huśtawkę nastrojów, że nie ma czego zazdrościć.
                                                    funny valentine - to moja ulubiona wersja
                                                    www.youtube.com/watch?v=UOEIQKczRPY
                                                  • drzejms-buond Re: Niejednego pieca wspomożyciel 14.02.11, 13:18
                                                    na hasło BAKER może być tylko jeden odzew
                                                    www.youtube.com/watch?v=ap9JAcRHc9U
                                                    :-D))
                                                  • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 15.02.11, 10:36
                                                    ;-D
                                                    na hasło BAKER może być tylko jeden odzew.Gangsterski. Z dwururkowej flinty wystawionej z climy.Jeszcze tak niedawno była tam siateczka, ale lufa przez nią nie przechodziła.Teraz można przez nią wysunąć też wędzisko bambusowe, bo wcześniej się nie mieściło.
                                                    To nic, że drobne ptactwo i nietoperze nieraz się w nią załapią.
                                                    Ech, ten Dżosef..strojniś jakich mało.Ciało lubi zdobić kolczykami.
                                                    img163.imageshack.us/img163/8661/img3763l.jpg
                                                    img143.imageshack.us/img143/7894/img3757d.jpg
                                                    img638.imageshack.us/img638/4952/img3755wb.jpg
                                                  • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 15.02.11, 10:37
                                                    a tak w ogóle to Bakery są różne
                                                    www.youtube.com/watch?v=OPxs212oAyU&feature=fvw
                                                  • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 22.02.11, 10:17
                                                    a ja to lubię, jakby nie wiedzieć czemu..
                                                    www.youtube.com/watch?v=bd2B6SjMh_w
                                                  • drzejms-buond Re: Niejednego pieca wspomożyciel 22.02.11, 11:35
                                                    :-D)))
                                                    (to był przykład śmiechu na sali)
                                                    a pani szanowna widziała playlistę na mojej staranieee?
                                                    proszszsz zatm sprawdzić listę z napisem CRAZY
                                                    www.youtube.com/user/drzejmsbuond
                                                    jest na samym końcu- zakliknąć....
                                                    ;-]
                                                  • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 22.02.11, 17:41
                                                    drzejms-buond napisał:

> :-D)))
                                                    > (to był przykład śmiechu na sali)
                                                    Poznać swojego po śmiechu jego.Witaj, bracie w domu. W TYM domu.Lepiej nie śmiać się na sali, bo w pasy zaraz biorą.Jak już nie może śmiechu powstrzymać, najbezpieczniej iść do brudownika lub zamknąć się w jakiejkolwiek kabinie.Nigdy jednak w windzie kuchennej .

Na okoliczność przyjęcia na oddział :
                                                    www.youtube.com/watch?v=wlEKQ6FaJSY
                                                    obowiązkowe wysłuchanie
                                                  • drzejms-buond Re: Niejednego pieca wspomożyciel 23.02.11, 10:48
                                                    wysłuchanie dokonane.
                                                    boszszsz...że też za moich czasów youtubów nie było...
                                                    tasz ja tak samo cudnie grałem- sława! sława!
                                                    a teraz to już za późno by na scenę wleźć
                                                    :-[

ja to bym poprosił jednak DZISIAJ O WSPOMOŻENIE PIECA
                                                    nie o jego zagaszanie!
                                                    www.youtube.com/watch?v=lXNvwXhUMa8
                                                  • drzejms-buond offtop 24.02.11, 09:31
                                                    śniłaś mi się dzisiaj.
                                                  • modliszka61 Re: offtop 24.02.11, 19:06
                                                    offtop - ale wtopa ;-]
                                                    Najczęściej sen ten wygląda tak : stoisz , trzymając za włosy głowę wraz z płucami, a reszta leży obok.
                                                    Jest tez druga wersja snu i ona jest taka ...bardziej : na zdrowie! ;-D
                                                  • modliszka61 Re: niejednego pieca wspomożyciel 24.02.11, 19:11
                                                    wątku kuchniarskiego cd. ;-}
                                                    www.youtube.com/watch?v=x7yKk_fnJyc
                                                    www.youtube.com/watch?v=WMHL1Eqrq6k
                                                  • modliszka61 Re: niejednego pieca wspomożyciel 01.03.11, 10:00
                                                    no nie mogę się napatrzeć . ;-D
                                                    www.youtube.com/watch?v=W2DrZhOBO9o.
                                                  • drzejms-buond Re: niejednego pieca wspomożyciel 01.03.11, 12:47
                                                    a ja od wczoraj patrzę na to
                                                    www.youtube.com/watch?v=JSI9OEHPSZE
                                                    a jesli mało "wspomagajace" to polecam puścić to twoje z tym obrazkiem
                                                    www.youtube.com/watch?v=ivASIwtHALM&NR=1
                                                    chociaż niektórzy mówią ,że lepsze Prodidżi!

• drzejms-buond Re: niejednego pieca wspomożyciel 01.03.11, 12:48
                                                    po chwili

a to twoje brzmi jak Kraftwerk
                                                  • modliszka61 Re: niejednego pieca wspomożyciel 01.03.11, 22:09
                                                    No i co Dżems najlepszego narobił? Ja tu patrzę, oddech obliczam, czy starczy, na myśli mam foty własne ,którem cyknęła ze dwa dni nazad na molo we wsi mej, bo taki podobny prześwit tez załapałam, ale bez tancerzy chyba.(;-{) i w nastroju adekwatnym jestem, a on na" wspomaganie" będzie tu jeszcze zakozaczał młodocianymi.Normalnie nieładnie,nieładnie...Takich mixów w jednym wpisie nie nada.;-}
                                                  • modliszka61 Re: niejednego pieca wspomożyciel 01.03.11, 22:18
                                                    Ponieważ nie jestem ani trochę złośliwa, edytuję to, com upatrzyła pod molo.Dorzucam z godnością osobistą materiały undergroundowe w temacie morskim pozostając.
                                                    img402.imageshack.us/img402/7503/img5867m.jpg
                                                    www.youtube.com/watch?v=X33698McQ7g
                                                    www.youtube.com/watch?v=lrJJ4LgiePA

sporo tego w tubie, różnie w czasie posunięte.
                                                  • drzejms-buond Re: niejednego pieca wspomożyciel 02.03.11, 09:22
                                                    ułaaaaał alenormalnie łaaaał- odparł filozoficznie

a ja tu trywialnie z BAKTERIAMI od rana walczę
                                                    www.youtube.com/watch?v=IZ7Aif5aXlQ
                                                    niestosowny jestem, fakt!
                                                    F A K T !
                                                  • drzejms-buond Re: niejednego pieca wspomożyciel 02.03.11, 14:23
                                                    dziś odkryte. Uwielbiam ich! uwielbiam! bardziej niż kiedyś Prodigy
                                                    i choć ostatnia płyta jest nijaka
                                                    odkrywam dziś takie coś
                                                    i idę wymiękać dalej
                                                    -chrust mi zamiękł, prze pani,,,

www.youtube.com/watch?v=ePurE-rumjs&feature=BF&list=QL&index=9
                                                  • modliszka61 Re: niejednego pieca wspomożyciel 02.03.11, 23:01
                                                    A pamiętasz jak pytałeś skąd muzę biorę, a ja na to , że sama przychodzi ?
                                                    Do ciebie właśnie tak przyszła.najpierw było underwater,potem drugie underwater undergroundowe, rozwinęło się przez dubeltowe łaaał i..długo nie czekałeś na underworld.To tak działa - jak się bardzo chce.Prawda,że proste ?
                                                    :-}
                                                  • modliszka61 Re: niejednego pieca wspomożyciel 02.03.11, 23:06
                                                    Ale te zagraniczne diabły wraz z tymi cudzymi bakteriami to ja takich nadkażeń się obawiam, więc wystawię moich ziomali , co to muzykują często w karczmie w mojej wsi.
                                                    Diabeł niech się diabłem odciska !
                                                    ps.warto do końca obejrzeć listę płac tej pierwszej tubki ;-}
                                                    www.youtube.com/watch?v=pUgjIsVl7GU&feature=related
                                                    www.youtube.com/watch?v=8N57DzLGe7o
                                                  • saizha Re: niejednego pieca wspomożyciel 03.03.11, 03:51
                                                    Ot, sugestia nieśmiała...

img576.imageshack.us/img576/7905/paris00451.jpg
                                                  • modliszka61 Re: niejednego pieca wspomożyciel 03.03.11, 09:30
                                                    Bez ogródek zasugeruję, że nie stać będzie Princessy na dochtora tego.Nawet jeżeli złożycie się na spółkę z tym panem na S, za którego się Pani podaje tu i ówdzie.
                                                    Poleciłabym naszego dochtora, z naszej wsi.Nazywa się Tomasz Piasecki.Fakt, nazwisko dobrze nie świadczy o specjalności, ale to tylko nazwisko, nie da się go zmienić jak kolejny nick....
                                                  • drzejms-buond Re: niejednego pieca wspomożyciel 03.03.11, 10:13
                                                    anbiliwybyl! ktoś tu przyszedł. nie ważne że z rozdwojeniem- im więcej tym lepiej...

her dohtooor!
                                                  • saizha Re: niejednego pieca wspomożyciel 03.03.11, 21:55
                                                    Zdążyłam zauważyć, że to watek muzyczny. Zatem, zanim ustosunkuję się do Pani, pani Modliszko insynuacji, wkleją linkę muzyczną. O! nie byle jaką. Słuchaj jej od pewnego czasu nieustannie i udało mi się nawet odgadnąć szóstym zmysłem, co też konferansjer mamrocze odchylając się nieco od mikrofonu, po występie gwiazdy. Ja to w olśnieniu zrozumiałam nagle. Mówi: to ja już raczej w przyszłości podziękuję ci za twoje drinki, Linda. Oczywiście, tłumaczenie jakie jest, każdy widzi. Można poprawić.
                                                    www.youtube.com/watch?v=Byv4QsaNs4E
                                                    I co znowu Pani sugeruje, Pani Modliszko. Gdzieżby mnie nie było stać na takiego, czy innego czyniącego nieodwracalne szkody w mózgach istot myślących. Mnie, Pani Modliszko, na wszystko stać. Ja się tylko mocno mityguję, by nie pofolgować sobie za mocno, bo mam nieskrywaną nadzieję, że ta wydelikacona kobiecość drzemiąca we mnie, długo, to prawda, ale w końcu się przebudzi. Nie chciałabym jej zaprzepaścić, tym bardziej, że wiążę z nią pewne nadzieje. Czy mi zatem potrzebne stać na wszystko?
                                                    To tego tam dochtora, jak go Pani nazywa, nie stać teraz i nigdy stać nie będzie na kontakt z tak skomplikowaną osobowością, jaką sobą prezentuję.
                                                    A i pewna jestem, że rozmowa z Panią, też go bardzo by ukontentowała.
                                                  • modliszka61 Re: niejednego pieca wspomożyciel 04.03.11, 16:33
                                                    No super,że Pani wreszcie dostrzegła, ze my tu gramy, a nie uzdrawiamy.I fajnie, że nuty lindowe dała.
                                                    Jestem przekonana, że panowie tu dziejący będą zachwyceni jakąkolwiek wydelikaconą kobiecością, a już zwłaszcza taką,co sobie trochę pospała i folgować ma kategoryczny imperatyw, a obawę ma o zaprzepaszczenie jej,tej kobiecości.A na dodatek te nadzieje z kobiecością powiązane......
                                                    Panowie będą zachwyceni, bo z wiosny powodu bocianów patrzą, swetry rozdziewają i wyją chętnie jak tutejszy Dżejms. :-}
                                                    Ten nasz wsiowy dochtor, to na bank nie ma takiej skomplikowanej osobowości, bo wie Pani ,wtedy medicae cura te ipsum....
                                                    Dyskretnie nakłonię na podobieństwo Koła Fortuny : Dżimi ! Pocałuj panią..
                                                    www.youtube.com/watch?v=WfjuZVG4wGM
                                                  • drzejms-buond Re: niejednego pieca wspomożyciel 07.03.11, 09:32
                                                    modliszka61 napisała:

> Dyskretnie nakłonię na podobieństwo Koła Fortuny : Dżimi ! Pocałuj panią..

no chętnie, ale w co?
                                                  • modliszka61 Re: niejednego pieca wspomożyciel 07.03.11, 10:03
                                                    Wygląda na to, ze nijak mi pytać, bo pewnie będzie wskazanie mniej chwalebnej części ciała, a wtedy może dojść do poważniejszych nadużyć i zaprzepaszczenia tego co drzemie dosyć już długo.
                                                  • drzejms-buond Re: niejednego pieca wspomożyciel 03.03.11, 10:02
                                                    aż tak bardzo nie chciałem- samo przyszło ,ale idąc dalej tym tropem natrafiłem na to
                                                    kompletnie różne od normalnych podpałek-OPDAŁ!
                                                    enggtheworld.blogspot.com/2010/07/apocalypse-lake-michigan-underwater.html
                                                    szczególnie dwa pierwsze, a już najszczególniej drugie- widziałem wczoraj zdjęcia z tego miejsca dlatego szukam w sieci czegoś więcej...
                                                    I ja tutaj zadumam się boleśnie- przekazują nam w mediach treści o tym w co się ubrała DODA i którego peronu w Katowicach nie ma
                                                    a nic nie mówią o takich rzeczach- okrutne zaniedbanie.
                                                    idę się ubogacić!

panowie sopocianie z apteki wyszli?
                                                  • modliszka61 Re: niejednego pieca wspomożyciel 07.03.11, 10:10
                                                    O kurcze, ten post mi umknął.
                                                    Co do tych japońskich ruin ,to są na tubie w kilku miejscach.Mnie one bardzo, bardzo.A pewnie, ze fajnie byłoby takie wiadomości oglądać, ale media spełniają konkretne życzenia WIĘKSZOŚCI odbiorców.Trza se samemu szukać. :-}
                                                    Panowie to chyba z kości wyszli, Olaf jest bardzo koleżeński i muzykuje z wieloma.
                                                    btw.a muzę o zasiewach znalazł i odebrał ?
                                                  • modliszka61 Re: niejednego pieca wspomożyciel 07.03.11, 10:12
                                                    zaczynam pięknie .od poniedziałku.
                                                    www.youtube.com/watch?v=K9xgO2iiqMM
                                                    www.youtube.com/watch?v=cqu3kB6YRdo
                                                  • drzejms-buond Re: niejednego pieca wspomożyciel 08.03.11, 11:03
                                                    w istocie , interesująco ale jakbym to już gdzieś słyszał...
                                                    hmmm....
                                                    niemuzycznie dzisiaj bo mi się utrwala tamto co pani raczyła linkować w ubiegłych tygodniach,
                                                    toż dzisiaj jedynie obrazkowo
                                                    (nie wiem jak się wyświetli: podwójnie to samo czy pojedynczo(?) coś szumiało przy załadunku
                                                    drewna)
                                                    google maps wspomagało mnie całą zimę
                                                    fotoforum.gazeta.pl/5,2,drzejms-buond,0.html
                                                  • modliszka61 Re: niejednego pieca wspomożyciel 08.03.11, 15:13
                                                    a nie, to ja lepiej się wstrzymam z nutami, com je niedawno odkryła, bom sama w szoku i zachwycie, i tak se kombinuję, ze mógłbyś po nich ulec silnemu wystraszeniu.Poczekam, aż zdolności przyswajawczych nabędzie.
                                                    Z obrazów Twoich wynika, że z podglądactwa słyniesz, więc posyłam Rysia, co to mi usiadł na skanerze i objawił wszystko, aczkolwiek mocno okrojone...;-}
                                                    img340.imageshack.us/img340/1544/001kza.jpg
                                                  • drzejms-buond Re: niejednego pieca wspomożyciel 09.03.11, 10:04
                                                    :-D)))
                                                    a tego w googlach nie pokazywali!
                                                    ja poproszę tę muzę, poproszę tę nagłą a niespodziewaną- czas rozpalić nowy ogień.
                                                    Ty sobie nie myśl,ze jak co wrzucisz do pieca to się nie zapali
                                                    -ja tu zagladam często i jak coś mi nie pasuje jednego dnia to drugiego sprawdzam abarot.
                                                    ..sietunictu nie zmarnuje! WSYSKO SPŁOOOONIE! jako ten babylon!

nu! dawaj!
                                                  • drzejms-buond Re: niejednego pieca wspomożyciel 09.03.11, 10:05
                                                    a dzis od rana
                                                    www.youtube.com/watch?v=myAJUEuLKjE
                                                    zaskakująco
                                                  • modliszka61 Re: niejednego pieca wspomożyciel 09.03.11, 10:42
                                                    No nie wiem, nie wiem, Bound, czy to wypada, żeby w starym piecu diabeł palił...
                                                    Aczkolwiek muza robi mi coś przyjemnego w czeluściach, to jednak oczy zaciskam, bo tam wszędzie jest Dziat.
                                                    Ale potem tak trochę przez palce patrzę i jest tak normalnie.Po katolicku.Taka babilońska religia.
                                                    Ryzyko wyboru teraz należy do Ciebie...;-}
                                                  • drzejms-buond Re: niejednego pieca wspomożyciel 09.03.11, 12:39
                                                    zanęcę...
                                                    www.youtube.com/watch?v=X5n6fbGQhEc&feature=feedu
                                                  • drzejms-buond Re: niejednego pieca wspomożyciel 10.03.11, 10:02
                                                    zanęcam powtórnie
                                                    odkryte 4 minuty temu
                                                    www.youtube.com/watch?v=ddshz9kZw1E&feature=related
                                                  • modliszka61 Re: niejednego pieca wspomożyciel 10.03.11, 10:20
                                                    rybka połkła haczyk.nu dierży linu.
                                                    w starym piecu diabeł pali, ale można udawać, że się słów nie rozumi i nie gapić się zwłaszcza na tą wersję dub
                                                    www.youtube.com/watch?v=m0QCy-Nd40w&feature=related
                                                    www.youtube.com/watch?v=FInh_PTv1YU&feature=related
                                                    www.youtube.com/watch?v=NBcaxfwMmKw&feature=related
                                                    www.youtube.com/watch?v=0F0EbN3aICI&feature=related
                                                  • drzejms-buond Re: niejednego pieca wspomożyciel 10.03.11, 17:27
                                                    jesjesjes..już załuję ze tak późno odkrywam- do dom trza a tu takie diamenta we wunglu skryte...

tu przerwał lecz róg trzymał...
                                                  • drzejms-buond Re: niejednego pieca wspomożyciel 11.03.11, 09:35
                                                    idę słuchać wczorajsze a Ty w tym czasie posłuchaj troszku poezyji łikędowej
                                                    www.youtube.com/watch?v=d_jc-TnyIwg&feature=related
                                                  • drzejms-buond Re: niejednego pieca wspomożyciel 16.03.11, 09:53
                                                    www.youtube.com/watch?v=cGhX9lDROQI&playnext=1&list=PL2730EA0ADF70F6D9
                                                    tak, też się dziwię, no ale na rzepy rady nie ma...
                                                    pozdrawiam ze środka tygodnia!
                                                  • modliszka61 Re: niejednego pieca wspomożyciel 23.03.11, 10:22
                                                    drzejms-buond napisał:

> jesjesjes..już załuję ze tak późno odkrywam- do dom trza a tu takie diamenta we
                                                    > wunglu skryte...
                                                    >
                                                    > tu przerwał lecz róg trzymał...
                                                    coś za szybko to jesjesjes było.Zatrwożonam, czy Bound czasem nie należy do tej undergroundowej rogacizny...
                                                    Apage więc i gorzkie żale zanoszę, zdrowaśmarie odmawiam , pociągając nosem.
                                                    www.youtube.com/watch?v=ry1EGxQPPdc
                                                  • drzejms-buond Re: niejednego pieca wspomożyciel 23.03.11, 14:23
                                                    pani rozmodlona, modlitwą spowita, tasz nie wie czym się teraz w piecach pali
                                                    a nowe idzie, mocne z siłom młodzieńczom
                                                    www.youtube.com/watch?v=wgrrQwLdME8
    • olo53 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 23.03.11, 19:06
      co to jest ten tszib, czy inna cholera po arabsku to ja nic
      • drzejms-buond Re: Niejednego pieca wspomożyciel 24.03.11, 10:34
        tashib , to takie dzyndzełko , które się w palcach muzułmańskich obraca ...takie tam różańce
        • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 24.03.11, 11:00
          O, panie Dzimi, mam nadzieję, że to tylko taka niewinna literówka !
          Tashib to muzułmańskie imię męskie, jak i inne dzyndzełka takie jak Faruq,Dżamal, Irfan, Tahir i wielu , wielu innych.Takich w palcach nie obracam. ;-P
          A tasbih , to ten co ma 33 kulki i jak sobie Olo będzie mielił je w prawej dłoni, to ALLH będzie z niego zadowolony.
          Z drugiej zaś strony, podejrzewam, że będzie próbował jakichś innych siarczystych eksperymentów . ;-D
          • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 24.03.11, 11:06
            optymistycznie i lekko nakręcająco
            www.youtube.com/watch?v=ipO2aFH_i3k
            www.youtube.com/watch?v=378CbrEzUQ8
            • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 24.03.11, 11:20
              special edition ;-}
              www.youtube.com/watch?v=5J9JoWbqQ0A
          • drzejms-buond Re: Niejednego pieca wspomożyciel 28.03.11, 11:30
            modliszka61 napisała:

> A tasbih
            ?
            błąd powtarzany po wielokroć staje się prawem obowiązującym
            tashib, powiadam, tashib!
            każdy obraca co może...
            • modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 01.04.11, 14:11
              przepalam , coby nie zgasło całkiem
              www.youtube.com/watch?v=N071OyM3TsU
              • drzejms-buond Re: Niejednego pieca wspomożyciel 01.04.11, 14:42
                brrrrrrrr..czym ty palisz?
                (ale zaciekawiło)
                sprawdzam co tak kopci?: kilimadżaro czy ten VS?

po chwili..
                nie,nie, Saint Vitus zdecydowanie nie!
                kilimadżaro układam do przeschnięcia na słońcu...czarrrrrrrrnem słońcu

• modliszka61 Re: Niejednego pieca wspomożyciel 01.04.11, 14:52
                  wszystkim palę, normalnie czym się da.Butami tylko w nocy, bo kopcą. ;-}}}
                  dlatego :
                  www.youtube.com/watch?v=2bV0UxhODFk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka