Gość: wiatr IP: *.lodz.dialog.net.pl 08.03.02, 23:15 Witam, kto może mi polecić zbliżone forum w USA. Będę wdzięczny za wszystkie propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KATAHDIN Re: Amerykańskie forum IP: *.mercerville-16-17rs.nj.dial-access.att.net 21.10.02, 04:23 NIE WIEM ! Odpowiedz Link Zgłoś
leosia Re: Amerykańskie forum 11.11.02, 00:20 co rozumiesz pod ta nazwa FORUM - w spoleczenstwie - POLONIA Forum -piszacych po angielsku Forum na jaki temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus Re: Amerykańskie forum IP: 198.138.227.* 11.11.02, 20:18 Gość portalu: wiatr napisał(a): > Witam, > kto może mi polecić zbliżone forum w USA. Będę wdzięczny za wszystkie > propozycje. moje ulubione amerykanskie forum to forum.audiogon.com/cgi-bin/fr.pl ale wogole nie jest zbizone do tego forum, jest pelne tresci... polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus Re: Amerykańskie forum IP: 198.138.227.* 11.11.02, 20:19 Gość portalu: wiatr napisał(a): > Witam, > kto może mi polecić zbliżone forum w USA. Będę wdzięczny za wszystkie > propozycje. moje ulubione amerykanskie forum to forum.audiogon.com/cgi-bin/fr.pl ale wogole nie jest zbizone do tego forum, jest pelne tresci... polecam Odpowiedz Link Zgłoś