Dodaj do ulubionych

Prezent dla narzeczonego

21.02.12, 14:21
Chciałabym zrobić mojemu narzeczonemu oryginalny prezent, ktorym bedzie cieszyl sie jak dziecko i ktorego przez bardzo dlugi czas nie zapomni. Znalazlam na stronie internetowej biura podróży Funclub wyjazd na mecz FC Barcelona - Real Madryt. Myślicie, że ucieszy go taki prezent? Wyjazd podziele kosztami z jego rodzinka, chodzi o sam pomysl:)
Obserwuj wątek
    • bolrock Re: Prezent dla narzeczonego 21.02.12, 16:42
      Trudno byłoby znaleźć lepszy pomysł, ten jest idealny :).
    • Gość: Asia Re: Prezent dla narzeczonego IP: *.r.kbt.pl 21.02.12, 21:37
      Oczywiście, że to jest super pomysł!
    • violcia1983 Re: Prezent dla narzeczonego 22.02.12, 19:28
      Mój mąż na 100% by się ucieszył
      • milutki85 Re: Prezent dla narzeczonego 22.02.12, 23:24
        Ja bym się ucieszył z takiego prezentu więc narzeczony też pewnie będzie zadowolony.

---
        Zapraszam samotne osoby do Zakochajmysie.com.pl
        • krakowskim_targiem Re: Prezent dla narzeczonego 10.05.12, 10:06
          pomysł spoko, ale mój na przykład za piłką nie przepada... gdyby lubił, pewnie miałabym mniej kłopotu z wymyślaniem prezentów :D jak na razie myślę, ze fajnym pomysłem mógłby być wspólny wypad nad morze. w jastrzębiej jest primavera, oferta wygląda ciekawie, zwłaszcza wczasy odchudzające - może to byłby dobry początek do zmiany nawyków żywieniowych?
        • mama_antka2011 Re: Prezent dla narzeczonego 15.05.12, 14:30
          a ja ostatnio z mojemu facetowi w prezencie zafundowałam męskie popołudnie w Kartrock'u , pojechaliśmy ze znajomymi, chłopcy się wyżywali na torze kartingowym i laserowym paintballu a ja z dziewczynami na ostrą rybkę i drinka.
          Mają fajne ceny no i niedaleko od nas z Pragi. Jak by ktoś chciał to tu jest mapka:
          www.kartrock.pl/kontakt
          • Gość: Shapa Re: Prezent dla narzeczonego IP: *.ghnet.pl 16.10.12, 00:06
            Byłem, zobaczyłem, postrzelałem, zjadłem - polecam Kartrock :)
            fajna zabawa i taki prezent mi się bardzo spodobobał :)
    • Gość: Arnetta Re: Prezent dla narzeczonego IP: 190.236.191.* 02.05.12, 15:47
      Film ChĹ?opiec na rowerze (2011) jest super! Polecam!
    • Gość: Kimi Re: Prezent dla narzeczonego IP: *.icpnet.pl 17.05.12, 21:05
      No jak jest fanem piłki to się na pewno ucieszy. Super pomysł! :) Mój mąż teraz kończył 40 lat, załamany chodził i znalazłam coś idealnego dla niego! :) Otóż kupiłam mu zegar cofający czas :D Takie pocieszenie dla duszy było. Na pewno będzie miał go długo i ilekroć się na niego spojrzy to się uśmiechnie bo jeszcze fajną dedykację dałam do tego :)
    • Gość: Kaśka z Opola Re: Prezent dla narzeczonego IP: *.icpnet.pl 17.05.12, 21:11
      Mojemu chłopakowi na pewno by się nie spodobał, ponieważ nie lubi piłki nożnej i się nie zna na tym kompletnie można rzec. Gra w tenisa dużo i temu poświęca czas. Na takie większe turnieje to z góry już nam planuje wyjazd, także nie mam szans go zaskoczyć, bo na większość jeździmy, ale ostatnio mnie zaskoczył! Z kolegami zaczął po treningu siedzieć dużo w garażu majsterkować :o Kupiłam mu nową wiertarkę.... byście musieli zobaczyć jak się cieszył... Normalnie jak dziecko! A w życiu by mi do głowy nie przyszło, że wiertarka może tak cieszyć :D
    • 1zbych Re: Prezent dla narzeczonego 21.05.12, 14:45
      Pomysł rewelacyjny! Ale wszystko zależy kogo na co stać. Dla fanów futbolu, na rynku jest teraz raj - mnóstwo gadżetów z logo ME 2012. Fajnym pomysłem w tym temacie krawat z logo Euro.
    • Gość: Cyril Re: Prezent dla narzeczonego IP: *.user.veloxzone.com.br 31.05.12, 15:25
      Film Kot w butach (2011) jest super! Polecam!
    • Gość: Jospeh Re: Prezent dla narzeczonego IP: *.user.veloxzone.com.br 31.05.12, 15:28
      Film Generał (1926) jest super! Polecam!
    • crystalcityonline Re: Prezent dla narzeczonego 02.06.12, 13:43
      a może coś sentymentalnego? Proponuje Wasze pierwsze wspólne zdjęcie wygrawerować w kryształowej statuetce z osobistą dedykacją, zobacz jak coś takiego wygląda ---> kliknij
    • Gość: zumbi Re: Prezent dla narzeczonego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.12, 17:42
      Pomysły świetne, narzeczony się rozpłynie ze szczęścia

www.ikonografia.pl
      • Gość: Kasia Re: Prezent dla narzeczonego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.12, 09:50
        Ja polecam sklep www.ekrawat.pl

Krawaty, koszule i nie tylko. Super prezenty na Dzień Ojca!
    • Gość: marika Re: Prezent dla narzeczonego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.12, 15:54
      Może kupisz mu męską, ciekawą biżuterię? Może na przykład taki naszyjnik: tnij.org/reuw Jest bardzo męski, a do tego elegancki. Taki prezent powinien mu się spodobać.
    • Gość: Collin Re: Prezent dla narzeczonego IP: 182.185.254.* 27.07.12, 13:28
      Film Harry Potter i Insygnia Ĺ?mierci - CzÄ?Ĺ?Ä? 2 (2011) jest super! Polecam!
    • Gość: Erick Re: Prezent dla narzeczonego IP: 182.185.254.* 27.07.12, 13:47
      Juz mozna obejrzec film Sala samobojcow (2011) online!
    • Gość: Leda Re: Prezent dla narzeczonego IP: 182.185.254.* 27.07.12, 14:07
      Juz mozna obejrzec film 21 Jump Street (2012) online!
    • Gość: lola karola Re: Prezent dla narzeczonego IP: *.icpnet.pl 16.10.12, 08:58
      Pomysł spoko jeśli tak lubi piłkę, ale nie lepiej pomyśleć o czymś, o będziecie razem robić? Np mogłabyś zabrać go do spa na weekend czy też na pojedyncze zabiegi, sami będziecie, zrelaksujecie się, spędzicie czas miło.... :) zajrzyj tu miedzyzdrojespa.pl/pl/masaze są tam jakieś fajne pakiety urodzinowe i vouchery od 250zł. Ja korzystam z tego (nawet tak tylko dla siebie) :) Polecam, super sprawa :)
    • Gość: Marek butla Re: Prezent dla narzeczonego IP: *.icpnet.pl 16.10.12, 09:01
      I jak? Udał się prezent?? Ja kupuję w tym roku swojej dziewczynie zestaw różnych dobrych herbat :) Jest miłośniczką herbat z całego świata (tylko dobrych herbat :P ) i postanowiłem kupić jej wszystkie rodzaje jakie znalazłem :) www.time4tea.pl/5-herbaty-czerwone
      • tomasz.re Re: Prezent dla narzeczonego 18.10.12, 14:38
        Ja tam z wizyty na stadionie nie cieszyłbym się więcej niż z drobnego prezentu, bo pamięć jest ważna a nie wielkość prezentu. Ja np. lubię od czasu do czasu pociupać w gry komputerowe. I ostatnio dostałem od narzeczonej nowe słuchawki pewnie dlatego, że odkąd stare padły to na głośnikach dźwięk z gry był, no i chyba jej w końcu zaczęło przeszkadzać. W sumie mnie zaskoczyła, bo wybrała JBLa a dotąd ich słuchawek nie mieliśmy. Ale się przekonałem, że marka to jednak marka i słuchawki tak samo dobre jak głośniki robią. Cieszyłem się jak dziecko tymi słuchawkami, niewiele mi trzeba jak widać, haha.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka