kamilar 15.03.06, 14:28 kto wziął mięso z mojego sosu bolońskiego??:/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nekroskop88 Re: Uwa, przyznać się 15.03.06, 14:29 Widziałem jak Zewsi coś jadł w kącie kawiarni. Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Uwa, przyznać się 15.03.06, 14:32 To był batonik Mars!!! Został mi jeszcze z pamiętnej konsumcji z siostrą Magdaleną! Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Uwa, przyznać się 15.03.06, 14:33 Coś kręcisz! Ponoć zjedli go jej bracia. Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Uwa, przyznać się 15.03.06, 14:40 Jej bracia raczej mnie zjedli. Nie słyszałeś bajki o trzech braciach, którzy przyszli do domku zewsi i tak długo dmuchali, stukali i kopali, że domek się rozpadł i doszło do potężnej rozpierduchy. A batonik udało mi się schować. I nie pytaj mnie nawet gdzie! Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Uwa, przyznać się 15.03.06, 14:35 To co, może to siostra magdalenia wzięła?? Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Uwa, przyznać się 15.03.06, 14:38 Nie wiem. Kontakt z nią był bardzo bolesny. Jej bracia nie znają się na żartach i mocno biją. To nie są fajne chłopaki. Odpowiedz Link Zgłoś
maggpie Re: Uwa, przyznać się 15.03.06, 14:47 Spotkałam ją, gdy wychodziła. Kazała przekazać, że batonik zostawiła pod księgą skarg i zażaleń. Życzyła smacznego. Za braci, zwłaszcza za Prusa, przepraszała. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Uwa, przyznać się 15.03.06, 15:43 to nie mógł być zewsi, on je tylko kaszankę, salceson, smalec i kindziuka. Czasami też pierogi z mięsem i kapustą ale to naprawdę czasami Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Uwa, przyznać się 15.03.06, 19:08 A ostatnio, co by wspomóc naszych piłkarzy, kupiłem konserwę o nazwie Jaga. Jeszcze nie jadłem, ale już oblizuj swoje tłuste, serdelkowate paluszki. Konserwa ma 93% tłuszczu. Mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: mienso? 15.03.06, 17:58 Koczisss ,no jak piszesz mienso!,no jak piszesz mienso!,jak mienso piszesz?, no jak???...no?....no?,no może i dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś