vaud 21.06.04, 15:41 ja dalej na ojczyzny lonie. Rzuc emalia, albo poforumuj! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewakurz Re: Ewakurz 03.07.04, 15:43 Ujujuj, juz wiem, ze bylas, a mnie nie bylo, a teraz wiesz, ze ja jestem, i ze nie wiem, czy jestes, czy cie nie ma, bo np. robisz to, co ja chcialam zrobic, znaczy wykorzystac sobote na pracowite i solidne ranne spanie. No to jak z tym jesteniem? Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Ewakurz 03.07.04, 17:42 Ide spacerowac rodzinnie. Tez pospaceruj z Mlodzieza. Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Ewakurz 11.07.04, 19:07 vaud napisała: > Ide spacerowac rodzinnie. Tez pospaceruj z Mlodzieza. >>Dzis juz nie cza, bo mlodziez byla fcyrku. Wszystko, co mialo dojsc, dolazlo (po uprzednim skonsumowaniu mlodego psa. Zielony obejrzany, wrazenia b. pozytywne. Glowa, jak to glowa, wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Pytia 11.07.04, 23:02 ewakurz napisała: > vaud napisała: > > > Ide spacerowac rodzinnie. Tez pospaceruj z Mlodzieza. > > >>Dzis juz nie cza, bo mlodziez byla fcyrku. Wszystko, co mialo dojsc, do > lazlo > (po uprzednim skonsumowaniu mlodego psa. -------> dotad zrozumialam... Zielony obejrzany, wrazenia b. > pozytywne. Glowa, jak to glowa, wiadomo.---------> stad (mysle i mysle ) do wiecznosci... Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Pytia 16.07.04, 21:42 vaud napisała: > > Glowa, jak to glowa, wiadomo.---------> stad (mysle i mysle > ) do > wiecznosci... Ojej, wolalabym krocej. Poszukam forumow o hemicranii, na pewno sa. > > Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Pytia 17.07.04, 00:55 ewakurz napisała: > vaud napisała: > > > > > > Glowa, jak to glowa, wiadomo.---------> stad (mysle i mysle > > ) do > > wiecznosci... > Ojej, wolalabym krocej. Poszukam forumow o hemicranii, na pewno sa. ---------> to do mnie to alibi? Caly glowek jestem, ale dalej nie rozumiem Zielonego. > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Pytia 18.07.04, 17:59 E, no to od poczatku. Hemicrania to odmiama migreny u Poncjusza Pilata, procuratora i equesa romanusa. No to, skoro juz mam migrene, to chce chociaz taka sama jak P.P w Mistrzu i Malgorzacie. Zielony jest Szrek, tak samo jak pojecie Szreka. Ktore to pojecie przewazylo na szali, co zrobie teraz najpierw, czyli po powrocie z basenu: wyszy(ku)je otoz barszcz, ten co mi od maja poglo wieska cze. Podczas gdy coponiektorzy zamorscy siedza teraz z nogami w wodzie gdy slonce w zenicie, a tu juz zarazapadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Pytia 19.07.04, 05:41 ewakurz napisała: > E, no to od poczatku. Hemicrania to odmiama migreny u Poncjusza Pilata, > procuratora i equesa romanusa. No to, skoro juz mam migrene, to chce chociaz > taka sama jak P.P w Mistrzu i Malgorzacie. ------> hej, ja wiem ale tez jakby od polglowkow wymyslanie, to sie trudno powstrzymac od skomentowania. > Zielony jest Szrek, tak samo jak pojecie Szreka. -----> anty - ta -bajka jakos nie trafia. chociaz rzalam, jak wszyscy, z oslem na czele. > Ktore to pojecie przewazylo na szali, co zrobie teraz najpierw, czyli po > powrocie z basenu: wyszy(ku)je otoz barszcz, ten co mi od maja poglo wieska > cze. -----> buraczki nadziejam nabylas i nie bedziesz eksperymentowac z dzemem malinowym? > Podczas gdy coponiektorzy zamorscy siedza teraz z nogami w wodzie gdy slonce w > zenicie, a tu juz zarazapadnie. -----> wczoraj 35 stopni C, dzisiaj 20. Basenowi pomachalam z daleka. Napadalo do niego albowiem przez noc cale galony lodowatej wody. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re:Niescislosc w hali fabrycznej. 05.08.04, 23:20 Moze i P.P. dzieki Dzielu jest jednym z najbardziej znanych podmiotow cierpiacych na hemikranie ale niestety nie jedynych :-(((( Hemikran. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re:Niescislosc w hali fabrycznej. 06.08.04, 23:57 Zaliczam sie do Grona Migrenowego niestety tez. Odpowiedz Link Zgłoś