Dodaj do ulubionych

prezent urodzinowy

IP: *.dynamic.chello.pl 07.06.13, 00:24
Witam,
Moja dziewczyna Klaudia za miesiąc obchodzi 21 urodziny. Stwierdziłem ze dostanie ode mnie prezent którego przygotowanie zajmie mi trochę czasu. Dostanie pudełko z dużą ilość kartek urodzinowych. Stąd moja prośba do Was, żeby każdy kto jest w stanie napisał kartkę z życzeniami urodzinowymi i przekazał mi w kopercie, lub wysłał na mój adres.
Przemysław Cygan
Ul. Racławicka 54/60
30-017 Kraków.
Mam nadzieję że nie robię nic wbrew regulaminowi.
Kartek mam już 20, w tym jedną po rosyjsku, jedną po ukraińsku, jedną po włosku i jedną po niemiecku. Z góry dziękuję za każdą kartkę
Obserwuj wątek
    • Gość: Przemek Re: prezent urodzinowy IP: *.dynamic.chello.pl 27.06.13, 13:51
      ode mnie będzie zdjęcie ze mną(sklejone z 12 zdjęć więc będzie 12 mnie na jednym zdjęciu) z napisem KOCHAM CIĘ.
      Koszulkę dostanie przy innej okazji, bo też o tym myślałem;)
      • Gość: aruni Re: prezent urodzinowy IP: *.222.141-19.ip4.alfazone.pl 30.06.13, 11:37
        heh ciekawy pomysł a może kupisz karnet do szkoły tańca na przykład ?:D zapisz panne do szkoły tańca np Ananday.pl na taniec brzucha :D i ty skorzystasz i ona ;-)
        • Gość: Przemek Re: prezent urodzinowy IP: *.dynamic.chello.pl 01.07.13, 00:19
          Oboje tańczymy w zespole;) a co do kartek, to mam już 70, w tym od jej nauczycieli z liceum (jesteśmy z różnych miejscowości) a także od jej rodziny:)
        • panpietruszka Re: prezent urodzinowy 03.07.13, 15:46
          Super pomysł, pozdrawiam ;)
    • polajen Re: prezent urodzinowy 01.07.13, 09:53
      Hmm ciekawy pomysł z tym prezentem. Mógłbyś później wkleić zdjęcie jak to wygląda i jak masz zamiar jej to wręczyć ? :)

--
      kursy szkolenia szczecin
      • Gość: Przemek Re: prezent urodzinowy IP: *.dynamic.chello.pl 01.07.13, 11:37
        Na razie są same koperty z kartkami i życzeniami;) Mam zamiar to wszystko włożyć do jakiegoś ładnego pudełka i zawiązać kokardę;) no i takie pudełko ode mnie dostanie do rak własnych
        • Gość: Przemek Re: prezent urodzinowy IP: *.dynamic.chello.pl 01.07.13, 12:00
          tutaj znajdują się skany wszystkich kartek które dotychczas zebrałem. Jest ich 70 i całkiem możliwe że uda mi się dobić do 100

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka