kropka1005 08.03.07, 09:46 czy w przyszłym tyg możemy się jakoś umówić na tą żurawinę?i jaja z omega 3? czy kupujesz jakos tez olej lniany niebawem? Link Zgłoś Obserwuj wątek
kompotzsushi Re: kompotzsushi 08.03.07, 11:18 1- żurawina i jajka (jeśli będą, bo czasem ich nie ma) - jak najbardziej, tylko nie wiem jeszcze w jaki dzień... 2- olej - zamierzam pojechać w przyszłym tygodniu do Wrocławia, pewnie przed weekendem, to kupię dla siebie i dla Ciebie też, jeżli chcesz; mój się skończył dzisiaj, więc przechodzę na 3 łyżki siemienia za każdą łyżkę oleju. Jutro powinnam znać mniej więcej swój rozkład przyszłego tygodnia, to wyślę Ci propozycje daty wspólnego wypadu do makro na kropka1005@gazeta.pl, ok? Chyba, że interesuje Cię przyszły weekend, to wtedy sobota po południu albo niedziela - też po południu. Hej! Link Zgłoś
kropka1005 Re: kompotzsushi 08.03.07, 11:36 dzieki wielkie za odzew, czekam na wieci na maila, może sie zdarzyć, ze bede musiała sie stobą spotkać, tylko po to zeby odebrac zakupy bo maż w sobotę wyjeżdza do chin...ale moze przyszła sobota by wchodziła w gre...hmm, daj znac kiedy co i jak a ja Ci wtedy odpowiem ok?:)Musze sie zorganizować oi wywiedzieć, czy miałabym opiekę dla Ali...Olaj-jak najbardziej jestem chetna:) Link Zgłoś
kropka1005 Re: kompotzsushi 12.03.07, 12:34 no ijak sie umawiamy?u mnie w skl ze zdr zywnościa olejj lniany 240ml kosztuje 6 zl z hakiem, mały sok zurawinowy, ponad 9:/.Zakupiłam juz wsyztskie zioła. A siemie lniane lepiej kupić prażone czy normalne?W całych ziarnach czy już zmielone?Bardzo się ciesze, ze sie spotkamy bo przy okazji bede Cie prosić o parę rad co do gla cla nie wiem które kupić i wogóle co najlepiej na poczatek i jak brać...skomplkowane to troche Link Zgłoś
kompotzsushi Re: kompotzsushi 12.03.07, 13:01 Hej, po olej wybiorę się chyba do Wrocławia pod koniec tygodnia. Umówić się na zurawiny będę mogła, mam nadzieję, jutro, bo dzisiaj powinnam ustalić plan tygodnia. Siemię lniane normalne, najlepiej w ziarnach i mielić samemu, zwłaszcza gdy nie masz jeszcze oleju (wtedy 3 łyżki siemienia zastępują 10łyżkę oleju). Mielone siemię lniane jest ODTŁUSZCZONE, więc nadaje się do koktailu, ale nie dostarcza NNKT. GLA - ja stawiam na ogórecznik w butelce (Oleofarm). Tu pisałam o GLA i nie tylko : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=31072&w=58832179&wv.x=2&a=58866438 Na razie Link Zgłoś
kropka1005 Re: 3 łyżki siemienia zastępują 1 łyżkę oleju 15.03.07, 09:40 hej, jezeli nie kupiłas jeszcze oleju lnianego a jesli kupiłas to trudno - daj znac to się spotkamy i odbiorę.Muszę sie wstrzymać jeszcze tochę z zakupami niestety, siła wyższa.Zabrakło mi funduszy Link Zgłoś
kompotzsushi olej 15.03.07, 11:39 Hej, kropka, Nie kupiłam go jeszcze, dzisiaj jadę do Wrocławia i jutro chcę go kupić. To co - dla Ciebie nie brać? Mogę też zrobić taki numer, że jedną butelkę podzielę na pół (tzn. pół przeleję do innej) i dam pół litra mojej koleżance, a drugie pół zostawię dla Ciebie. Tak czy siak, kupię tą jedną butelkę więcej, to się zastanów. Link Zgłoś
kompotzsushi olej - P.S. 15.03.07, 11:56 Dzisiaj we Wrocławiu jest jakiś wykład,po którym można ten olej kupić w cenie 35 zł za litr, może zdążę na niego dojechać (o godz. 17.00, a jeszcze mam sporo do zrobienia). Link Zgłoś