Dodaj do ulubionych

Świąteczne prezenty!

03.12.14, 11:22
Co w tym roku ciekawego kupujecie swoim bliskim na święta?? Macie jakieś oryginalne pomysły, czy raczej trzymacie się klasyki?

Ja jak co roku kupuję mamie i siostrze biżuterię. Coś delikatnego, srebrnego, w tym stylu:
www.polcaratdesign.pl/obj.php?act/showM/id/f17da790fcd41466a10c3d68c63e23a8/size/214_214
Mój brat i tata dostaną coś z galanterii skórzanej, nie wiem jeszcze czy pasek, czy portfel, bo wybór tutaj jest zbyt duży: www.arwena.com/img/plpasban.jpg :P

Jak co roku zamawiam w Internecie, bo nie znoszę tego świątecznego szału w Galeriach Handlowych... A Wy co i gdzie kupujecie?? :)
Obserwuj wątek
    • longin_w Re: Świąteczne prezenty! 05.12.14, 11:18
      Ja w zeszłym roku zrobiłem nietypowy prezent swojej rodzince i wykupiłem im karnety na strzelnicę MAGNUM w Poznaniu. Ubaw po pachy mieliśmy :) W tym roku też planuję wykupić jakieś karnety dla nas na oryginalną rozrywkę :)
    • olcixj Re: Świąteczne prezenty! 09.12.14, 22:01
      Ja tacie i bratu kupiłam komplety ubrań termoaktywnych, a że nie lubię biegać po sklepach to zamówiłam na stronce brubeck.pl
    • anna8484 Re: Świąteczne prezenty! 20.12.14, 13:42
      Ja w tym roku zdecydowałam się prezenty pamiątkowe. Prawie całej rodzince zamówiłam fotokalendarze, a rodzice dostaną dodatkowo fotoksiążkę ze zdjęciami ich, nas i wnuczki. :) Fajne promocje mają na www.cotofoto.pl/ więc warto korzystać. :) Do tego zrobiłam własnoręczne upominki, zatem prezenty w tym roku będą niepowtarzalne i pamiątkowe. :)
      • klopsiczka Re: Świąteczne prezenty! 22.12.14, 21:50
        Też bardzo lubię robić takie prezenty. Zrobiłam foto-kartki z życzeniami, książkę ze zdjęciami i historyjką. Lubię robić takie prezenty, bo wiem, że obdarowywana osoba wie, że to specjalnie dla niej.
        __________________________________________________________________________________
        Czy artystyczne fotografie wnętrz mogą ozdobić plastikowe wizytówki firmowe ??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka