freewolf 17.09.04, 19:33 Niech mnie ktoś przytuli. :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saunne Przytulam :))))))))))))))))))))))))) 17.09.04, 19:56 Co się stało (jeśli to nie tajemnica)? Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Przytulam :))))))))))))))))))))))))) 17.09.04, 20:49 saunne napisała: > Co się stało (jeśli to nie tajemnica)? A nic takiego. Jestem chory i mam przed sobą perspektywę jeszcze miesiąca chorowania, przez co opuszczę 3 mecze Jagiellonii. I to ostatnie mnie dołuje. :( Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Przytulam :))))))))))))))))))))))))) 17.09.04, 21:22 Toż nie najlepiej z ich grą. Będziesz miał mniej stresów. ps. Dużo sił. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( 17.09.04, 21:57 Pojdz do mej piersi. Przytule niczym pani matka i poglaszcze po glowce. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( 17.09.04, 22:59 Szybkiego powrotu do zdrowia! Odpoczywaj! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( 18.09.04, 09:54 A mogę poklepać po plecach? Łączę się w bólu. Samem obłożnie chory... Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( 18.09.04, 10:43 ralston napisał: > A mogę poklepać po plecach? Łączę się w bólu. Samem obłożnie chory... czyżby katar...? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( 18.09.04, 12:53 ralston napisał: > A mogę poklepać po plecach? Łączę się w bólu. Samem obłożnie chory... Czyżby wynik opieki nad chorym dzieckiem? Gratuluję poświęcenia i oddania. Trzymaj się cieplutko i zdrowiej szybko. Ale przynajmniej nie chorujesz sam, więc się nie nudzisz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( 18.09.04, 12:54 Dziękuję wszystkim. A naszym uroczym foremkom wielkie :* (ale oczywiście dopiero jak będę zdrowy) :) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( 18.09.04, 15:54 To poważme schorzenie musi być jeżeli aż przez miesiąc musisz zdrowieć. Zdrowie ważne - mecze Jagiellonii dużo mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( 18.09.04, 22:15 habitus napisała: > To poważme schorzenie musi być jeżeli aż przez miesiąc musisz zdrowieć. > Zdrowie ważne - mecze Jagiellonii dużo mniej. Jaga ważniejsza. Dziś, bez mojego dopingu, tylko zremisowali. :( Jestem pewien, że gdybym tam był, to by wygrali. :( Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( 24.09.04, 18:02 freewolf napisał: > Jaga ważniejsza. Dziś, bez mojego dopingu, tylko zremisowali. :( > Jestem pewien, że gdybym tam był, to by wygrali. :( No to już wiem co to za choroba. :))))))))))) Podaję definicję choroby za Skinner'em & Clease'm: "Paranoja zaczyna się wtedy, gdy przestajesz chodzić na mecze rugby, ponieważ zawodnicy co chwila robią na boisku "młyn" żeby cię obgadywać" Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( 24.09.04, 18:17 habitus napisała: > No to już wiem co to za choroba. :))))))))))) > Podaję definicję choroby za Skinner'em & Clease'm: > "Paranoja zaczyna się wtedy, gdy przestajesz chodzić na mecze rugby, ponieważ > zawodnicy co chwila robią na boisku "młyn" żeby cię obgadywać" Ale już mi lepiej. I nawet ten miły biały pan powiedział, że mogę zatrzymać sweterek. :) Tylko nie zgadza się na przeróbkę rękawów. :( Odpowiedz Link Zgłoś
jarek-ny Re: :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( 26.09.04, 07:12 Przypomniala mi sie taka stara piosenka: "...do serca przytul psa, wez na kolana kota..." Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( 29.09.04, 18:53 Boli mnie całe ciało... a najbardziej plecy :( I mi nie dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( 29.09.04, 18:58 Może to początek grypy... Bardzo współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
zaklinacz_koni Re: :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( 29.09.04, 21:23 saunne napisała: > Boli mnie całe ciało... a najbardziej plecy :( > I mi nie dobrze... Miód, miód, miód. I jeszcze raz miód. Najlepiej z mlekiem. Jakiś syrop. I koniecznie Ferwex. Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( 29.09.04, 21:29 zaklinacz_koni napisał: > Miód, miód, miód. I jeszcze raz miód. Najlepiej z mlekiem. Jakiś syrop. I > koniecznie Ferwex. Mleko i miód tak. Byle bez czosnku... :-/ > Słońce świeci nad Białymstokiem, Warszawą i całym światem... > Dzięki Ci Boże, że otaczasz nas troską... A w Warszawie dziś nie świeciło. W Białymstoku mają lepiej :) Ale dzięki i za to :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( 29.09.04, 23:15 aand napisał: > > Mleko i miód tak. Byle bez czosnku... :-/ Ty wstrętny antysemito... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jarek-ny Re: :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( 30.09.04, 21:54 wampiry! Odpowiedz Link Zgłoś