olo53 11.01.05, 20:14 Uscisnalem dlon osobiscie. 1. Piotrowi Skrzyneckiemu 2. Czeslawowi Miloszowi 3. Slawomirowi Mrożkowi 4. Zonie Mrozka- prosze sie nie smiac! p.s. Z wszystkimi, szlo sie dogadac. Moge podac jak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vaud Re: Podawalem reke osobiscie.Komu Wy? 11.01.05, 23:55 Millefiori podawalam reke. Baloo tez. Oraz Ewie Kurz. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Podawalem reke osobiscie.Komu Wy? 12.01.05, 00:37 Ja podam ksiazke trzynastego. Jak podpisze to opisze:-))) Spotkam swojego Idola. K. Szczesliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Podawalem reke osobiscie.Komu Wy? 16.01.05, 10:43 I co, Kranie? I co? Mialas napisac, Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Podawanie ksiazki:-))) 16.01.05, 22:50 millefiori napisała: > I co, Kranie? I co? Mialas napisac. Trzynastego przyjechal do Oslo Guenter Grass. Moj idol nie tylko literacki ale w ogole. Wyciagnelam lekko wyswiechtany bebenek , Mlodziez ( tez uwielbiajaca G.G ) zabralam na spotkanie. Mlodziez na Okoliczosc ulozyla wiersz: Er ist toll , er ist cool, er ist geil, er ist sexy, er ist krass , er ist GUENTER GRASS. Gras w naturze jest .. swietny. czytal Mein Jahrhundert. Poplakalismy sie ze smiechu jak opisywal slynny gest Brandta w Warszawie. Dostalismy autograf :-)) Kran. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Podawalem reke osobiscie.Komu Wy? 12.01.05, 08:35 Balooniowi BrezlY-emu (kolejność chronologiczna) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Podawalem reke osobiscie.Komu Wy? 12.01.05, 13:49 Tez w kolejnosci chronologicznej zapodam: - Pierans - Baloo - Vaud I dodam nieskromnie, ze z Pierans i Vaud to sie sobie na leb na szyje rzucalysmy! Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Podawalem reke osobiscie.Komu Wy? 12.01.05, 13:56 boszszsz, jak mogłam o Pieransie zapomnieć, pamiętając jednocześnie o Baloo... toż to jednego dnia było... (na swoje usprawiedliwienie dodać jedynie mogę, iż wielu innym godnym osobom rękę wówczas ściskałam, a jedna godniejsza od drugiej) W pierś się biję, aż echo dudni... Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Podawalem reke osobiscie.Komu Wy? 12.01.05, 14:14 Eno, bo sobie krzywdę zrobisz! Ja podawałam rekę 1. Jagucie 2. Baloowi 3. Mille (tu już, w rzeczy samej, było rzucanie się na szyj, mam to przed oczyma!) Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Podawalem reke osobiscie.Komu Wy? 12.01.05, 03:04 Juz mi przechodzi! Czy te promile tak bardzo widac? Powod byl - umarla moja dobra przyjaciolka (37) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Podawalem reke osobiscie.Komu Wy? 12.01.05, 07:46 Jakie promille, Olo?! To my ci tu cisnienie obnizamy a ty siegasz po metody tradycyjne, no nie! Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Podawalem reke osobiscie.Komu Wy? 12.01.05, 13:50 Olo, Ty mi cisnienia nie podbijaj... Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Podawalem reke osobiscie.Komu Wy? 12.01.05, 14:04 nawet nas nie zaprosił.. Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Podawalem reke osobiscie.Komu Wy? 12.01.05, 12:03 Na szczescie u mnie jak u Garpa - wiecej dni sans niz avec. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: Podawalem reke osobiscie.Komu Wy? 12.01.05, 16:53 olo53 napisał: > Na szczescie u mnie jak u Garpa - wiecej dni sans niz avec. To niedobrze. najlepiej gdy jest więcej avec un peu niż całkiem sans ;o) Wzorzec un peu na szczęście nie stoi w Sevres lecz jest ustalanyindywidualnie. Sciski wszystkim. B. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Podawalem reke osobiscie.Komu Wy? 12.01.05, 17:28 baloo napisał: > Wzorzec un peu na szczęście nie stoi w Sevres lecz jest ustalanyindywidualnie. Tu sie gleboko zamyslilam nad relatywnoscia unpeuowania. W zaleznosci od szerokosci geograficznej, kregu kulturowego i tzw. mocnej glowy. Odpowiedz Link Zgłoś