pinkpanther 13.01.05, 18:46 choć uwielbiam Gradufkę, to forum to nie miejsce na ploteczki o rzeczach i osobach, o których inni nudziarze nie mają pojęcia. tak uważam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gradufka Kiniu, ploteczki 13.01.05, 18:50 sa abstrakcyjne i czsem daleki od prawdy, a poza tym monopolizujemy tylko jeden, maks dwa watki, reszta jest normalna. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Kiniu, ploteczki 13.01.05, 18:52 no ale mi przykro tak się jakoś robi... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam./nt 13.01.05, 18:56 może to tylko moja opinia nie chcę żebyście poczuły się niechciane - my sami zostaliśmy "wyszczuci" z fk, więc wiem, jak to jest Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Jakos nie moglam 13.01.05, 19:01 sie powstrzymac przed prywata, zwlaszcza,ze jacekiplacek odezwala sie po dluzszej przerwie zupelnie nieoczekiwanie. Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Kiniu 13.01.05, 19:09 będę mówił tylko w swoim imieniu -nie mam o rzeczach i osobach pojęcia, które posiadacie z Colą i starszymi z ndz -nie przeszkadza mi to -uważam że to fajne, jak się kobity nie krępują -przestrzeni nie zajmuje -sytuacja jest prawie dokładną kopią tej na fk -co mi się podobało tutaj to absolutna tolerancja i otwartość -co jest wartością pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Tempe Obronca!/nt 13.01.05, 19:13 A moze ty jestes elokwentny prawnik ze zdkecia w ktorym sie jacekplacek podkochuje platonicznie? Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka A w moim 13.01.05, 19:17 poscie powyzej jest jednak tekst tylko zapomnialam wykreslic "nt". Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Kiniu 13.01.05, 19:16 wciąż jestem tolerancyjna i otwarta. wyraziłam tylko swoją opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Kiniu 13.01.05, 19:19 a to ja przepraszam i tylko na chwilę nigdy nie spodziewałem się, że będę wypisywał takie poważne banialuki w związku z utratą twarzy prosze uprzejmie o usunięcie powyższego Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka nie usuna 13.01.05, 19:20 kiedys tez zglaszalam takie wnioski utrata twarzy zostanie zapisana w protokole i tam juz pozostanie Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: nie usuna 13.01.05, 19:25 no to faceless bendem leżał ułapany krancowym jakimś chwytem judo bendem walił łapą w matę i ostatkiem sił pytał kto na pierwszym, kto... nuda jeszcze? nuda? Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.placek1 Re: Nie podoba mi się prywata na forum 13.01.05, 19:21 Droga Kiniu! Ja rzadko siedzę w sieci, w związku z czym mogę Cię zapewnić, że sprowokowana przeze mnie (zapewne) prywata szybko zniknie w mrokach niepamięci, a forum, na którym bywasz odzyska swój dawny nie-prywatowy charakter. z przeprosinami i poważaniem jacek Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka tempe 13.01.05, 19:32 napisales zagranicznie, czyli elokwentnie. wiedzialam!!!! Po co komu twarz, tylko z nia klopoty. Wezme piling brzyskwiniowy i swoja zetre. A jak juz jest pierwsz a osoba bez twarzy- czyli ty, i drtuga-. czyli ja, to sie zrobi moda i to bedzie trendy Odpowiedz Link Zgłoś
ja.s Re: Nie podoba mi się prywata na forum 13.01.05, 23:01 Kinia jak Ci nie wstyd- jest tyle miejsca w sieci i na tym forum???? Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Nie podoba mi się prywata na forum 14.01.05, 09:45 wstyd mi wstyd! proszę o klapsa! Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Nie podoba mi się prywata na forum 14.01.05, 11:07 to ja dam! ja dam! ja! adam damom Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Nie podoba mi się prywata na forum 14.01.05, 11:47 czuję się ukarana i proszę o jeszcze! Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Z ta prywata to Kinia miala troche racji 14.01.05, 13:24 Watkow byc moze za duzo nie zajela, ale rzeczywiscie byc moze na prywatne spotkania lepsze by byly czatpokoje, mozna by sobie pozwolic na wieksza swobode i unikneloby sie internetowego ekshibicjonizmu. Nie usmiecha mi sie bieganie na golasa po sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.s Re: Z ta prywata to Kinia miala troche racji 14.01.05, 19:23 W czym problem- chcecie- piszecie (prywatnie), nie chcecie nie piszecie,a ze wszyscy to mogą czytać- przeciez wiecie. Odpowiedz Link Zgłoś