Gość: poablo IP: *.icpnet.pl 03.02.05, 12:06 moje ulubione paczki roznia sie znacznie od tradycyjnego idealu - sa wypelnione bita smietana, maja polewe z czekolady i posypke z wiorkow kokosowych, marzenie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rafi Re: Słonina z wódką zamiast pączka IP: *.95.108.194.contactel.net 03.02.05, 14:42 ja uwielbiam z budyniem waniliowym !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozor Re: Słonina z wódką zamiast pączka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 15:35 Moja ulubiona wodka nie jest jak zwykla wodka. To musi byc conajmniej zurawinowa Finlandia. Ewentualnie sprawdza sie dobry browar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fredek Re: Słonina z wódką zamiast pączka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 16:24 Mnie już nie grozi czwartkowe obżarstwo. Uff... Żona upiekła skubańca parę dni temu i tak się objadłem,że do najbliższych świąt mam wstręt do słodkości. Ale mimo to muszę przyznać, że ten skubaniec jest niezłym "skubańcem". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Net Re: Słonina z wódką zamiast pączka IP: *.pkobp.pl 03.02.05, 16:32 Fuj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga25 Re: Słonina z wódką zamiast pączka IP: 80.50.191.* 03.02.05, 17:25 zjadlam dzisiaj 2 bo jestem na djecie bylo super bardzo lbie slodycze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zembaty Re: Słonina z wódką zamiast pączka IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 03.02.05, 17:39 ja nie zjadlem i nie zjem dzis zadnego paczka, bo zbijam mase. ale na woodzie z tlusta zagrycha to mam ochote juz z 2 miesiace - czas cos wypic :D pozdrowienia dla lasuchow :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smacznego chyba ci się pączek z murzyńskim kutasem pomylił IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 17:56 chyba ci się pączek z murzyńskim kutasem pomylił :) - też jest wypełniony smietaną, z zewnątrz jest czarny a te wiórki to łupierz z włosów łonowych hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @@@ Re: Słonina z wódką zamiast pączka IP: *.motorola.com 03.02.05, 22:44 Redaktor tego artykulu powinien uwazac z tym przeliczaniem kalorii. Bo jak jakis kolarz trenujacy profesionalnie wezmie sobie te liczby do serca, a nie daj Boze, zjadl juz 10 paczkow, to z chlopaka nic nie zostanie po 8 godzinach jazdy. Na przeliczanie kalorii odsylam www.primusweb.com/fitnesspartner/jumpsite/calculat.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Słonina z wódką zamiast pączka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 23:15 Autor tego artykułu powinien też wiedzieć, jak się używa skrótów: "Przeciętny pączek waży 50 gr..". "gr" to skrót od grosza, a nie od grama [g]. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziesiu ręklamóję pączki z trąnxeną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 23:23 zaprąszamm wszystich do bląku na klaudyny na mojię pączki z tranxęną nadzięwanę spoko. piękę według staręj rodzinej tradycji którą od ląt kuyltywuję lępsze niż u Bliklęgo. chcesz się najeść na tłusty czwąrtek to wpądnij tanio naprąwde kupisz święzę prosto z mojęj fabrykki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: Słonina z wódką zamiast pączka IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 04.02.05, 09:07 Przeciętny pączek ma 200 kilo kalorii, inteligenci ... Mały tik tak ma 2 kilo kalorie - a więc 10 razy więcej niż pączek o którym piszecie. Odpowiedz Link Zgłoś