Dodaj do ulubionych

Słonina z wódką zamiast pączka

IP: *.icpnet.pl 03.02.05, 12:06
moje ulubione paczki roznia sie znacznie od tradycyjnego idealu - sa
wypelnione bita smietana, maja polewe z czekolady i posypke z wiorkow
kokosowych, marzenie :)
Obserwuj wątek
    • Gość: rafi Re: Słonina z wódką zamiast pączka IP: *.95.108.194.contactel.net 03.02.05, 14:42
      ja uwielbiam z budyniem waniliowym !!!!!
    • Gość: pozor Re: Słonina z wódką zamiast pączka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 15:35
      Moja ulubiona wodka nie jest jak zwykla wodka. To musi byc conajmniej zurawinowa
      Finlandia. Ewentualnie sprawdza sie dobry browar.
    • Gość: fredek Re: Słonina z wódką zamiast pączka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 16:24
      Mnie już nie grozi czwartkowe obżarstwo. Uff... Żona upiekła skubańca parę dni
      temu i tak się objadłem,że do najbliższych świąt mam wstręt do słodkości. Ale
      mimo to muszę przyznać, że ten skubaniec jest niezłym "skubańcem".
    • Gość: Net Re: Słonina z wódką zamiast pączka IP: *.pkobp.pl 03.02.05, 16:32
      Fuj!!!
    • Gość: aga25 Re: Słonina z wódką zamiast pączka IP: 80.50.191.* 03.02.05, 17:25
      zjadlam dzisiaj 2 bo jestem na djecie bylo super bardzo lbie slodycze
    • Gość: zembaty Re: Słonina z wódką zamiast pączka IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 03.02.05, 17:39
      ja nie zjadlem i nie zjem dzis zadnego paczka, bo zbijam mase. ale na woodzie z tlusta zagrycha to mam ochote juz z 2 miesiace - czas cos wypic :D
      pozdrowienia dla lasuchow :)
    • Gość: smacznego chyba ci się pączek z murzyńskim kutasem pomylił IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 17:56
      chyba ci się pączek z murzyńskim kutasem pomylił :) - też jest wypełniony
      smietaną, z zewnątrz jest czarny a te wiórki to łupierz z włosów łonowych hehehe
    • Gość: @@@ Re: Słonina z wódką zamiast pączka IP: *.motorola.com 03.02.05, 22:44
      Redaktor tego artykulu powinien uwazac z tym przeliczaniem kalorii. Bo jak
      jakis kolarz trenujacy profesionalnie wezmie sobie te liczby do serca, a nie
      daj Boze, zjadl juz 10 paczkow, to z chlopaka nic nie zostanie po 8 godzinach
      jazdy. Na przeliczanie kalorii odsylam
      www.primusweb.com/fitnesspartner/jumpsite/calculat.htm
      • Gość: Greg Re: Słonina z wódką zamiast pączka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 23:15
        Autor tego artykułu powinien też wiedzieć, jak się używa skrótów: "Przeciętny
        pączek waży 50 gr..". "gr" to skrót od grosza, a nie od grama [g].
    • Gość: karol Ja zjadłem dzisiaj 8 paczków IP: *.icpnet.pl 03.02.05, 23:05
    • Gość: Dziesiu ręklamóję pączki z trąnxeną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 23:23
      zaprąszamm wszystich do bląku na klaudyny na mojię pączki z tranxęną nadzięwanę
      spoko. piękę według staręj rodzinej tradycji którą od ląt kuyltywuję lępsze niż
      u Bliklęgo. chcesz się najeść na tłusty czwąrtek to wpądnij tanio naprąwde
      kupisz święzę prosto z mojęj fabrykki.
    • Gość: AA Re: Słonina z wódką zamiast pączka IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 04.02.05, 09:07
      Przeciętny pączek ma 200 kilo kalorii, inteligenci ... Mały tik tak ma 2 kilo
      kalorie - a więc 10 razy więcej niż pączek o którym piszecie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka