millefiori 01.03.05, 08:42 Na zwolnieniu czy na wczasach, bo ani kartki na lodowce nie zostawiliscie, ani nie wypisaliscie sie na portierni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brezly Re: Olo i Kurz! 01.03.05, 08:43 No wlasnie wlasnie. Bo was wywiesimy w gazetce sciennej. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Olo i Kurz i Kran!!! 01.03.05, 16:01 millefiori napisała: > I komisja z kadr przyjdzie ---> moim zdaniem graja z palaczem w pokera albo w makao. Ktos sprawdzal? Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Olo i Kurz i Kran!!! 01.03.05, 16:02 Posnęli w cieple na zale wungla i tyle. Mam nadzieje, że karty im sie nie zajęły Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Olo i Kurz i Kran!!! 01.03.05, 16:24 na boku dziejo? stany magazynowe się zgadzajo? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Olo i Kurz i Kran!!! 01.03.05, 16:26 Stroz ostatnni wzburzony. O Okawango sie boi. "Tama tamie!" krzyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Olo i Kurz i Kran!!! 01.03.05, 16:28 Znaczy, ziolek zaparzyc i tabletki z suszonej zaby, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Olo i Kurz i Kran!!! 01.03.05, 16:29 Nie, bo jak sie dowie ze z zaby to przeklnie. Ekologicznie mu sie zrobilo. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Olo i Kurz i Kran!!! 02.03.05, 08:19 Ale stroz mnie przekonal. Zobabcz tu: www.irn.org/programs/okavango/index.asp?id=001005.destructive.html www.conservation.org/xp/frontlines/science/fieldnotes23.xml Wysusza to :-( www.bildungsservice.at/faecher/geo/Staaten%20und%20Landschaften/Botswana/photogalerie_botswana_01.htm Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Olo i Kurz i Kran!!! 02.03.05, 08:44 Juz Pierance mowilam i udzielilam instrukcji coijak. Twoja Pierworodna sie akurat lapie na: www.rec.org/REC/Programs/Greenpack/ Jest wersja tez wersja pl. Blizsze szczegoly zapodam jesli chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Olo i Kurz i Kran!!! 02.03.05, 14:39 millefiori napisała: > Na chalture gdzie poszli? ===> A i owszem. Nianiusia juz nie marioluje, cza kartki rozne pouzupelniac bo rozmaite bostwa sie o dziesiecine upominaja, zagrode pozamiatac i mebliska pana Kurza porozmieszczac, piersia cale towarzystwo wykarmic i w ogole. A powolania, czy tez woli bozej, do zadnego z tych aspektow exystencji u Kurza nie wykryto. O. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Olo i Kurz i Kran!!! 02.03.05, 15:04 Musi sie Kurz wkurzyc zeby, tak? Czesc :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Olo i Kurz i Kran!!! 02.03.05, 15:45 brezly napisał: > Musi sie Kurz wkurzyc zeby, tak? > Czesc :-)) ===> Czesc Brezly. Z nieba opacznosc na skrzydlach Cie zniosla. Na smierc zapomnialam o wlaczeniu motorka wkurzeniowego, nieodmiennie skutecznego. Jak wiekszosc populacji planeternej, nie mysle na codzien o paliwach alternatywnych :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Olo i Kurz i Kran!!! 02.03.05, 16:10 Znaczy jak sie Kurz wkurzy, to odkurzy, i go za diabla nie wykurza, az sie bedzie kurzylo, taki bedzie, tak? Nazywam to Huraganem Sprzatajacym. Jak slysze ze nadciaga, to chowam wszystko co cenne, szczegolnie bardzo wazne zapiski na rogu jakis gazetek ze sklepu, co spokojnie lezaly za drukarka, polozone tam zeby nie zginely bo tam byl zapisek. Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Olo i Kurz i Kran!!! 02.03.05, 15:24 ewakurz napisała: > > ===> A i owszem. Nianiusia juz nie marioluje, cza kartki rozne pouzupelniac > bo rozmaite bostwa sie o dziesiecine upominaja, zagrode pozamiatac i mebliska pana > > Kurza porozmieszczac, piersia cale towarzystwo wykarmic i w ogole. A powolania, > > czy tez woli bozej, do zadnego z tych aspektow exystencji u Kurza nie wykryto. > O. Rób przy tym dużo hałasu i stękaj. Czasami pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Olo i Kurz i Kran!!! 02.03.05, 15:28 A i przewracaj oczami. Koniecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Olo i Kurz i Kran!!! 02.03.05, 15:35 pieranka napisała: > A i przewracaj oczami. Koniecznie! ===> W kurzowych domu i zagrodzie hallakowanie i przewracanie oczetami z fasonem jest brane za "victim faszjon". Wg starohelweckiego obyczaju pracovac nalezy z usmiechem i zapalem az do pierwszego dnia emerytury a potem zejsc z klasou i godnosciou, aby ne aveesie oszczedzic. Dziendoberek wszystkim!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Olo i Kurz i Kran!!! 02.03.05, 15:48 To jak oni wiedzą, ze ktoś cięzko pracuje i lata jak z piórkiem? PR im leży! Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Olo i Kurz i Kran!!! 02.03.05, 15:53 pieranka napisała: > To jak oni wiedzą, ze ktoś cięzko pracuje i lata jak z piórkiem? > PR im leży! ===> Bo sie o tym informuja przy jedzeniu rakletek i w innych momentach przeznaczonych na ot poczynek. Ergo, im mniej ktos pracuje, tym wiecej informuje ;} Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Olo i Kurz i Kran!!! 02.03.05, 15:56 czyli wszystko w normie ale to trzeba odpoczywać w odpowiednim towarzystwie Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Olo i Kurz i Kran!!! 02.03.05, 16:00 No wlasnie. Implikuje to: 1: znalezienie czasu na odpoczynek 2: znalezienie odpowiedniego towarzystwa. 3: znalezienie czasu na szukanie towarzystwa do odpoczynku podczas godzin pracy. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Olo i Kurz i Kran!!! 02.03.05, 16:01 tzn najlepiej z usmiechem i piesnia na ustach caly czas z piorkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Olo i Kurz i Kran!!! 02.03.05, 16:07 millefiori napisała: > tzn najlepiej z usmiechem i piesnia na ustach caly czas z piorkiem? ===> "najlepiej" jest slowem ktore moze wywolac doglebna analize tematu :) Chyba najlepiej zaczac od usteupu z biblioteka. Po 30 minutach nie ma sily, zeby czegos w takowym nie wymyslic, gwoli obiboctwa. Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Olo i Kurz i Kran!!! 02.03.05, 16:05 Czyli się nieźle narobi człowiek w tym czasie wolnym Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Olo i Kurz i Kran!!! 02.03.05, 16:10 Ja zaczynam sie zastanawiac czy nie przestac pracowac, gdyz mam absurdalnie wysoka wydajnosc w czasie wolnym. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Olo i Kran!!! 02.03.05, 16:16 A Ola i Krana jak nie bylo tak nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Olo i Kran!!! 02.03.05, 16:38 W zonie kurzej pokos migrenowy, moze fale az do kranu doplynly? :-( Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Olo i Kurz i Kran!!! 03.03.05, 03:54 anchan napisała: > ewakurz napisała: > > > > ===> A i owszem. Nianiusia juz nie marioluje, cza kartki rozne pouzup > elniac > > bo rozmaite bostwa sie o dziesiecine upominaja, zagrode pozamiatac i > mebliska pana > > > > Kurza porozmieszczac, piersia cale towarzystwo wykarmic i w ogole. A > powolania, > > > > czy tez woli bozej, do zadnego z tych aspektow exystencji u Kurza nie > wykryto. > > O. > > > Rób przy tym dużo hałasu i stękaj. Czasami pomaga. ----> przy tej Woli Bozej ma tak stekac, przepraszam? Mnie to interesuje, bo moze ja po prostu za malo stekam, a nie wiedzialam, ze pomaga... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Olo i Kurz! 06.03.05, 21:42 Żeby nie przynudzac, powiem krotko, szlag trafił moją sieć LAN. Stało się to nazajutrz po podpisaniu przeze mnie nowej umowy, z nowym podatkiem WAT. Umowe, podatek, tych co to uchwalili zasłaniając sie UE, oraz całą sieć odpowiednio, wręcz ocierając się o obrazę majestatu – przekląłem. Kiedy sieć padła, niektóre co bardziej barwne epitety, odwołałem i muslałem ze po sprawie, ale klątwa trwała równo tydzien, bo jeśli to nie klatwa, to poddaje pod rozwage, bardziej ponurą ewentualnosc: ONI kontroluja nasze mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
mi_fiori Re: Olo i Kurz! 07.03.05, 07:02 Czesc Olo! Moze zawiaz czerwona nitke na kablu - tak na wszelki wypadek, od uroku - tfu, tfu - i lustra twarza do sciany odwroc, zeby nie podgladali? Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Olo i Kurz! 07.03.05, 09:19 Dobrze, ze to tylko siec. A jak z cisnieniem w Twoich osobistych obwodach? Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Olo i Kurz! 07.03.05, 15:27 Cisnienie latwo sie reguluje, trzeba mieć troche wprawy : 1. Za wysokie nie słucha się politykow i zażywa prochy. 2. Za niskie wypija sie dwa Zywce 3. Normalne – patrz punkt 2. Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Olo i Kurz! 07.03.05, 16:12 Hmmm... A jakie masz teraz? Moze tak bysmy po Zywcu? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Olo i Kurz! 07.03.05, 19:40 Jesli mozna, to wchodze z Kekfrankosem. Po piwie cisnienie spada mi z kostki do pięty i gdybym kiedys cierpiala na bezsennosc, moglabym spokojnie uzywac wyrobow browarnianych jako naturalnego srodka usypiajacego. Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Olo i Kurz! 07.03.05, 23:23 Witaj! Z ta browarnianoscia to tez mi sie tak niesmialo wydawalo, ze doktor Wojtus przepisywal kurzowej Mamie na sen. Natomiast na teraz poziom zjechal i bez piwa tak, ze strzemiennego z Wami wychyliwszy osune sie z wdziekiem satynowego szaliczka i tak dopelzne do kordelki. Czulosci przy kuflu zostawiwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Olo i Kurz! 08.03.05, 06:51 Czulosci nawzajem przy szklaneczce zostawiam i na palcach oddalam sie po cichu do maszyny, by otworzyc poranna zmiane:) Odpowiedz Link Zgłoś