Dodaj do ulubionych

Majewski odchodzi z Radia Zet

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 10:51
Jednego ćwoka w radiu mniej.
Obserwuj wątek
    • Gość: papamobil radiio''ZLEW'' wszyscy już uciekli ,niektórzy..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 11:03
      naturalnie . Ten stwór medialny powinien już dawno nieistnieć !!! Takiego
      badziewia jak to radio z ''tylko wielkimi przebojami'' powinno sie
      zabronić ,szkoda że ''trójka'' zaczęła do nich równać .
      • Gość: Mac_ Re: radiio''ZLEW'' wszyscy już uciekli ,niektórzy IP: *.voyager-club.com.pl 18.03.05, 12:54
        .. jakym słyszał Siebie, gratuluję. Zetki - nie da się słuchać,. z Trójkę
        jeszcze możan z wyłączeniem serwisów, bo ma chyba najgorsze w RP, po co oni na
        siłę, chca być dramatyczni,,
        • Gość: kris Re: radiio''ZLEW'' wszyscy już uciekli ,niektórzy IP: *.crowley.pl 18.03.05, 16:14
          w nawiązaniu do poprzednich postów nie pozostaje mi nic innego, jak się z nimi
          zgodzić... tu nie ma o czym mówić. Zetka osiągnęła już chyba maksymalne dno.
          Paradoksalnie Majewski był jednym z nielicznych, których tam tolerowałem
          • Gość: Zbysz Re: radiio''ZLEW'' wszyscy już uciekli ,niektórzy IP: 217.153.4.* 18.03.05, 16:19
            Kurczę, a myślałem, że tylko ja nie mogłem słuchać Zetki. Bo wokół ludzie to
            słuchają. Mnie tymczasem do pasji doprowadzało tysięczne powtórzenie "tylko
            wielkie przeboje" albo wymuszone, żenująco nienaturalne modulowanie głosu przez
            niektórych spikerów... A dobór muzyki. Mam wrażenie, że mają trzy płyty
            puszczane w kółko, co tydzień zmieniają jedną z nich...
            • Gość: kostrza Re: radiio''ZLEW'' wszyscy już uciekli ,niektórzy IP: *.localdomain / *.am.szczecin.pl 18.03.05, 18:03
              A kiedyś to było takie dobre radio:-(
              • Gość: xgen Re: radiio''ZLEW'' wszyscy już uciekli ,niektórzy IP: *.mexico.one.pl 18.03.05, 19:38
                A kiedyś to było takie dobre radio:-(

Już nie pamiętam kiedy to było. Teraz to dno.
                • Gość: K78PL a mnie zmuszają w pracy do słuchania zetki :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 13:26
                  tylko Szymon coś sensownego miał do posłuchania.... a teraz to już kompletne
                  zero :( a poza tym gdzie się podziały audycje autorskie Nautilius i inne
                  ciekawe ???
                  • Gość: orti Nautilus w Radiu PIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 20:43
                    Audycja Bernatowicza jest chyba w radiu PIN 102FM
              • Gość: Iw Re: radiio''ZLEW'' wszyscy już uciekli ,niektórzy IP: *.autocom.pl 18.03.05, 21:08
                Kostrza.. Wyjales (as) mi to z ust .....
                • Gość: in-west Re: radiio''ZLEW'' wszyscy już uciekli ,niektórzy IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 18.03.05, 23:01
                  I ten wymuszony optymistyczny entuzjazm panienki z porannej audycji ...
                  • Gość: Ździchu Re: radiio''ZLEW'' wszyscy już uciekli ,niektórzy IP: *.chello.pl 19.03.05, 08:12
                    niezwykle mnie cieszy, że nie jestem osamotniony w swoich odczuciach w stosunku
                    do radia ZLEW :]
              • Gość: Normals Pod Warszawą mówimy "Radio bZdET" :-)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 22:48
                Już nawet jedynkę wolę ...
        • Gość: Striss Re: radiio''ZLEW'' wszyscy już uciekli - a inni? IP: *.adsl.inetia.pl 20.03.05, 08:50
          To radio nie jest już tym radiem, co kiedyś; podobnie jak Trójka. Zwłaszcza w
          tej stacji posłuchanie ciekawej, oryginalnej muzyki przed północą jest już
          niemożliwe. Umarły reportaże (pamięta ktoś o wójcie, co nie umiał pisać i
          czytać??) i audycje radiowe. Ktoś tu zrobił uwagę o zmianie targetu... Hm...
          Wydaje mi się, że również target sam się zmienił, tzn. inne jest już odbiór tych
          samych treści przez tych samych, ale o kilka lat starszych ludzi. Pewno stali
          się bardziej wymagający. Majewski to inteligentny gość, ale przecież nie tylko
          on. Ale jeśli Wysocy Szefowie domagają się piania na antenie i płaskich
          dowcipów, to co mają robić pracownicy? Wyboru nie ma - trzeba równać w dół jak
          najszybciej. Ten przymus dowcipaśnego pointowania rodzi czasem niezamierzone
          efekty komiczne, niekiedy żenujące. Osobiście bardzo cenię Dwójkę z jej profilem
          klasycznym. Nie jestem aż tak wyrobionym słuchaczem muzyki poważnej, żebym za
          nimi przepadał, za to jest tam normalnie.
        • mrlusiek absolutna racja, wcale tego nie da się słuchać 20.03.05, 16:37
          no wyobraź sobie : słuchasz radia ZET a oni 10 x na godz. "słuchasz radia zet"
          zwymiotować można. Wiadomości to 99% ironii, brak szacunku dla ludzi o których
          mówią, jedyny plus to dobrze odbiera radio, to coś jak Radio Maryja, też dobra
          słyszalność a nie da się słuchać.
      • Gość: magd Re: radiio''ZLEW'' wszyscy już uciekli ,niektórzy IP: *.man.bydgoszcz.pl 18.03.05, 16:29
        Miałam wątpliwą przyjemność poznania radia bzdet w czasie urlopu w górach wyło
        przez cały czas na stokach. Beznadzieja! Muzyka wciąż ta sama, nawet kolejności
        utworów nie zmieniali...konkursy z pytaniami jak dla debili...Z radością
        włączałam w domu trójkę. Mimo że stara się dogonić dwie wiodące stacje ma
        jeszcze dobre audycje i redaktorów.
      • Gość: ojciec ojciec od j Radio MARYJA CZEKA!!! tam sie nadaje z tym humorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 06:49
        od jaj Wielkanocnych, p...
    • Gość: ona Re: Majewski odchodzi z Radia Zet IP: 217.153.134.* 18.03.05, 12:14
      szkoda ze odchodzi :(
    • Gość: Olo Re: Majewski odchodzi z Radia Zet IP: 62.233.201.* 18.03.05, 12:15
      Radio Zet systematycznie staje się szafą grającą w kółko 100 tych samych
      piosenek znikają z niej ludzie wartościowi i charakterystyczni. Mimo, ze wzrasa
      słuchalność to raczej nie jest skierowane do zbyt ambitnego audytorium.
      A Majewski jest cool.
    • Gość: ALA Re: Majewski odchodzi z Radia Zet IP: 217.153.174.* 18.03.05, 12:48
      Radio zlew też dobre ale Radio Bzdet bardziej jest dla nich odpowiednie.
      • Gość: jokospoko Re: Majewski odchodzi z Radia Zet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 00:45
        najlepsza nazwa jaką słyszałem to"żed"
    • Gość: tezmajewski Re: Majewski odchodzi z Radia Zet IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.03.05, 12:55
      buchacha... spoko nie ma ludzi niezastąpionych (ćwoków tez)
    • Gość: kamaoka Re: Majewski odchodzi z Radia Zet IP: *.aster.pl 18.03.05, 13:17
      taaa, zetka stala sie juz tak denan stacje ze jej sluchac nie mozna, kiedys
      miala swietne informacje, progarmy, a teraz? dno... neistety, chyba zmienil sie
      jej target:>
      • Gość: asasyn Re: Majewski odchodzi z Radia Zet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 13:24
        target jest zawsze ten sam - kasa;
    • Gość: o90 Pan Majewski jest cieniutki , bardzo cieniutki IP: 82.112.151.* 18.03.05, 13:25
      niech satyryk Majewski pojawi sie na PACE w Krakowie, nawet nie wszedlby do
      konkursu z zartami na jego poziomie to mozna sie popisywac w PGR
    • Gość: notak Magia obrazu IP: 5.5.* / 80.58.4.* 18.03.05, 13:30
      wygrała z magią radia :)

Tylko Niedźwiedź się 3ma Trójki :)

pozdro
      www.tapety.tapety.glt.pl

• Gość: TOMASZEK Majewski odchodzi z Radia Zet - NARESZCIE IP: *.crowley.pl 18.03.05, 13:53
      gość cieńki jak kompot z desek nie wiem sam już kogo bawi tymi kretynizmami
    • Gość: Robert Re: Majewski odchodzi z Radia Zet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 13:56
      W Zet-ce to tylko wiadomości można posłuchać i to nie zawsze. Muzyka mnie
      strasznie denerwuje, w kółko to samo ( a ileż można ). Często z muzycznej
      "konfekcji" robią na siłę "wielkie przeboje". Promują widocznie "na chama" te
      swoje płytki z "przebojami" ;-))). Ciekawe kto doradza, aby właśnie te piosenki
      lansować jako "Tylko wielkie...". Wkurza mnie też obciach "reklamy z Madonną",
      co Ją Zbyniu Zamachowski po Warszawie jako szofer woził. Ale obsuwa :-)))
      • Gość: Ździchu Re: Majewski odchodzi z Radia Zet IP: *.chello.pl 19.03.05, 08:14
        tja, a na reklamach w prasie wygląda toto jak trup. żołądek się wywraca.
    • Gość: Gosia MAJEWSKI JEST COOL!!! IP: 217.153.33.* 18.03.05, 14:29
      Lekkie, nie drażniące poczucie humoru.
      Tryska energią a przede wszystkim jest naturalny w przeciwieństwie do
      wszystkich innych prezenterów.
      Że odchodzi z Zetki - dla mnie bez znaczenia.
    • Gość: rr Zet -to same reklamy!! i kiepscy męscy prezenterzy IP: *.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 14:50
      • Gość: hipolita Re: Zet -to same reklamy!! i kiepscy męscy prezen IP: *.chello.pl 18.03.05, 15:40
        fascynuje mnie według jakiego klucza oni dobierają te wielkie przeboje, z
        których większość to totalny chłam. poza tym mają chyba podpisany jakiś wieczny
        pakt z bajmem, ile można tego puszczać. kiedyś słuchałam zetki, a teraz to ja
        nie wiem, co się z nią zrobiło. za parę lat będą nadawać non-stop reklamy,
        dzienniki i 1 piosenkę- jeśli nie coś durnego z repertuaru bajmu, to za pewne
        mła lolita. :/
      • Gość: kavax Re: Zet -to same reklamy!! i kiepscy męscy prezen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 23:06
        Nie zgadzam się jeśli chodzi o prezenterów. Zresztą każde generalizowanie jest
        wynikiem uprzedzeń lub kompleksów. Starybrat jest prezenterem inteligentnym,
        dysponującym swobodnym, nie wymuszonym poczuciem humoru - przyjemnie posłuchać -
        między wątpliwej jakości przebojami.
        • icegirl Re: Zet -to same reklamy!! i kiepscy męscy prezen 18.03.05, 23:46
          To i ja dodam kilka groszy.
          Starybrat był jedynym spikerem, dla którego słuchałam Zetki rano. Czasem
          wymieniali go na gościa, który doprowadzał mnie do szału swoimi głupimi
          komentarzami, stylizowanymi na inteligentno-śmieszne. Piosenki puszczane na
          okrągło, z nieśmiertelnym "Last Christmas" na każde święta, spowodowało, że
          teraz słucham sobie Trójki.
    • Gość: Iwona Re: Majewski odchodzi z Radia Zet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 15:36
      czy nie jest to może kawał na prima aprilis?
    • Gość: vortex1 I dobrze, jak nie potrafią utrzymać człowieka ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 15:56
      www.main.home.pl/zbawienie
    • Gość: boczek Re: Majewski odchodzi z Radia Zet IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 18.03.05, 15:56
      co by nie mowic
      zetka rzeczywisice ma tą samą muzę
      reklama z zamachowskim była tandetna
      ale to co trzeba jej przyznac
      to fakt ze wiadomosci mają o wiele bardziej obiektywne niz sybiektywne w swych
      relacjach rmf fm
      • Gość: gio Re: Majewski odchodzi z Radia Zet IP: 195.217.253.* 18.03.05, 17:22
        W tym przypadku obiektywne = totalnie bezplciowe i nudne (poza sniadaniem w
        niedziele)
        • Gość: boczek Re: Majewski odchodzi z Radia Zet IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 21.03.05, 16:12
          moze i bezpłciowe, ale zdecydowanie bardziej obiektywne niz dziadowska rmfka
    • Gość: wiadro Re: Majewski odchodzi z Radia Zet IP: *.mech.pk.edu.pl 18.03.05, 16:01
      A co? juz idziesz?
    • Gość: polis-55@02.pl Re: Majewski odchodzi z Radia Zet IP: *.astral.lodz.pl 18.03.05, 16:14
      jeszcze tylko niech z TROJKI odejdą jacyś kamele itp i niech wszystkie te buraki
      oszdzą się w jednej naj,naj,naj-durniejszej super zmaterializowanej stacji TV
      dla kompletnych debili JAKĄ JEST T V NNNNNNNNN!
      Może wtedy choć radio będzie nadawało się do propagowania tej grupy
      sp[ołeczeństwa która nie może słuchać ani polityków ani durnowatych audycji
      ibiszowato-kamelowato-majewskich itp!
      pozdrawiam tych INNYCH!
      • Gość: asep Re: Majewski odchodzi z Radia Zet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 23:11
        Sprawdź w słowniku znaczenie słowa "propagować".
    • Gość: gość Radio BZDET - zostanie tylko komputer emisyjny IP: 212.191.169.* 18.03.05, 16:34
      a wtedy wyciągnie się wtyczk z kontaktu.
    • Gość: marynka Re: Majewski odchodzi z Radia Zet IP: *.go.net.pl 18.03.05, 16:39
      Może częściej będę słuchać zetki?
      A w tvn i tak już powoli nie ma co oglądać. Mam nadzieję, że bohaterem jedynego
      sensownego cyklu "super kino" nie stanie się pan Majewski.Ani prowadzący
      "Maraton Uśmiechu" ani inni o naciąganym pseudo humorze.
      • Gość: BBCFAN Re: Majewski odchodzi z Radia Zet IP: *.daminet.pl 18.03.05, 17:15
        Niedługo zostanie Radiu Zet tylko PLAYLISTA. Po Majewskim na przygotowany jest
        Janusz Weiss , który w tym radiu pracuje od początku. Zniknie również "Gość
        Radia Zet" , "Siódmy dzień tygodnia" i news'y. Takie są prognozy w rynku
        radiowym. Ja nie będę płakał po Szymonie Majwskim , dla niego miejsce jest w
        najgorszo programowym i sięgającym dnie TVN-ie:).
        • Gość: bbcfan Re: Majewski odchodzi z Radia Zet IP: *.daminet.pl 18.03.05, 17:16
          do precyzowanie : przygotowany na odstrzał
          • Gość: xyz Re: Majewski odchodzi z Radia Zet IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.03.05, 17:30
            Majewski był niezły, ale idzie tam gdzie dają większy szmal - takie czasy.
            Jego minutowe wstawki nie decydowały jednak o poziomie tego radia.
            Co do muzyki, nie znoszę wyjców i lubię spokój - toteż ona mi odpowiada
            (wszyscy poprzednicy zrobili z siebie wielkich znawców, negując program
            muzyczny tej rozgłośni ).
          • Gość: :/ Re: Majewski odchodzi z Radia Zet IP: *.it-net.pl 18.03.05, 17:35
            ja w pracy 2 dni dałem rade słuchac zetki
    • Gość: miharu Zetka to dno. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 17:42
      Fakt odejścia Majewskiego jest mi obojętny, i tak facet długo wytrzymał.
      A radio bzdet rzeczywiście już puka w dno od spodu. Kiedys lubiłam ich słuchać,
      ale dawno już przegięli. Ciagle te same kawałki - co oni tacy niedoinwestowani -
      nie stać ich na więcej niż 3 płytki?? Wiecznie tylko bajm-srajm, dido, celina
      dionowa i wilki... porzygac się już można od tego syfu. Nie dosć, że paskudne,
      to jeszcze tłuką to rzez cały dzien do znudzenia.
      A najlepsze, że taką chałę nazywają "wielkimi przebojami"! To już bezczelne
      przegięcie. Chyba myślą, że jak piosenkę puszcza u siebie 50 razy na dobę, to
      jest ona wielkim przebojem... bo tak często leci... buhahaha!
    • Gość: zły radyjko zgred IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 18:29
      szymcio majewski "tryndy boj" lamus i dupodaj
      • Gość: Majka Re: radyjko zgred IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 05:41
        Jeżeli nie lubicie Radia Zet i muzyki,która jest tam nadawana , to po co
        słuchając go "katujecie się".Po to są przełączniki by mieć wybór.Sami
        piszecie,że słuchalność mają dobrą.A więc są potrzebni,a że nie Wam -
        Krytykanci - to trudno.Jest w tym kraju wolność.Ja Radia Zet słucham w
        ograniczonym zakresie ,tak jak inne rozgłośnie.Wybieram w nich to,co mnie
        interesuje lub lubię.Mam bowiem swoje ulubione audycje w różnych
        radiostacjach.Typ humoru Majewskiego mi nie odpowiada,więc nie słucham go ani
        nie oglądam,ale to nie powód,aby oblewać go pomyjami.W końcu ma swoich fanów,a
        jeśli tak,to jest potrzebny.Są różne gusta i guściki,więc jeśli według Was jest
        to "radyjko zgred" to fajnie.Tylko skąd Wy wiecie,czym interesuje się zgred i
        jakiej muzyki słucha.A jeśli takiej,jaką nadaje Radio Zet,to dobrze,że taką
        nadaje.Ja wprawdzie też jestem "zgredem",ale tak arbitralnie bym się nie
        wypowiadała jak niektórzy "młodzi eksperci od wszystkiego".Pozdrawiam.M.
    • konread Re: Majewski odchodzi z Radia Zet 18.03.05, 19:49
      Szkoda! Sponton był dowcipny i na poziomie:-(
    • clk a fuuu Zet a fuuu 18.03.05, 19:50
      kiedys nalogowo sluchalam zet, rmf.
      Teraz w aucie nawet zet nie mam zaprogramowanego ani rfm tylko lokalne radia
      ktore sa o niebo lepsze. i wawa jeszcze.
      Zet gra same "wielkie przeboje"? to watpliwe.
      I ta akcja z madonna
      szlag mnie trafial
      i stek reklam

Badziewie az przykro
    • Gość: dddddd Re: Majewski odchodzi z Radia Zet IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 18.03.05, 21:17
      ffffffff
      • Gość: pikus Re: Majewski odchodzi z Radia Zet IP: *.range81-132.btcentralplus.com 18.03.05, 22:22
        hmmmm.... to straszna wiadomosc.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka