Gość: Makarena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 10:51 Jednego ćwoka w radiu mniej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: papamobil radiio''ZLEW'' wszyscy już uciekli ,niektórzy..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 11:03 naturalnie . Ten stwór medialny powinien już dawno nieistnieć !!! Takiego badziewia jak to radio z ''tylko wielkimi przebojami'' powinno sie zabronić ,szkoda że ''trójka'' zaczęła do nich równać . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mac_ Re: radiio''ZLEW'' wszyscy już uciekli ,niektórzy IP: *.voyager-club.com.pl 18.03.05, 12:54 .. jakym słyszał Siebie, gratuluję. Zetki - nie da się słuchać,. z Trójkę jeszcze możan z wyłączeniem serwisów, bo ma chyba najgorsze w RP, po co oni na siłę, chca być dramatyczni,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: radiio''ZLEW'' wszyscy już uciekli ,niektórzy IP: *.crowley.pl 18.03.05, 16:14 w nawiązaniu do poprzednich postów nie pozostaje mi nic innego, jak się z nimi zgodzić... tu nie ma o czym mówić. Zetka osiągnęła już chyba maksymalne dno. Paradoksalnie Majewski był jednym z nielicznych, których tam tolerowałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbysz Re: radiio''ZLEW'' wszyscy już uciekli ,niektórzy IP: 217.153.4.* 18.03.05, 16:19 Kurczę, a myślałem, że tylko ja nie mogłem słuchać Zetki. Bo wokół ludzie to słuchają. Mnie tymczasem do pasji doprowadzało tysięczne powtórzenie "tylko wielkie przeboje" albo wymuszone, żenująco nienaturalne modulowanie głosu przez niektórych spikerów... A dobór muzyki. Mam wrażenie, że mają trzy płyty puszczane w kółko, co tydzień zmieniają jedną z nich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostrza Re: radiio''ZLEW'' wszyscy już uciekli ,niektórzy IP: *.localdomain / *.am.szczecin.pl 18.03.05, 18:03 A kiedyś to było takie dobre radio:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xgen Re: radiio''ZLEW'' wszyscy już uciekli ,niektórzy IP: *.mexico.one.pl 18.03.05, 19:38 A kiedyś to było takie dobre radio:-( Już nie pamiętam kiedy to było. Teraz to dno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K78PL a mnie zmuszają w pracy do słuchania zetki :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 13:26 tylko Szymon coś sensownego miał do posłuchania.... a teraz to już kompletne zero :( a poza tym gdzie się podziały audycje autorskie Nautilius i inne ciekawe ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orti Nautilus w Radiu PIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 20:43 Audycja Bernatowicza jest chyba w radiu PIN 102FM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iw Re: radiio''ZLEW'' wszyscy już uciekli ,niektórzy IP: *.autocom.pl 18.03.05, 21:08 Kostrza.. Wyjales (as) mi to z ust ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: in-west Re: radiio''ZLEW'' wszyscy już uciekli ,niektórzy IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 18.03.05, 23:01 I ten wymuszony optymistyczny entuzjazm panienki z porannej audycji ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ździchu Re: radiio''ZLEW'' wszyscy już uciekli ,niektórzy IP: *.chello.pl 19.03.05, 08:12 niezwykle mnie cieszy, że nie jestem osamotniony w swoich odczuciach w stosunku do radia ZLEW :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normals Pod Warszawą mówimy "Radio bZdET" :-)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 22:48 Już nawet jedynkę wolę ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Striss Re: radiio''ZLEW'' wszyscy już uciekli - a inni? IP: *.adsl.inetia.pl 20.03.05, 08:50 To radio nie jest już tym radiem, co kiedyś; podobnie jak Trójka. Zwłaszcza w tej stacji posłuchanie ciekawej, oryginalnej muzyki przed północą jest już niemożliwe. Umarły reportaże (pamięta ktoś o wójcie, co nie umiał pisać i czytać??) i audycje radiowe. Ktoś tu zrobił uwagę o zmianie targetu... Hm... Wydaje mi się, że również target sam się zmienił, tzn. inne jest już odbiór tych samych treści przez tych samych, ale o kilka lat starszych ludzi. Pewno stali się bardziej wymagający. Majewski to inteligentny gość, ale przecież nie tylko on. Ale jeśli Wysocy Szefowie domagają się piania na antenie i płaskich dowcipów, to co mają robić pracownicy? Wyboru nie ma - trzeba równać w dół jak najszybciej. Ten przymus dowcipaśnego pointowania rodzi czasem niezamierzone efekty komiczne, niekiedy żenujące. Osobiście bardzo cenię Dwójkę z jej profilem klasycznym. Nie jestem aż tak wyrobionym słuchaczem muzyki poważnej, żebym za nimi przepadał, za to jest tam normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mrlusiek absolutna racja, wcale tego nie da się słuchać 20.03.05, 16:37 no wyobraź sobie : słuchasz radia ZET a oni 10 x na godz. "słuchasz radia zet" zwymiotować można. Wiadomości to 99% ironii, brak szacunku dla ludzi o których mówią, jedyny plus to dobrze odbiera radio, to coś jak Radio Maryja, też dobra słyszalność a nie da się słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magd Re: radiio''ZLEW'' wszyscy już uciekli ,niektórzy IP: *.man.bydgoszcz.pl 18.03.05, 16:29 Miałam wątpliwą przyjemność poznania radia bzdet w czasie urlopu w górach wyło przez cały czas na stokach. Beznadzieja! Muzyka wciąż ta sama, nawet kolejności utworów nie zmieniali...konkursy z pytaniami jak dla debili...Z radością włączałam w domu trójkę. Mimo że stara się dogonić dwie wiodące stacje ma jeszcze dobre audycje i redaktorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec ojciec od j Radio MARYJA CZEKA!!! tam sie nadaje z tym humorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 06:49 od jaj Wielkanocnych, p... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Majewski odchodzi z Radia Zet IP: 217.153.134.* 18.03.05, 12:14 szkoda ze odchodzi :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: Majewski odchodzi z Radia Zet IP: 62.233.201.* 18.03.05, 12:15 Radio Zet systematycznie staje się szafą grającą w kółko 100 tych samych piosenek znikają z niej ludzie wartościowi i charakterystyczni. Mimo, ze wzrasa słuchalność to raczej nie jest skierowane do zbyt ambitnego audytorium. A Majewski jest cool. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALA Re: Majewski odchodzi z Radia Zet IP: 217.153.174.* 18.03.05, 12:48 Radio zlew też dobre ale Radio Bzdet bardziej jest dla nich odpowiednie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jokospoko Re: Majewski odchodzi z Radia Zet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 00:45 najlepsza nazwa jaką słyszałem to"żed" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tezmajewski Re: Majewski odchodzi z Radia Zet IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.03.05, 12:55 buchacha... spoko nie ma ludzi niezastąpionych (ćwoków tez) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamaoka Re: Majewski odchodzi z Radia Zet IP: *.aster.pl 18.03.05, 13:17 taaa, zetka stala sie juz tak denan stacje ze jej sluchac nie mozna, kiedys miala swietne informacje, progarmy, a teraz? dno... neistety, chyba zmienil sie jej target:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asasyn Re: Majewski odchodzi z Radia Zet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 13:24 target jest zawsze ten sam - kasa; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o90 Pan Majewski jest cieniutki , bardzo cieniutki IP: 82.112.151.* 18.03.05, 13:25 niech satyryk Majewski pojawi sie na PACE w Krakowie, nawet nie wszedlby do konkursu z zartami na jego poziomie to mozna sie popisywac w PGR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: notak Magia obrazu IP: 5.5.* / 80.58.4.* 18.03.05, 13:30 wygrała z magią radia :) Tylko Niedźwiedź się 3ma Trójki :) pozdro www.tapety.tapety.glt.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMASZEK Majewski odchodzi z Radia Zet - NARESZCIE IP: *.crowley.pl 18.03.05, 13:53 gość cieńki jak kompot z desek nie wiem sam już kogo bawi tymi kretynizmami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Majewski odchodzi z Radia Zet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 13:56 W Zet-ce to tylko wiadomości można posłuchać i to nie zawsze. Muzyka mnie strasznie denerwuje, w kółko to samo ( a ileż można ). Często z muzycznej "konfekcji" robią na siłę "wielkie przeboje". Promują widocznie "na chama" te swoje płytki z "przebojami" ;-))). Ciekawe kto doradza, aby właśnie te piosenki lansować jako "Tylko wielkie...". Wkurza mnie też obciach "reklamy z Madonną", co Ją Zbyniu Zamachowski po Warszawie jako szofer woził. Ale obsuwa :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ździchu Re: Majewski odchodzi z Radia Zet IP: *.chello.pl 19.03.05, 08:14 tja, a na reklamach w prasie wygląda toto jak trup. żołądek się wywraca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia MAJEWSKI JEST COOL!!! IP: 217.153.33.* 18.03.05, 14:29 Lekkie, nie drażniące poczucie humoru. Tryska energią a przede wszystkim jest naturalny w przeciwieństwie do wszystkich innych prezenterów. Że odchodzi z Zetki - dla mnie bez znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr Zet -to same reklamy!! i kiepscy męscy prezenterzy IP: *.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 14:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hipolita Re: Zet -to same reklamy!! i kiepscy męscy prezen IP: *.chello.pl 18.03.05, 15:40 fascynuje mnie według jakiego klucza oni dobierają te wielkie przeboje, z których większość to totalny chłam. poza tym mają chyba podpisany jakiś wieczny pakt z bajmem, ile można tego puszczać. kiedyś słuchałam zetki, a teraz to ja nie wiem, co się z nią zrobiło. za parę lat będą nadawać non-stop reklamy, dzienniki i 1 piosenkę- jeśli nie coś durnego z repertuaru bajmu, to za pewne mła lolita. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kavax Re: Zet -to same reklamy!! i kiepscy męscy prezen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 23:06 Nie zgadzam się jeśli chodzi o prezenterów. Zresztą każde generalizowanie jest wynikiem uprzedzeń lub kompleksów. Starybrat jest prezenterem inteligentnym, dysponującym swobodnym, nie wymuszonym poczuciem humoru - przyjemnie posłuchać - między wątpliwej jakości przebojami. Odpowiedz Link Zgłoś
icegirl Re: Zet -to same reklamy!! i kiepscy męscy prezen 18.03.05, 23:46 To i ja dodam kilka groszy. Starybrat był jedynym spikerem, dla którego słuchałam Zetki rano. Czasem wymieniali go na gościa, który doprowadzał mnie do szału swoimi głupimi komentarzami, stylizowanymi na inteligentno-śmieszne. Piosenki puszczane na okrągło, z nieśmiertelnym "Last Christmas" na każde święta, spowodowało, że teraz słucham sobie Trójki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Majewski odchodzi z Radia Zet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 15:36 czy nie jest to może kawał na prima aprilis? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vortex1 I dobrze, jak nie potrafią utrzymać człowieka ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 15:56 www.main.home.pl/zbawienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boczek Re: Majewski odchodzi z Radia Zet IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 18.03.05, 15:56 co by nie mowic zetka rzeczywisice ma tą samą muzę reklama z zamachowskim była tandetna ale to co trzeba jej przyznac to fakt ze wiadomosci mają o wiele bardziej obiektywne niz sybiektywne w swych relacjach rmf fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gio Re: Majewski odchodzi z Radia Zet IP: 195.217.253.* 18.03.05, 17:22 W tym przypadku obiektywne = totalnie bezplciowe i nudne (poza sniadaniem w niedziele) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boczek Re: Majewski odchodzi z Radia Zet IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 21.03.05, 16:12 moze i bezpłciowe, ale zdecydowanie bardziej obiektywne niz dziadowska rmfka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiadro Re: Majewski odchodzi z Radia Zet IP: *.mech.pk.edu.pl 18.03.05, 16:01 A co? juz idziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polis-55@02.pl Re: Majewski odchodzi z Radia Zet IP: *.astral.lodz.pl 18.03.05, 16:14 jeszcze tylko niech z TROJKI odejdą jacyś kamele itp i niech wszystkie te buraki oszdzą się w jednej naj,naj,naj-durniejszej super zmaterializowanej stacji TV dla kompletnych debili JAKĄ JEST T V NNNNNNNNN! Może wtedy choć radio będzie nadawało się do propagowania tej grupy sp[ołeczeństwa która nie może słuchać ani polityków ani durnowatych audycji ibiszowato-kamelowato-majewskich itp! pozdrawiam tych INNYCH! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asep Re: Majewski odchodzi z Radia Zet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 23:11 Sprawdź w słowniku znaczenie słowa "propagować". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Radio BZDET - zostanie tylko komputer emisyjny IP: 212.191.169.* 18.03.05, 16:34 a wtedy wyciągnie się wtyczk z kontaktu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynka Re: Majewski odchodzi z Radia Zet IP: *.go.net.pl 18.03.05, 16:39 Może częściej będę słuchać zetki? A w tvn i tak już powoli nie ma co oglądać. Mam nadzieję, że bohaterem jedynego sensownego cyklu "super kino" nie stanie się pan Majewski.Ani prowadzący "Maraton Uśmiechu" ani inni o naciąganym pseudo humorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBCFAN Re: Majewski odchodzi z Radia Zet IP: *.daminet.pl 18.03.05, 17:15 Niedługo zostanie Radiu Zet tylko PLAYLISTA. Po Majewskim na przygotowany jest Janusz Weiss , który w tym radiu pracuje od początku. Zniknie również "Gość Radia Zet" , "Siódmy dzień tygodnia" i news'y. Takie są prognozy w rynku radiowym. Ja nie będę płakał po Szymonie Majwskim , dla niego miejsce jest w najgorszo programowym i sięgającym dnie TVN-ie:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbcfan Re: Majewski odchodzi z Radia Zet IP: *.daminet.pl 18.03.05, 17:16 do precyzowanie : przygotowany na odstrzał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Majewski odchodzi z Radia Zet IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.03.05, 17:30 Majewski był niezły, ale idzie tam gdzie dają większy szmal - takie czasy. Jego minutowe wstawki nie decydowały jednak o poziomie tego radia. Co do muzyki, nie znoszę wyjców i lubię spokój - toteż ona mi odpowiada (wszyscy poprzednicy zrobili z siebie wielkich znawców, negując program muzyczny tej rozgłośni ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: Majewski odchodzi z Radia Zet IP: *.it-net.pl 18.03.05, 17:35 ja w pracy 2 dni dałem rade słuchac zetki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miharu Zetka to dno. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 17:42 Fakt odejścia Majewskiego jest mi obojętny, i tak facet długo wytrzymał. A radio bzdet rzeczywiście już puka w dno od spodu. Kiedys lubiłam ich słuchać, ale dawno już przegięli. Ciagle te same kawałki - co oni tacy niedoinwestowani - nie stać ich na więcej niż 3 płytki?? Wiecznie tylko bajm-srajm, dido, celina dionowa i wilki... porzygac się już można od tego syfu. Nie dosć, że paskudne, to jeszcze tłuką to rzez cały dzien do znudzenia. A najlepsze, że taką chałę nazywają "wielkimi przebojami"! To już bezczelne przegięcie. Chyba myślą, że jak piosenkę puszcza u siebie 50 razy na dobę, to jest ona wielkim przebojem... bo tak często leci... buhahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zły radyjko zgred IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 18:29 szymcio majewski "tryndy boj" lamus i dupodaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: radyjko zgred IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 05:41 Jeżeli nie lubicie Radia Zet i muzyki,która jest tam nadawana , to po co słuchając go "katujecie się".Po to są przełączniki by mieć wybór.Sami piszecie,że słuchalność mają dobrą.A więc są potrzebni,a że nie Wam - Krytykanci - to trudno.Jest w tym kraju wolność.Ja Radia Zet słucham w ograniczonym zakresie ,tak jak inne rozgłośnie.Wybieram w nich to,co mnie interesuje lub lubię.Mam bowiem swoje ulubione audycje w różnych radiostacjach.Typ humoru Majewskiego mi nie odpowiada,więc nie słucham go ani nie oglądam,ale to nie powód,aby oblewać go pomyjami.W końcu ma swoich fanów,a jeśli tak,to jest potrzebny.Są różne gusta i guściki,więc jeśli według Was jest to "radyjko zgred" to fajnie.Tylko skąd Wy wiecie,czym interesuje się zgred i jakiej muzyki słucha.A jeśli takiej,jaką nadaje Radio Zet,to dobrze,że taką nadaje.Ja wprawdzie też jestem "zgredem",ale tak arbitralnie bym się nie wypowiadała jak niektórzy "młodzi eksperci od wszystkiego".Pozdrawiam.M. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Majewski odchodzi z Radia Zet 18.03.05, 19:49 Szkoda! Sponton był dowcipny i na poziomie:-( Odpowiedz Link Zgłoś
clk a fuuu Zet a fuuu 18.03.05, 19:50 kiedys nalogowo sluchalam zet, rmf. Teraz w aucie nawet zet nie mam zaprogramowanego ani rfm tylko lokalne radia ktore sa o niebo lepsze. i wawa jeszcze. Zet gra same "wielkie przeboje"? to watpliwe. I ta akcja z madonna szlag mnie trafial i stek reklam Badziewie az przykro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dddddd Re: Majewski odchodzi z Radia Zet IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 18.03.05, 21:17 ffffffff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikus Re: Majewski odchodzi z Radia Zet IP: *.range81-132.btcentralplus.com 18.03.05, 22:22 hmmmm.... to straszna wiadomosc..... Odpowiedz Link Zgłoś