Gość: psycholog Re: Majewski odchodzi z Radia Zet IP: *.veranet.pl 18.03.05, 21:45 zazdrościsz,oj zazdrosny jesteś,baaaardzo zazdrosny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzik Re: Majewski odchodzi z Radia Zet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 23:23 A co mnie to obchodzi ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Tu Radio ZET 67 UKF!To byla dobra zetka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.03.05, 00:05 Kiedys to radio bylo naprawde super, warszawskie radio ale komercha wszystko zniszczyla:(byl Wojciechowski zalozyciel, byli inni naprawde dobrzy dziennikarze a dzis? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasieńka A po wywiadzie w Playboyu nawet go lubiłam IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.05, 00:42 szkoda że zdradza swoje ideały i sprzedaje się tej nędznej telewizji, w radiu miał on swój urok, w TVN jest zwykłym pajacem i klaunem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misza Re: Majewski odchodzi z Radia Zet IP: *.spedpol.com.pl / *.spedpol.com.pl 19.03.05, 02:50 no cóż... trudno sie nie zgodzić, rzeczywiście zetka i pokrewne rmf jesli chodzi o muzyke to juz dawno zaczeli przesadzac, przeciez oni maja nie 3 a 1 plyte, którą ciągle powtarzają.teraz w pracy zaczalem słuchac zagranicznych stacji przez internet np.live365.com---nawet fajne! nie mniej jednak bedzie mi brakowac spontonów---świat kuchenny blat to było coś, a pamietacie sponton o Małyszu? Byla to opowieśc o Małym Szu- czyli o Adamie Malyszu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MatiSz Re: Majewski odchodzi z Radia Zet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 10:22 Majewski - lubie go, chociaz czasami przegina. Sponton był fajny, Mamy Cie też. A co do Radia ZET, czy jak je tam zwał - jak juz pisało wiele osób przede mna - totalne dno. Ciagle ta sama muzyka i wiadomosci - tutaj bija wszelkie rekordy - kilka wiadomosci, potem wstep do kolejnej i zdanie, że wiecej informacji na temat temat w wiadomosciach za godzine o jakiejstam jakiejs. Paranoja. ] Najbardziej lubie PR 1. Tam moze i muzyki mało, ale jets duzo wiadomosci i polityki. Pozdrawiam, MatiSz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezapowiedziany Re: ZET IS DEAD, HONEY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 21:22 finalny numer Majewskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
depmod Re: Majewski odchodzi z Radia Zet 19.03.05, 13:38 tak naprawde to g... mnie to obchodzi bo i tak nie słucham tego badziewia radia zet. teraz koles przechodzi do tvn i bedzie nam wszystkim pokazywał swoje pozal sie boze wielkie poczucie humoru miedzy kolejnymi reklamami. kiedys w dawnych czasach nawet mnie smieszył ale to było jakies 10 lat temu. polecam wszystkim trójke po północy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzu Re: Majewski odchodzi z Radia Zet IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 19.03.05, 15:17 Nie znam Radia ZET, czasem słyszę go jak jestem w sklepach, gdzie pracuja młodzi ludzie: reklamy i muzyka, to nie dla mnie ...Jestem wychowana na 3-ce, ale od 2 lat - nie słucham jej, poziom żenująco słaby, odeszli najlepsi dziennikarze, szkoda...Przez rok przerzuciłam sie na Radio Bis, były fajne edukacyjne audycje, ale od września ub.roku przyszło jakies "nowe" i popsuło Bis-ke. Ponoc to radio dla małolatów...ratunku ...! Teraz jestem wierna Jedynce, są reportaże, słuchowiska, porady.Słyszę tu ludzi z dawnej BIS-ki, polecam rodzinie i znajomym i zdobywam dla Jedynki nowych /starych fanów. Nie zarzekajcie sie, że to Radio dla zgredów, poprostu włączcie i posłuchajcie a przekonacie sie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Ton nadaje radio ZET... IP: *.warszawa.tktelekom.pl 19.03.05, 16:24 ...kiedys... Od blisko 2 lat slucham trojki oraz zetki miedzy 7 a 8.30? Dlaczego? BO W TROJCE NIE PODAJA CO 2 MINUTY KTORA JEST GODZINA!!! To jedyny atut Zetki - pozniej juz tylko muł i wodorosty; Majewski przestal byc smieszny jakies 10 lat temu - albo on sie zestarzal albo ja. SZymonie - wszystkeigo najlepszego na nowej drodze zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Czy wiecie, że jego żona pozwala odlądać się nago IP: *.elsat.net.pl / *.elsat.net.pl 19.03.05, 17:23 ich nastoletniemu synowi? Dla mnie to totalne zidiocenie:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgrzel Re: Czy wiecie, że jego żona pozwala odlądać się IP: 81.219.126.* 20.03.05, 11:12 Idota to ty jestes. To czy ktoś paraduje nago po domu i pozwala się ogladac innym to prywatne sprawy innych ludzi od których powinieneś sie odwalić. Zastanów się czy ty nie masz nic na sumieniu a potem krytykuj innych. Jesteś prostakiem takim jak moi sąsiedzi z naprzeciwka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pnd To ma byc news na pierwsza strone? 19.03.05, 17:47 Bo jakis "satyryk"(?) przeszedl z radia, ktorego nie da sie sluchac, do telewizji, ktorej nie da sie ogladac! Ale widac, ze jak sie redukuje dzial kulturalny do jakiegos "Deseru", to taki bzdet awansuje do rangi wydarzenia na glowna strone portalu. Czego to sie nie robi w pogoni za Onetem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: Majewski odchodzi z Radia Zet IP: *.lubin.dialog.net.pl 19.03.05, 18:51 może odniesiesz się do tego co robi... i proszę o jakąś konstruktywną krytykę... gdyż sama inwektywa wiecej mówi o Tobie niż o nim. Odpowiedz Link Zgłoś
zbysio50 Re: Majewski odchodzi z Radia Zet 19.03.05, 18:53 Myślę ,że jak "zetka"straci takiego prezentera to chyba szybko musi ogłosić kasting.Znależć nowego ale lepszego niż Szymon.Takiego już chyba nie ma nigdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzn Re: Majewski odchodzi z Radia Zet IP: *.chello.pl 19.03.05, 19:04 Nie ma się co rozczulać nad odejściem Majewskiego. Zetki słuchałem nałogowo jakieś 10 lat temu. Od czasu gdy odszedł z Radia jej tworca WOYCIECHOWSKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agg I dobrze, zetka to dno IP: *.icpnet.pl 19.03.05, 20:07 Przestałam jej słuchać kilka lat temu. Muzycznie to samo dno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buba Re: Majewski odchodzi z Radia Zet IP: *.akron.wroc.pl / *.18.akron.wroc.pl 19.03.05, 20:41 I teraz będzie zanudzał w TVN? Nie można oglądać i słuchać jego wątpliwych "żartów". Tylko on się z nich smieje, no i ci którym za to płaci. Nudniejszego i beznadziejnego faceta chyba nie ma w całej TV. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fm Re: Majewski odchodzi z Radia Zet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 21:57 Szkoda mi tylko red. Wojciechowskiego. Gdyby on to radio słyszał :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nakazim Re: Majewski odchodzi z Radia Zet IP: 217.149.242.* 19.03.05, 22:10 Czy w naszym kraju już o nikim nie możemy powiedzieć nic dobrego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Browarek Re: Rozrywka dla inteligentnych!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 22:53 Jak się komuś nie podoba to niech spada - trzeba rozumieć co się do niego mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarol Re: Rozrywka dla inteligentnych!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 08:46 szkoda że tvn przyjmuje zlewki, to była kiedyś dobra telewizja Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiastep Re: Majewski odchodzi z Radia Zet 20.03.05, 09:19 A mi szkoda, bo ja go lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SmutekNaTwarzy Szkoda, że Majewski odchodzi z Radia Zet... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 10:14 To bardzo inteligentny człowiek. Szkoda, że odchodzi. Nie będzię się miał kto pośmiać z polityków i Polaków w Radiu Zet... Nabrawdę szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystian Re: Majewski odchodzi z Radia Zet IP: *.lodz.mm.pl 20.03.05, 11:58 A ja lubię to radio, bo jest Monika Olejnik :) I Gość Radia Zet zawsze dobry :P A jak nie chcecie słuchać 'tylko wielkich przebojów' to włączcie sobie jakąś stację tematyczną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferus same sprzecznosci... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 17:57 tyle glosow na 'nie' (sam sie do nich dolaczam), a sluchalnosc r.z. jest duga w Pl... czyzbysmy lecieli za tandeta?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZWEEED Zetka = RMF.KTO JEST TEGO ZDANIA? IP: *.man.olsztyn.pl / *.man.olsztyn.pl 20.03.05, 18:08 NIESTETY OD JAKIEGOŚ CZASU DAJE SIĘ ZAUWAŻYĆ(A RACZEJ USŁYSZEĆ),ŻE DWIE GŁÓWNE ROZGŁOŚNIE RADIOWE W POLSCE KIERUJĄ SIĘ TYLKO I WYŁĄCZNIE W JEDNĄ STRONE.ICH ODWIECZNA RYWALIZACJA MIĘDZY SOBA SPOWODOWAŁA,ŻE NIE LICZY SIĘ MUZYKA I POZIOM AUDYCJI TYLKO LICZBA SŁUCHACZY,KTÓRĄ TO MOŻNA TARGOWAC WYŻSZE CENY OD REKLAMODAWCÓW.RADIA TE GRAJĄ NOWĄ MUZE TYLKO WTEDY,GDY SĄ PRZEKONANE W 100%,ŻE TO"MEGAHIT"!A PARADOKSEM JEST TO,ŻE MAŁE STACJE SĄ ZAPATRZONE W Zetke I RMF I DO TEGO STOPNIA SIĘ NA NICH WZORUJĄ,ŻE PUSZCZAJĄ TO CO ONE.PĘTLA SIĘ ZAMYKA JAK W"ŚWIĘTY OBRAZEK"I NIE MA SIĘ CO DZIWIĆ,ŻE POLSKI RYNEK MUZYCZNY UMIERA ŚMIERĆIĄ NATURALNA A TACY ARTYŚCI JAK COOL KIDS OF DEATH,COMA CZY FISZ ZWYCZAJNIE NIE MAJĄ SZANS NA KARIERE NA MIARE ICH TROJE(CZY LANSOWANEJ OSTATNIE W Zetce"GRUPIE"PAPA DANCE).OBY TAK DALEJ PANOWIE SZEFOWIE! PS:W Zetce NA POCHWAŁE ZASŁUGUJĄ TYLKO WIADOMOŚCI I ICH POZIOM.TYLKO CZY TO RZYPADKIEM NIE ZASŁUGA CNN? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y.y Re: Zetka = RMF.KTO JEST TEGO ZDANIA? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.03.05, 02:53 Pomijam już ten żenujący caps lock, który niestety odbiera wiarygodnośc, a przynosi jedynie skojarzenie z internetowym trollem. Niemniej, do rzeczy, to zetka czy rmf to stacje ko-mer-cyj-ne. Kapisz? Narysować. I puszczają muzykę ko- mer-cyj-ną. która jak się komuś nie podoba, nie musi być przez niego słuchana. Jest też radio jazz, 94, które nadaje głównie rock, czasami ciężej i ciągnie do niego stara załoga Radiostacji (Makak, Anzelmo etc) czy inne cokolwiek. To się nazywa kapitalizm panie krytyk od siedmiu boleści i wolny rynek. To co grane jest w zetce to ich sprawa a jak ci się nie podoba to nie musisz tego słuchać, kogo to obchodzi czy to jest megahit czy nie, czy jest łatwe i przyjemne czy awangardowe i offowe (zazwyczaj na siłę, bo awangardowo dzisiaj robi się zazwyczaj komerchę, aby Bohemka się zachwycała muzyczną chałą - patrz CKOD - i wokalnym beztalenciem - patrz również na przykład CKOD). Nie podoba się, można naprawde włączyć jedną z kilkuset inncyh stacji radiowych. A co do wiadomości, zetka od początku miała najlepszy serwis informacyjny jeżeli chodzi o radio. Robiony przez komepetentnych ludzi, dlatego dobry. Co ma do tego CNN? To że nawiązali pod koniec lat 90. współpracę nie wpłynęło na to jak robiono informacje. Zanim się zacznie pisać dyrdymały lepiej czasami pomyśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZWEEED Re: Zetka = RMF.KTO JEST TEGO ZDANIA? IP: *.man.olsztyn.pl / *.man.olsztyn.pl 21.03.05, 09:12 O TYM,ŻE Zetka JEST STACJĄ KOMERCYJNĄ TO WIEDZĄ WSZYSCY,PODOBNIE JAK RADIO 94 I RADIO JAZZ.PRZECIEŻ NIE PŁACISZ TEGO STARSZNEGO ABONAMETNU! PANIE WSZECHWIEDZĄCY Zetka NAWIĄZAŁA KONTAKT Z CNN W ROKU 2001 A NIE POD KONIEC LAT 90! A CO DO MOJEGO CAPS LOCKa TO WOLE MIEĆ WCIŚNIĘTY TEN PRZYCISK W KLAWIATURZE NIŻ "RESER" W MÓZGu.PO ZA TYM ZDANIA ZACZYNA SIĘ Z WIELKIEJ LITERY,JEŚLI JUŻ SIĘ CZEPIAMY OPISÓW,WIĘC PRZEGLĄDNIJ SWÓJ OPIS MĄDRALO. A KIM TY WŁAŚIWIE JESTEŚ,ŻEBY OCENIAĆ W JAKI TO SPOSÓB NAPISAŁEM?KRYTYK Z "RZECZPOSPOLITEJ",CZY CO? POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papamobil gó.. prawda.......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 09:15 kim lub czymkolwiek jesteś bzdury piszecie obywatelu .Radio ''ZET''czy ''RMF'' to faktycznie stacje komercyjne .Jest tylko mały szczegół , otóż to te rozgłośnie kształtują rynek muzyczny w tym kraju i efekty tego widać gołym okiem. Całe nieszczęście w tym że wszyscy wkoło równają do tych rozgłośni co w końcowym procesie daje Nam słuchaczom coraz mniejszy wybór .Prosze zwrócić uwage na to co ze swoja ramówką zrobiła ''trójka'' a na niwie tv TVP w rywalizacji z komercyjnymi stacjami.Jak tak dalej pójdzie to w radio będzie wszędzie sieczka typu w/w rozgłośnie a w tvp będziemy mięli równanie do TVN i Polsatu czego już doświadczamy poprzez coraz durniejsze pozycje w ramówce TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZWEEED Re: gó.. prawda.......... IP: *.man.olsztyn.pl / *.man.olsztyn.pl 21.03.05, 09:22 I O TO MI WŁAŚNIE CHODZIŁO!JEDNA SIECZKA WSZĘDZIE,ZERO NOWOŚCI,ZERO MŁODYCH LUDZI.DO BÓLU TO CO SIĘ TYLKO SPRZEDAJE.KOMERCJA,KOMERCJĄ,ALE NA ZACHODZIE W KAŻDYM RADIO USŁYSZYSZ DOMINUJĄCĄ MUZE REGIONALNĄ.DOPIERO NA DRUGIM MIEJSCU W RAMÓWKACH STACJI SĄ "WIELKIE PRZEBOJE"TYPU TINA TURNER I GEORGE MICHAEL. NASZ RYNEK MUZYCZNE UPADA-BĘDĘ TO POWTARZAŁ DO BÓLU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alibaba Re: Majewski odchodzi z Radia Zet IP: *.edsm.ulst.ac.uk 20.03.05, 20:49 ALE I TAK NIC NIE DA SIE POROWNAC DO RADIA ESKA!!! NOMINUJE ICH DO NAGRODY NA NAJGORSZE RADIO SWIATA!!! ZENADA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Re: Majewski odchodzi z Radia Zet 20.03.05, 21:16 zwisa mi to jak dzwonki mojego chłopaka Odpowiedz Link Zgłoś