pieranka 18.03.05, 12:46 Jagucie Noir za miłość, fantastyczna! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brezly Re: Dziekidziękidzięki! 22.03.05, 09:49 Pani Wociowej za rozmowe telefoniczne. A nawet nie zdazylim wszystkich tematow potracic, ze tu zauwaze. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Dziekidziękidzięki! 22.03.05, 15:08 trudnosci objektywne. Slyszalnosc podobno byal slaba w Teutnowie. Potem przerwy w dostawach czasu. Dzieki za odskok od kotla. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Dziekidziękidzięki! 22.03.05, 15:14 Znaczy slyszalnosc byla "inna" na poczatku. Potem juz wszystko bylo OK a nawet okejniej. Kociol sobie bulgotal cicho. Pewne objawy mocih dzailan porzy kotle od dwoch dni wskazuja ze mozdzek ma oslabienie wiosenne (gehirnfrühjahrsmüdigkeit). Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Dziekidziękidzięki! 22.03.05, 15:34 No wlasnie lapie sie ze zaczynam to robic. Tylko ze trzymam wioslo za piora. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Dziekidziękidzięki! 24.03.05, 22:09 Jagodzie serdecznie za zasypanie. Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Dziekidziękidzięki! 25.03.05, 13:58 Millefiori za stoły - wzór na pisankach i serwetkach jest kunsztowny a duży stół - przepychota! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Dziekidziękidzięki! 30.03.05, 11:31 Ja sie teraz przylaczylem, bo ma opoznienia pocztowe. Ech, piekne to. Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Dziekidziękidzięki! 30.03.05, 09:38 Pierance za niespodziewane babki wielkanocne. Fiori za stoły i szaszłyki z cebuli. Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Dziekidziękidzięki! 30.03.05, 09:40 Uff, doszły! Wyszły mi okazalej niż powinny, bo nie miałam siły walczyć z maszyną. Mam nadzieję, że nie ich miałaś ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Dziekidziękidzięki! 30.03.05, 11:12 Nawet nie wiedziałam o ich istnieniu. Przedłużę sobie świętowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Dziekidziękidzięki! 30.03.05, 11:21 No ja też nie, ale dzięki fascynacji biblioteką rejonową, co to mówiłam, dokonałam tego epokowego odkrycia. Anchan, a nie zapisałabyś się do jakieś innej biblioteki rejonowej? Potrzebuję znależć parę książek, a w mojej nie ma ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Dziekidziękidzięki! 30.03.05, 11:30 Bym gdyby była jakaś czynna w moich godzinach pozapracowych. Najbliższa działa w jedną sobotę w miesiącu, a książki można trzymać 3 tygodnie. Znam za to niezły antykwariat. A czego szukasz, może dziwnym trafem mam u siebie? Jak ja mam uzupełnić niedobory forum, kiedy tu wszystko ginie? Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Dziekidziękidzięki! 30.03.05, 11:42 Taka np. Pruszkowska - Życie nie jest romansem, ale... ? Mary Stewart - Nie drażnij kota ? Angela Carter - Czarna wenus ? Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Dziekidziękidzięki! 30.03.05, 12:46 Miałam Manię czy Anię, ale poszła do młodszych. Pruszkowska powinna być w pieleszach. Się wybiorę to sprawdzę. Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Dziekidziękidzięki! 30.03.05, 14:48 Manię czy Anię? Och, gdyby była ta Pruszkowska to byłoby fantastycznie! Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Dziekidziękidzięki! 05.04.05, 13:51 ijaija zawsze wiedziałam, że osoby wybitne mają skłonności do gupich rymów Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Dziekidziękidzięki! 05.04.05, 13:53 oraz miło widzieć, że też podlegają chorobie natychmiastowych skojarzeń Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Dziekidziękidzięki! 05.04.05, 15:31 Dlatego Jaguta posadziła kwiatki. Brawo dla Sidżej! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Dziekidziękidzięki! 05.04.05, 20:31 Loli za gołebia z przewagą bąbć nad dziadkiem. W imieniu NO też , co mówi że się strasznie cieszy, no. Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Dziekidziękidzięki! 06.04.05, 09:42 Doskonale ją rozumiem, ja też przeżywałam swoje chwile szczęścia jak je znalazłam w mojej bibliotece (jak to ładnie brzmi) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Dziekidziękidzięki! 11.04.05, 18:34 Pierance wielkie dzieki, dygi, sciski i rzucanie sie na leb na szyje za tlum babc i dziadka co w ich cieniu. PS. Nie wiem, czy ktos z pocztowcow po drodze sie za lekture zabral, bo przesylka nadeszla nadszarpnieta (zebem?) i bez kilkunastu stron w srodku. Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Dziekidziękidzięki! 11.04.05, 19:15 Jacie, których?! Doślę Ee, nie ma o czym mówić ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Dziekidziękidzięki! 12.04.05, 14:40 > Jacie, których?! Doślę Zeznam, jak sie wespne na gore (bedzie trudno, zwazywszy na okolicznosci natury) i sie dolicze, zrobie szczegolowa notatke sluzbowa i przesle na biurko M-Z Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Dziekidziękidzięki! 11.04.05, 18:35 Czarnej Jagodzie za wspierajacy lancuch rozeslany dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Dziekidziękidzięki! 18.04.05, 14:01 Mille i Brezlemu respektywnie za mp3 co poslucham jak wroce i za kanapki z maselkiem i z pociagiem, bo swoich zabylam. Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Dziekidziękidzięki! 18.04.05, 16:55 Efce za kota, a Mille za świadectwo pokrycia buhajem. zatkałłło mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Dziekidziękidzięki! 19.04.05, 08:29 Jagodzie za chinski Ursynow i zdjecia z WPP, a Brezlemu za unausznienie. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Dziekidziękidzięki! 19.04.05, 08:31 EwieKurzu za wybor i za frankofonskiego chata:) Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Brezly! 27.04.05, 05:00 Dzieki! Gouomp dotarl we wlasnej osobie. Cudne! O wojnie w Iraku mi sie podoba. I o mieszkancach Pekinu, yhyhy! No i nie wwiemy, czy jesc Nutelle, skoro nie wiadomo , jakiego jest rodzaju... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Jagutce 27.04.05, 16:34 Za Muzeum. Moj faworyt to 48. Po prostu sie wzruszylem. Odpowiedz Link Zgłoś