Dodaj do ulubionych

Jak ja się tera czuję

06.04.05, 13:44
właśnie tak
www.ratemykitten.com/ratemy/kitten?image=161698
jedzenie obiadu w pracy jest zgubne
Obserwuj wątek
    • brezly Re: Jak ja się tera czuję 06.04.05, 13:55
      Ou maj gudnezz :-)) A czym ty sie tak dopelnila? Zupka-minutka? Goracym kubkiem?
      SLodka chwila?

Bo ja po dzisiejszym obiadku w Stolow. Zakl. to raczej tak:
      gallery.ratemykitten.com/kittens/893/000002887/index.html
      • pieranka Re: Jak ja się tera czuję 06.04.05, 14:20
        Obiadem taki zwyczajnym, klajstrów nie jadam.
        Yyy, trzeba cię podtrzymywać? Wzmogła ci się czujność? Zrobiłeś się czarny na
        twarzy?
        • anchan Re: Jak ja się tera czuję 06.04.05, 14:24
          zżółkłeś w oczach?
        • brezly Re: Jak ja się tera czuję 06.04.05, 14:25
          Ehem, zastanawiam sie co ja tu wogole robie. I czego ode mnie chca?
          • ewakurz Re: Jak ja się tera czuję 06.04.05, 14:48
            Prawdopodobnie chca, zebys podziekowal i powiedzial, ze bylo b.smaczne.
            • brezly Re: Jak ja się tera czuję 06.04.05, 14:51
              Ale ja juz wyszedlem stamtad. I teraz sie gapie na automat z papierosami :-(
              • pieranka Re: Jak ja się tera czuję 06.04.05, 15:17
                hehe, nic ci nie powiem. sam wiesz, co masz robić
                • brezly Re: Jak ja się tera czuję 06.04.05, 15:21
                  Postoje dluzej i bede tak wygladal:
                  gallery.ratemybunny.com/bunnies/627/000003618/index.html
                  Spuscic uszy i cos zieloengo jesc, byle nie s.
                  gallery.ratemybunny.com/bunnies/727/000003718/index.html
                  • pieranka Re: Jak ja się tera czuję 06.04.05, 15:30
                    hyhy
                    www.ratemypuppy.com/ratemy/puppy?image=71063
                    • brezly Re: Jak ja się tera czuję 06.04.05, 15:32
                      Ktory to dzien niepalenia? :-)
                      • pieranka Re: Jak ja się tera czuję 06.04.05, 15:45
                        Każdy ;-)
                        • brezly Re: Jak ja się tera czuję 06.04.05, 15:49
                          Nawiassem: wlasnie poslalem Golembia Inwitujacego.
                          • pieranka Re: Jak ja się tera czuję 06.04.05, 15:54
                            A-a. OK.
                            • brezly Re: Jak ja się tera czuję 06.04.05, 15:56
                              Znaczy: mowi ze wpisuje i ze sie pojawi.
                              • aniela Re: Jak ja się tera czuję 06.04.05, 15:58
                                aha mozecie dotknac boku mojego na dowod.

ps nieodczekalam przepisowych trzech dni
                                • brezly Re: Jak ja się tera czuję 06.04.05, 16:00
                                  No to czesc tu!
                                  • aniela Re: Jak ja się tera czuję 06.04.05, 16:00
                                    powitalno-pozegnalnie: czesc !
                                • pieranka Re: Jak ja się tera czuję 06.04.05, 16:00
                                  Możemy też zbadać twój odruch Babińskiego? Tak na wszelki wypadek ;-)
                                  • aniela Re: Jak ja się tera czuję 06.04.05, 16:02
                                    moj odruch czyj? Pieranka skad wiesz?! (az mi opalenizna zeszla z twarzy)
                                    • aniela Re: Jak ja się tera czuję 06.04.05, 16:04
                                      opalenizna mi wrocila. to bielmo na moim oku sprawia, ze mi sie wszystko
                                      kojarzy (jedna laleczka, co ja lepie przypadkiem sie nazyywa podobnie. dodam ze
                                      to najgorsza z lalek)
                                      • pieranka Re: Jak ja się tera czuję 06.04.05, 16:06
                                        Anene, ten odruch to wierzgnięcie niekontrolowane po przejechaniu np patykiem
                                        po podeszwie stopy. J
                                        ak się miota to żywie, zauważył kiedyś Babiński ale nie ten.
                                        • brezly Re: Jak ja się tera czuję 06.04.05, 16:07
                                          On ma szpital swego imienia we Wrocku. W kazdym razie mial. Moze go zreformowali.
                                        • aniela Re: Jak ja się tera czuję 06.04.05, 16:08
                                          aha skojarzylam w drugiej chwili dopiero, jak mi niedotlenienie zeszlo, ktorego
                                          sie nabawiam na sam dzwiek imienia jego. czas na rehabilitacje na sloncu. ale
                                          wroce. takiejakjazawszewracaja :)
                                    • pieranka Re: Jak ja się tera czuję 06.04.05, 16:04
                                      Nie wiem skąd wiem. Z góry przepraszam za palpitacje ;-)
                                      • aniela Re: Jak ja się tera czuję 06.04.05, 16:05
                                        hehe nene, nic jusznic. ciesze sie, ze nie masz z tym nic wswpolnego. znaczy
                                        nie dostrezegam sladow krwii na TWoich dloniach :)
                                        • pieranka Re: Jak ja się tera czuję 06.04.05, 16:08
                                          Wiesz, zawsze możesz sobie, dla polepszenia humoru, wyobraźić jak sprawdzasz
                                          odruch Babińskiego laleczce Czaki, pardą, Babińskiemu.
                                          Odświeżające?
                                          • brezly Re: Jak ja się tera czuję 06.04.05, 16:09
                                            I nie musi byc kijem , yhyhyhy :-'))
                                    • brezly Re: Jak ja się tera czuję 06.04.05, 16:04
                                      To jest taka nowa odmiana grafologii. Okresla sie po literowkach i stosunku do
                                      znakow przestankowych.
                                      • aniela Re: Jak ja się tera czuję 06.04.05, 16:06
                                        Czy to jakis plejsment test? (az zaczelam zdanie wielka litera, co mi sie nie
                                        zdarza)
                                        • brezly Re: Jak ja się tera czuję 06.04.05, 16:08
                                          Ja nie wiem, bo to jest tajne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka