ewakurz 13.04.05, 16:19 No cos nam ten wczorajszy entretjen telefonik nie wyszedlwszy? Ciagle rozmaite sprawy pozostaja nieskonsultowane :-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vaud Re: Jeszcze Vaud 13.04.05, 18:52 Sie bo okazalo, ze juz karty brak, a mialam ci ja caly pliczek... Wcielo, znaczy wygadalam. Nabede karte i ponowie probe. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Jeszcze Vaud 14.04.05, 08:28 Pani Kurzooooooowa! Niech pani przyjdzie na chwile na rampe! Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Jeszcze Vaud 15.04.05, 16:20 Jak potwierdzisz ostatni numerek, to rowniez ponowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Jeszcze Vaud 20.04.05, 07:39 Dobra Vaud, to sle to ze "Celownik jest smiercia Biernika" do Vienny. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Jeszcze Vaud 20.04.05, 08:04 Vaud, czy to ty do mnie dzis dzwonilas o 5 rano, ze sie glupio spytam, bo omal sobie nog na schodach nie polamalam, lecac do, a ta maszyna, co ja teraz mam, nie wyswietla ID? Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Jeszcze Vaud 20.04.05, 16:18 millefiori napisała: > Vaud, czy to ty do mnie dzis dzwonilas o 5 rano, ze sie glupio spytam, bo omal > sobie nog na schodach nie polamalam, lecac do, a ta maszyna, co ja teraz mam, > nie wyswietla ID? ----> otusz nie ja, ale moge sie poprawic i nawet juz o 3h raniutko postawic Cie na rowne. Jesli masz zyczenie polamania sobie czegos, to moge tez tak po dwa razy dryndnac, poczekac, az wrocisz do lozka i znowu. I tak z piec razy, az: przeklniesz mnie...i moje wiarolomstwo...lalalalalalala Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Na marginesie 20.04.05, 12:15 brezly napisał: > Dobra Vaud, to sle to ze "Celownik jest smiercia Biernika" do Vienny. => Czy na Jezyku w watku aproposowym wspomniano o celowniku i palniku? Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Na marginesie 20.04.05, 15:41 Do kwadratu mi sie zrobilo. Muszka plujka a palnik gazowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Na marginesie 20.04.05, 15:43 Hehehehe :-) A u Przymanowskiego to "mozdzierze kaszlaly". Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Na marginesie 20.04.05, 15:50 a katiusze co robiły? jak syreny wodziły na pokuszenie? Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Na marginesie 20.04.05, 15:52 Rozkwitaly kwiatem ognistym, jak agoniok? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Na marginesie 20.04.05, 15:54 To nie pamietam, ale bylo jeszcze porownanie luf czolgow do trab idacych do ataku bojowych sloni. Ale "mlodziezy" i "mozdzierzy" nie zrymowal. Do tego trzeba bylo Waligorskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Na marginesie 20.04.05, 15:54 hyhy, i trzeba je było na powrót spychać do wody Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Na marginesie 20.04.05, 15:55 Pierans, ja cie kiedys udusze :-) Bo jak Lorelaj siedzialy nad woda i rozczesywaly wlosy? Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Na marginesie 20.04.05, 15:57 I syrenim ogonem pluskaly po puszczanych wiankach. Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Na marginesie 20.04.05, 15:57 Ty to powiedziałeś! Ja to tylko widzę. No i niestety barzdiej podobne to lwów mors-kich Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Na marginesie 20.04.05, 16:10 A propos to widoczek "lew na lince do laptopa" nadawalem? Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Na marginesie 20.04.05, 16:17 Brezly, ja cię kiedyś uduszę ;-) Mów! Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Na marginesie 20.04.05, 16:20 pieranka napisała: > Brezly, ja cię kiedyś uduszę ;-) Mów! w szpinaku? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Na marginesie 20.04.05, 16:28 No wiec Dunczycy kochaja sie w pseudoalabastrowych rzezbach przed dom. Ze szczegolnym uwzglednieniem lwow. Cos jak tu: www.antik-hense.de/Garten/GA026.htm Tyle ze Dunczycy bardziej lubia lwy biale i w pozycji siedzacej czemus. Najchetniej to po na podwyzszeniu z obu stron schodow pod domem. Jeden z lewej, drugi z prawej. Symetria. Ja ciagle, nawiasem mowiac, przekonuje NO, ze kiedys jak sie okopiemy, to ja koniecznie musze takowe miec. No i kiedys w Danii my zoabczyli, nowe domki, plotow brak, ktos sobie tak dwa lwy postawil. Nieduze, takie jak niewyrosniete owczarki collie. Ale ze widac gdzies wyjezdzal na weekend, to sie bal ze mu chopaki weekendowe dla zartu te lwy skubna, woec je musial czym zamocowac. Wiec kazdemu wokol lapy smycz do laptopa i to tam do takiego kolka z boku schodow. NO mowila ze przecie lepiej blokade do rowerow. Ladne bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Na marginesie 20.04.05, 16:32 oni sie bali, ze sie te lwy ze wstydu schowaja pod tymi schodami. Bylo butaprenem. Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Na marginesie 20.04.05, 16:32 mniam u nas tylko kosze na śmieci przykute łańcuchem do płota Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Na marginesie 20.04.05, 16:35 W altanach smietnikwoych? No mozan takiego lwa 345 kg cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=5930295386&ssPageName=MERC_VI_RSCC_Pr4_PcY_BIN_Stores#ebayphotohosting Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Na marginesie 20.04.05, 16:35 Ane, ja widziałam Wenus z Milo w okowach. w pobliżu granicy. Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Na marginesie 20.04.05, 16:40 anene, bóle fantomowe by się nasiliły. jak koza, za nogi Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Na marginesie 20.04.05, 16:44 a wiecie, ze jedna z rak dotrwala do naszych czasow, ale w innym muzeum? Sie w Szkole dowiedzialam. Sie nie chca z nia( tou reukou) rozstac i oddac Afrodycie, co afrodyckie. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Na marginesie 21.04.05, 08:02 Really? A na pewno z tej Venus? Kiedys ogladalam symulacje Venys z rekami i jakos nie za bardzo sie one ukladaly... Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Na marginesie 21.04.05, 17:50 nie wiem ktora przetrwala, ale mysle, ze tou, co sie niou drapaua f kroczku, to jusz dawno jej przetroucili. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Jeszcze Vaud 20.04.05, 16:18 brezly napisał: > Dobra Vaud, to sle to ze "Celownik jest smiercia Biernika" do Vienny. ----> thank you from the mountain. Odpowiedz Link Zgłoś